Україна - понад усе: 33-й день повномасштабного вторгнення росії

28.03.2022, 00:00 Переглядів: 1 447

 

Віримо в перемогу!

24 лютого, о 5.00 Путін почав вторгнення на українську територію, яке назвав «військовою операцією». В Україні ввели воєнний стан. Бої тривають у різних частинах країни уже протягом тридцяти двох діб. «ТелеграфЪ» оперативно повідомляв усю важливу і перевірену інформацію у матеріалах:

Сьогодні ми продовжимо.

Зберігайте спокій. Вірте в перемогу.

00.09 У Дюссельдорфі на знак солідарності з Україною оператор громадського транспорту перефарбував вагони трамваю в синьо-жовті кольори й додав напис «Україно, ми з тобою!».

00.31 Тимчасово призупиняють діяльність волонтерської допомоги на залізничному вокзалі - потік вимушених переселенців зменшився.

1.01 Головнокомандувач Збройних сил Валерій Залужний застерігає, що в мережі поширюють постановочні відео, зроблені росіянами, на яких буцімто «українські військові» знущаються над російськими полоненими.

1.29 Ворог відмовився від наступальних дій в районі Сум, намагається здійснити перегрупування та відведення підрозділів на інші напрямки.

2.02 Загинув полтавський митець та викладач Святослав Пашинський. Вічна пам'ять Герою!

2.31 На Чорнобаївському аеродромі під Херсоном Збройні сили України 12 раз завдали удару російським військам.

3.03 Поки ми сиділи в сховищах, стався масований авіаналіт на півночі Київщини, в якому російські окупанти втратили одразу три літаки. За добу у ворога стало менше на 4 літаки, 1 вертоліт, 2 БПЛА і 2 ракети.

3.28 На донецькому та луганському напрямках у неділю було відбито 5 атак ворога, ЗСУ знищили 2 танка, БМП та автомобіль противника.

4.01 російська федерація після закінчення війни буде сплачувати Україні контрибуції і репарації протягом десятиріч. Також росія отримає від України не один позов до суду щодо відшкодування матеріальних збитків.

4.30 Укрзалізниця опублікувала графік евакуаційних поїздів на 28 березня, в якому також є поїзди на міжнародні рейси.

5.03 Президент Володимир Зеленський вважає, що інформація, яку поширюють у РФ про якісь біолабораторії в Україні, більше схожа на анекдот, ніж на правду.

5.35 Зеленський розповів, що в захисників Маріуполя був вибір вийти з міста та зберегти своє життя, але вони не захотіли залишати там своїх поранених побратимів, а також тіла загиблих.

6.00 Україна вимагає від Радбезу ООН негайно вжити заходів з демілітаризації зони відчуження Чорнобильської АЕС та ввести туди спеціальну місію ООН.

6.29 Хакери групи Anonymous зламали Всеросійську державну телерадіокомпанію. Головний телеканал цієї компанії - «Россия-1», на якому працюють топ-пропагандисти Кремля Соловйов, Скабєєва та Попов.

7.00 Верховна Рада та Кабінет міністрів підготували законопроєкт, що збільшує у 1,5 рази ставки прямих податків для компаній, що отримують дохід на території Росії.

7.33. Патріотично налаштовані бігуни Кременчука взяли участь у «Вільному забігу вільних людей» на підтримку міст-героїв.

8.00. Знищення корабля у Бердянську відучить флот рф підходити до узбережжя України.

8.28. Наші війська стримують просування противника у напрямку Запоріжжя. Йде оборона Києва, Кривого Рогу та Миколаєва.

9.05. Окупанти проникли в офіс Представництва Президента України в Криму, що знаходиться в Херсоні. Можливі провокації.

9.34. Як пройшов міжнародний телемарафон на підтримку України, читайте ТУТ. Україні не потрібна ця війна, страждання мешканців Маріуполя, Київа, Харкова, Чернігова, Херсона та інших міст України повинні припинитися, а зло має бути покаране - саме до цього закликали учасники марафону міжнародну спільноту.

10.02. російські нелюди вбивають українців цілими родинами. Вони обстрілюють машини з мирними людьми, збивають пішоходів своєю технікою.

10.22. Кількість підпалів у Кременчуцькому районі меншає, а п’яних за кермом учора взагалі не було.

10.45. Яку допомогу можуть отримати вимушені переселенці, дізнайтеся ТУТ. Усім роботодавцям, які офіційно братимуть на роботу вимушених переселенців, держава компенсує витрати у розмірі 6500 грн за кожного працівника протягом двох місяців.

11.09. Разом з гуманітарною допомогою кременчужани отримали зворушливий лист з туманного Альбіону.

11.32. Де стріляли, а де було тихо: як минула ніч в різних регіонах України.

11.43. У Кременчуцькому районі на потреби військових та переселенців передали понад 57 тонн риби.

12.16. Генеральний штаб ЗСУ оприлюднив нові дані по втратах росії за час війни.

12.37. ГУР Міноборони оприлюднило інформацію про 620 російських шпигунів, які діють в Європі.

12.58. Найбільш жорсткі бої з російськими окупантами ведуться у Донецькій та Луганській областях.

13.21. За час війни рибінспектори викрили 29 порушень правил рибальства та вилучили 7 тон риби.

13.40. На щорічному врученні кінопремії «Оскар» знаменитості підтримали Україну.

13.58. Через повномасштабну війну з росією 3,8 млн українців виїхали з країни.

14.20. В оточенному Маріуполі залишається 160 тисяч жителів - орки розбили для них фільтраційний табір.

15.05. Окупанти застосували на Харківщині нову залпову систему дистанційного мінування «Земледелие».

15.28. На Донбасі під Костянтинівкою в боях з ворогом загинув кременчужанин Анатолій Закупець. Прощання з загиблим Героєм відбудеться завтра у Міському палаці культури.

15.52. З першого квітня по всій території рф розпочнеться мобілізація за програмою «БАРС-2021» (Боевой Армейский Резерв Страны). Щоб приховати заходи з масової мобілізації, її проводитимуть одночасно з плановим призовом на строкову службу.

16.10. Завтра на кар’єрі Полтавського ГЗК здійснять технічний вибух для продовження стабільної роботи підприємства та підтримки економіки України.

16.31. Укргазбанк віддасть всі рублі, які є у розпорядженні фінустанови, тим російським військовим, які вирішать здатися у полон.

16.50. Волонтери Кременчука просять про допомогу – потрібні помічники на кухню у центр переселенців. Телефон волонтерів - 0980886172.

17.10. Венедіктова пояснила, що Україна – це держава, яка поважає верховенство права. Тому, поки путін має функціональний імунітет, відкрити проти нього кримінальне провадження неможливо.

17.41 Нардепка Інна Совсун (фракція «Голос») зареєструвала в парламенті законопроєкт про заборону Російської православної церкви.

18.08 Місто Ірпінь Київської області звільнили від російських загарбників, повідомив мер Ірпеня Олександр Маркушин. Водночас він звернувся до жителів із застереженням поки не повертатися до міста.

18.33 Кременчук попрощався з двома захисниками України, які загинули від рук російських загарбників: 24-річним Євгеном Кондрашовим та 18-річним Давидом Костровим. Хлопці загинули в один день – 25 березня.

18.52 Кременчук попрощався з двома захисниками України, які загинули від рук російських загарбників: 24-річним Євгеном Кондрашовим та 18-річним Давидом Костровим. Хлопці загинули в один день – 25 березня.

19.17 За 28 днів на Полтавщині поліція вилучила 14 тис літрів алкоголю. Нагадаємо, продаж міцного алкоголю на Полтавщині, на відміну від сусідньої Кіровоградської області, поки що не дозволяють.

19.48 У Маріуполі за час російської облоги загинуло майже 5 тисяч людей, з яких близько 210 — діти.

21.16 Українсько-російські переговори відбудуться завтра у палаці Долмабахче в Стамбулі. Початок запланований на 10.30.

22.31 Наші друзі з Польщі та Іспанії надсилають допомогу до видавничого дому «Приватна газета». Засоби гігієни, дитяче харчування та медикаменти ми пересилаємо до міст, які знаходяться під обстрілами, а також для наших воїнів-захисників.

23.02 Полтавська область втратила ще одного Героя - 24-річного Романа Іванченка з Гребінки, який загинув 25 березня обороняючи Харківщину. Прощання відбудеться завтра, 29 березня, об 11.30 у Гребінці (біля приміщення колишньої райдержадміністрації).

Теги: війна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх