Україна — понад усе: 25-й день повномасштабного вторгнення Росії

20.03.2022, 00:00 Переглядів: 2 384

 

Віримо в перемогу!

24 лютого, о 5.00 Путін почав вторгнення на українську територію, яке назвав «військовою операцією». В Україні ввели воєнний стан. Бої тривають у різних частинах країни уже протягом двадцяти чотирьох діб. ТелеграфЪ оперативно повідомляв усю важливу і перевірену інформацію у матеріалах:

Сьогодні ми продовжимо.

Зберігайте спокій. Вірте в перемогу.

00.09 У Чернігівській області пес Патрон допоміг саперам знешкодити 90 вибухонебезпечних предметів.

1.01 Полтавський графічний художник Сергій Новосьолов розмалював тетраподи, які встановлюють у Полтаві.

1.29 Протиповітряна оборона сьогодні збила три вертольоти російських фашистів.

2.31 На Полтавщині зареєструвалися понад 30 000 вимушених переселенців. У регіоні готелі та хостели завантажені приблизно на 90%.

3.00 У Чернігові тривають неприцільні артилерійські обстріли житлових мікрорайонів, під час яких гинуть десятки мирних мешканців зокрема діти та жінки.

3.28 За 24 дні війни в області внаслідок ворожих обстрілів загинули 266 мирних жителів. Серед них 14 дітей

4.00 Рада нацбезпеки та оборони призупиняє діяльність в Україні партій, які мають зв’язки з російською федерацією: «Опозиційна платформа – За життя», «Партія Шарія», «Наші», «Опозиційний блок», «Ліва опозиція», «Союз лівих сил», «Держава», «Прогресивна соціалістична партія України», «Соціалістична партія України», «Соціалісти», «Блок Володимира Сальдо».

4.31 Популярний американський телеведучий і шоумен Білл Мейхер у своєму шоу пожартував: «нарешті у Америки є президент, якого всі люблять, з рейтингом підтримки, що зашкалює до небес. Це президент України. Але все ж». 

5.00 Начальник 652-ї групи Інформаційно-психологічних операцій російських військ отримав сувору догану за слабку роботу зі створення «Херсонської народної республіки». Кремлівське керівництво не задоволене тим, що через народний спротив немає навіть умовно-показової «картинки». 

5.32 У Китаї заявили, що санкції Заходу лише шкодять звичайним людям і погіршують глобальну економіку. Заступник міністра закордонних справ Китаю Лі Юйчень висловився проти санкцій стосовно росії і розширення Організації Північноатлантичного договору (НАТО) на схід. 

6.00 Чеченські військові, іменовані кадирівцями, повернулися на батьківщину 13 березня. Під час перебування в Україні чеченські формування втратили сотні військових.

6.32 Голова Сумської ОДА/ОВА Дмитро Живицький повідомив, що відбуваються постійні обстріли передмість і міста Суми, де працюють коригувальники ворожого вогню.

7.04 В Міністерстві оборони Великобританії вважають, що наступ сил російської федерації в Україні уповільнився через нездатність взяти контроль у повітряному просторі.

7.38. Окупанти терористичними методами насаджують жорсткий адміністративно-поліцейський режим, свідомо створюють умови для гуманітарної кризи на тимчасово зайнятих територіях. російські диверсанти у формі ЗСУ проводять підривні та дискредитувальні дії.

8.02. Протягом тижня на базі видавничого дому «Приватна газета» та наших друзів з магазину «Принцип» збирали допомогу для мешканців Харківщини, які постраждали від обстрілів росіян, також необхідні речі для військових.

8.31. У Миколаєві чоловік кожного дня виконує на саксофоні гімн України з балкону. Українців не зламати!

9.10. Війна та гуманітарна криза в Україні поставили деякі країни світу на межу голоду, бо наша країна є ключовим виробником сільськогосподарської продукції. В Офісі Президента запевнили, що Україна не буде мати проблем з їжею через російську агресію.

9.37. Ймовірність вступу у війну з Україною білорусі росте.

10.10. У Кременчуці зареєстрували підпали сухої трави та очерету: це прирівнюється до диверсії. Мер Віталій Малецький повідомив про ситуацію у місті станом на 20 березня.

10.44. У Кременчуці можна записатися на прийом до вузьких спеціалістів-лікарів онлайн. Для цього потрібно встановити на свій смартфон додаток Medcard24.

11.15. На Луганщині не залишилося жодного населеного пункту, який не постраждав би від орди. Рашисти «лднр» проводять мобілізацію, до своїх лав примусово забирають навіть дідусів.

11.28. У Кременчуцькому районі все спокійно, а бізнес отримує великі преференції для відновлення роботи.

11.53. Українська бабуся нагодувала орків пиріжками: восьмеро поїхали додому у цинкових трунах. Трупи російських окупантів з України вивозять КамАЗами.

12.04. Отруєння, раптова хвороба, «випадковість»: російська еліта розглядає можливість відсторонення путіна. Частина російської політичної еліти РФ розглядає в якості наступника путіна директора ФСБ Олександра Бортникова.

12.19. Втрати ворога: ЗСУ ліквідували заступника командувача Чорноморського флоту рф Андрія Палія.

12.42. Смерть ворогам! Як українські захисники «крошать» русню.

13.01. Вірять у перемогу 93% українців, а вважають росію ворожою країною – 98%.

13.20. У Генштабі вважають, що окупанти можуть нанести удар ракетним комплексом «Кинжал».

13.39. В Україну почали прибувати чергові групи бойовиків, пов’язаних з наближеним до путіна російським пропагандистом та власником ПВК «Ліга» (Вагнер), Євгеном Пригожиним. Основне завдання злочинців – ліквідація вищого військово-політичного керівництва України.

13.57. Рашистський «путлєр'югенд»: путін і шойгу хочуть задіяти у війні проти України 17-річних.
14.16. У Кремінній рашисти розстріляли з танку будинок для людей похилого віку – 56 загиблих.

14.36. Рашисти скинули бомби на школу мистецтв у Маріуполі, де ховалося близько 400 людей.

14.56. Кременчуцька РВА: виганяти людей з закладу торгівлі під час повітряної тривоги заборонено.

15.15. Попри війну збірні України зіграють на чемпіонаті світу 2022.

15.35. Для військових шукають спрей від кліщів - допоможіть зібрати.

16.00 Путін не досяг жодної мети: війна росії проти України може зайти в глухий кут – Washington Post.

16.40 Радник голови офісу президента Олексій Арестович заявив, що фронт завмер, кількість ракетних ударів рф по українських містах майже немає.

17.00 На 25-й день повномасшабного вторгнення росії в Україну мешканці окупованих росіянами міст продовжують масово виходити на патріотичні мітинги. У Бердянську та Херсоні городяни вийшли на вулиці із численними прапорами України.

17.55 Міський голова Кременчука Віталій Малецький подякував місцевому театру «МО» за допомогу вимушеним переселенцям та захисникам. Актори театру під під керівництвом Максима Воробйова влаштовують дітям переселенців вистави та розваги.

18.16 Палії сухої рослинності відтепер крім штрафу працюватимуть на громадських роботах. На Полтавщині правоохоронці затримали 7 чоловіків - тепер вони крім робіт мають сплатити штраф по 6150 грн.

19.19 Власникам житла, що прихистили у себе переселенців, компенсуватимуть витрати за компослуги.

21.13 «Укрзалізниця» повідомляє про повернення платного проїзду неевакуаційними поїздами, а також закордонними рейсами. При цьому евакуаційні поїзди внутрішнього сполучення та міжміські електрички залишаться безкоштовними.

21.33 Завтра, 21 березня, можуть продовжитись переговори між між українською та російською делегаціями.

22.00 Шість країн розпочали розслідування військових злочинів росії в Україні: Естонія, Литва, Німеччина, Польща, Словаччина та Швеція.

22.30 Понад 80% міської інфраструктури Маріуполя або пошкоджено, або знищено. По всій лінії зіткнення в регіоні тривають обстріли.

23.00 «Кремінь» мав зустрітися із сусідом з Горішніх Плавнів «Гірник-Спортом». Проте повномасштабний наступ росії вніс свої корективи. Яким буде цей чемпіонат – наразі невідомо.

23.30 В Україні водіям заборонили використовувати відеореєстратори. На час воєнного стану.

Теги: війна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх