Путін проти українського народу. День третій (оновлено)

26.02.2022, 00:01 Переглядів: 9 284 Коментарів: 6

 

Віримо в перемогу!

24 лютого о 5.00 Путін почав вторгнення на українську територію, яке назвав «військовою операцією». В Україні ввели воєнний стан. Бої тривають у різних частинах країни уже протягом двох діб. ТелеграфЪ оперативно повідомляв усю важливу і перевірену інформацію у матеріалах: Путін почав вторгнення в Україну: введений воєнний стан та Путін проти українського народу. День другий. Сьогодні ми продовжимо.

Зберігайте спокій. Вірте в перемогу.

00.09 Президент Володимир Зеленський заявляє, що ця ніч буде дуже важкою і ворог застосує всі наявні сили, щоб зламати опір українців.

00.16 Регулярні війська ЗС РФ ведуть наступальні дії. Сили оборони України стримують російське вторгнення. Ворог не полишає спроб оточити столицю України.

00.20 Сполучені Штати приєднаються до Європейського Союзу у введенні санкцій проти президента Росії Владіміра Путіна, міністра закордонних справ Росії Сергєя Лаврова та членів російської Ради безпеки.

00.22 У пункті пропуску «Рава-Руська» прикордонники Львівського загону з працівниками митниці допомагають подорожнім, які виїжджають у Польщу.

00.34 Закінчилася друга доба героїчної оборони України від російського вторгнення. Головнокомандувач ЗС України у Facebook подякував «кожному воїну і всім, хто став на захист країни».

00.39 Під Калинівкою на Вінниччині українські пілоти збили російський винищувач Су-25. Пілота окупаційних сил наразі шукають у полях.

00.55 Наші Сили ППО збили ІЛ-76 з ворожим десантом в районі Василькова

1.00 Anonymous зламала Міноборони Росії і оприлюднила базу даних з телефонами, поштами та іменами його співробітників.

1.20 В районі проведення операції Об’єднаних сил зенітним ракетним комплексом С-300 Повітряних Сил України збили дві ворожі цілі – вертоліт та штурмовик Су-25.

1.29 Сервіс PornHub заборонив доступ користувачам до сайту із Росії.

1.43 У Києві відкрили стрілянину на Троєщині, після чого у Мережі з'явилася інформація, що наші захисники впіймали російських окупантів. Радник голови МВС Віктор Андрусів повідомив, що у Києві сьогодні було вбито близько 60 диверсантів.

2.00 На сторінці Сухопутних військ України у фейсбуку виклали відео, як російський полонений окупант спілкується з родичами. Мати вражена тим, як її син потрапив в полон, та ще й в Україні. І дивується, як він туди потрапив. У відповідь російський полонений каже, що ніхто нічого не знав, коли їхав. Коментарі у фейсбуці не вірять таким поясненням.

2.31 Сполучені Штати «нададуть додаткову допомогу в безпеці» Україні, але що саме буде входити у цей пакет, ще уточнюється.

2.45 Ворог намагається атакувати ТЕЦ-6 у районі Троєщини. ЗСУ дають бій. Росіяни в чужій формі розстріляли бійців на КПП біля Василькова.

3.03 Понад 50 пострілів та вибухів, кулеметні черги в районі Шулявки та Зоопарку за останні 10 хвилин.

3.15 На сторінці у фейсбуці сухопутних військ ЗС України з'явилося відео, як російські ЗМІ дурять свій же народ - розповідають, що українці здаються, коли це не так.

3.34 Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров закликав гендиректора американської корпорації Apple Inc Тіма Кука заблокувати Apple Store для громадян Росії.

4.00 У важкий для країни час кременчужани не панікують, а гуртуються. Невеличкий ажіотаж в перший день біля банкоматів/аптек/заправок змінився на величезну чергу до станції переливання крові. Проте найдовша черга у Кременчуці спостерігається біля центру комплектування (раніше військкомат). Кременчужани готові захищати своє місто і свою країну.

4.31. Київ в диму та вогні бомбардувань. Бої з окупантами йдуть на вулицях. КМДА просить мирних людей не залишати укриття. 

5.10. Миколаїв вночі пережив кілька ракетно-бомбових ударів. Є відео з місця від свідка подій. 

5.24. У Каліфорнії прямо зараз мітинг на підтримку України – трансляція, наживо від кременчужанки. Присутні порівнюють Путіна з диктаторами Гітлером, Муссоліні, Франко. Співають Гімн України. Кричать "Путін Х*йло".

5.28. Зеленський відмовився від пропозиції США Евакуювати його з Києва. Про це повідомив заступник міністра МВС Антон Геращенко з посиланням на The Washington Post.

5.38. У Харкові знову повітряна тривога. Також сигнали у Вінниці.

6.08. На метро Берестейська 101-ю бригадою знищено колону: 2 легковики, 2 вантажівки з бк, танк. "Все спокійно, всіх поклали" - ЗСУ України.  

6.12. Сирени у Львові - Суспільне. 

6.39. Сирени в Херсоні, Черкасах - соцмережі

6.41.Три збиті літака і вертоліт ворогів. Важкі бої у Василькові, де лізе десант – Генштаб ЗСУ про події доби

7.04. У центральній частині Києва чути перестрілки, йдуть вуличні бої. Найзапекліше протистояння всю ніч тривало на західному та південному напрямках столиці. Ворог наступав до центру проспектом Перемоги. Росыяни атакували військову частину біля метро Берестейська - 101 окрема бригада охорони Генштабу. Другий тяжкий напрямок – південний. Бої тривали у Василькові, де розташований аеродром. Окупанти намагалися висадити десант з повітря. Про це повідомляло командування Повітряних сил ЗСУ.

7.38. Російські окупанти думали, що їм буде просто? Помилитися, тепер відгрібають. Ось що вполювали наші військові за добу, усе збито-побито: літаки – 14 од., гелікоптери – 8 од., танки ? 102 од., ББМ ? 536 од., гармат – 15 од., ЗРК БУК-1 од (офіційна інформація ЗСУ на 6.00). Повідомляється й про поодинокі авіаудари під Сумами, Полтавою. 

8.00. Президент України Володимир Зеленський закликав українців не вірити фейкам. Він у Києві й жодну зброю складати не будуть. 

8.15. Укрзалізниця продовжує рух. Евакуаційні поїзди відправляються з Київа та інших міст

8.29. Правоохоронці Кременчука повідомляють, що ніч у місті пройшла спокійно

8.33 Російські війська за дві доби бойових дій понесли дуже великі втрати – станом на ранок 26 лютого більше 3,5 тисяч загинуло, кількість поранених – невідома, в полон захоплено майже 200 окупантів.

8.48 У Києві пролунав потужний вибух у Солом'янському районі, на проспекті Лобановського, недалеко від Севастопольської площі. Пошкоджено багатоповерхівку.

8.59 В ООН заявили, що Російська Федерація вбиває в Україні мирне населення. Українці змушені тікати - 100 тисяч покинули свої домівки.

9.05 Мешканців центральної частини Кременчука закликають допомогти нашим захисникам та тим, хто здає свою кров. Необхідно зігріти теплим чаєм та бутербродами кременчужан, які стоять у черзі до центру комплектування (військкомат) та станції переливання крові. 

9.27 Бійці територіальної оборони Кременчука потребують бронежилети, противогази та рації (технічні дані уточнюються).  Картка для допомоги залишається поки командира тероборони Кременчука 4731 2196 1390 7181 (Проценко Вадим Володимирович). 

9.42 Малецький у ранковому зверненні до мешканців розповів, що ніч у Кременчуці пройшла спокійно.

10.02 На Крюківському мосту утруднений рух транспорту у бік Крюкова.

10.13 Українські військові потребують жовтий скотч, який є розпізнавальними знаками для нашої армії. Багато скотчу. Необхідні бронежилети, розгрузки, паливо для заправки автомобілів.

10.23 Станом на 26 лютого внаслідок дій Росії загинули 198 людей, з них 3 дітей. Також 1 155 людей дістали поранення, з них 33 дитини, повідомляє міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко.

10.46 У полтавській області виявлені випадки проникненя диверсійних груп ворога. Всі вони знешкоджені завдяки пильності мешканців, в тому числі нашої громади.

11.02 Уряд оперативно прийняв зміни, які забезпечать безперебійне фінансування медичних закладів в умовах воєнного стану.

11.21 За інформацією з виконкому, сьогодні до 16.00, представники виконкому зі спеціальними посвідченнями обходять по центру підвальні приміщення, та спілкуються з мешканцями щодо відкриття місць для можливого укриття.

11.35 Потрібна допомога захисникам Харкова. Наші хлопці вийшли з оточення й потребують теплий одяг, продукти харчування, білизну. Потрібні також водії, які готові доставити допомогу до Харкова.

11.47 У Полтаві працівники правоохоронних органів проводять заходи з виявлення міток та спеціальних позначок за допомогою дронів.

12.10 Ситуація в Полтаві контрольована: воїни тероборони збили дрон.

12.23 У Кременчук їдуть біженці після безсонних ночей у метро, здебільшого родини з дітьми. Що їм потрібно і куди нести.

12.34 Інформація про те, що у районі Бродів вранці висадився російський десант, не підтвердилась.

12.45 Унаслідок руйнування мосту на Київщині загинула дитина, ще четверо людей постраждали.

12.52 Сумська ОДА закликає мешканців область не чіпати іграшки, гаджети та інші речі, розкидані на землі. Вони можуть містити вибуховий заряд, адже саме так діють ворожі диверсанти.

13.14 Минула доба на Полтавщині. Ніч пройшла спокійно, російської техніки та військових на території не виявили. Але на трасі 03 поблизу Пирятина з повітря зазнала атак українська техніка, 4 військових та цивільна жінка загинули, 4 військових отримали поранення їм надали допомогу. Літали й ворожі дрони - і їх успішно збивали. Про це розпоів керівник Полтавської військової адміністрації Дмитро Лунін.

13.23 Пишаймося нашими містянами! У Кременчуцькому військкоматі черги добровольців, готових захищати Україну. Тепер у нас дві найбільші черги - ця і донорів, які хочуть здати кров.

13.36 Міністерство енергетики поставило завдання перед операторами систем розподілу не відключати за несплату під час дії воєнного стану в Україні жодних категорій споживачів електроенергії.

13.41 ПриватБанк» відновив для клієнтів можливість користування кредитними коштами, яку заблокував вчора, 25 лютого.
13.57 За інформацією Поліції Полтавської області, дрон впав у мікрорайоні Левада Подільського району міста. Мешканців просять негайно повідомляти патрульним про будь-які уламки, що можуть належати літальному апарату.

14.05 «Ми вистояли і успішно відбиваємо атаки ворога. Бої тривають. У багатьох містах та районах нашої держави. Але ми знаємо, що ми захищаємо, – країну, землю, майбутнє дітей. Київ і ключові міста навколо столиці контролює саме наша армія. Окупанти хотіли заблокувати центр нашої держави і поставити тут своїх маріонеток, як у Донецьку. Ми зламали їхній задум», - йдеться у звернення Президента України.
14.24 Читачі повідомляють, що у Кременчуці активізувалися шахраї. Під приводом збору коштів на потреби армії вони просто видурюють гроші у небайдужих громадян.

14.38 Ворожі війська пішли у наступ в зоні ООС - на Луганщині, руйнуючи населені пункти.

14.52 У місті знайшли підозрілі мітки фарбою на рейках в районі «Амстору». Стрічку зняла, що змогла – одразу закрила. І повідомила в поліцію.

15.02 Українська дипломатія здобула чергову перемогу: ще дві країни підтримали відключення країни-агресора від системи SWIFT - Кіпр та Італія.

15.15 За даними офісу президента, втрати російських військ станом на ранок становлять 3500 вбитих. Український уряд просить Червоний хрест вивезти до Росії тіла російських солдатів.

15.28 Кременчужанин Артем Ткаченко разом з друзями презентував новий патріотичний трек «Козаки йдуть».

15.33 З метою безпеки та охорони правопорядку у Кременчуці з 26 лютого вводиться комендантська година з 20.00 до 6.00. Заклади торгівлі працюватимуть до 19.00, громадський транспорт до 20.00.

15.41 «Кременчуцький ТелеграфЪ» зібрав для вас список допомоги для військових та центри збору: список організацій, хто надає та потребує допомоги.

15.56 Вчора ввечері в інстаграмі кременчужани активно гуртувалися, щоб допомогти з облаштуванням сховища у 5 корпусі Кременчуцького національного університету. А сьогодні викладачі зі студентами й небайдужими кременчужанами облаштували сховище.

16.05 Біженці до Кременчука розповіли, як пережили бомбардування в Харкові. Олександр, Олена та їхній син-школяр Дмитро зараз зупинилися у гуртожитку, де територіальний центр соцзахисту організував тимчасовий прихисток.

16.16 Розпочалась підготовка відключення Росії від SWIFT.

16.27 У районі Городні на Чернігівщині Збройні сили України нанесли ракетний удар по колоні противника. У результаті вогневого ураження знищено близько 20 одиниць техніки, є великі втрати особового складу ворогів, багато поранених.

16.40 Володимир Зеленський закликав європейську спільноту прийняти Україну до ЄС.

16.55 На дорогах Кременчука розміщуть бетонні загородження, щоб унеможливити безперешкодний проїзд транспорту.

17.10 Селян просять палити російські заправщики: якщо повз вас пройшла колона російської бронетехніки, за нею через деякий час бути йти колона з паливом. Затримайте або спаліть її. Російські танки просто зупиняться, наші війська їх захоплять і використають проти ворога.

17.26 Кременчуцький обласний клінічний шпиталь для ветеранів війни запрошує охочих кременчужан до виготовлення коктейлів Молотова.

17.41 Підприємець з Кременчука зі своєю командою запустив диспетчерську, яка допоможе при евакуації населення. Водіям, які будуть їхати у більш захищені міста або до рідних, нададуть інформаційний супровід.

17.57 РФ уже фактично перекрила Чорне та Азовське моря. Російські найманці називають свої дії «контртерористичною операцією», хоча насправді вона окупаційна. Українські силовики та військові готові дати відсіч.

В акваторії Чорного моря корабель ЧФ РФ «дружнім вогнем» знищив свій же військовий літак.

18.11 У Бахмачі Чернігівської області місцевий мешканець намагався голіруч зупинити танк російських окупантів – спочатку заліз на нього, а потім ліг під нього.

18.29 Сьогодні зранку, 26 лютого, у Києві ракетний удар окупантів здійснений по житловому будинку. Тетяна - жителька однієї з квартир, в яку влучив снаряд, розповіла, як вони пережили удар. Детальніше у включенні журналіста «Кременчуцького громадського телебачення» Тараса Деркача.

18.45 У соцмережах поширюють інформацію, що треба піднімати у небо квадракоптери, щоб перевіряти дахи будинків. Але кременчуцька поліція повідомляє, що така інформація неправдива, наразі їхнє використання під забороною, фото- та відеозйомка з дронів також заборонена.

18.58 В акваторії Чорного моря ЗСУ знищили російський винищувач Су-30 СМ.

19.13. На захист столиці стали кияни. У самому Києві роздали понад 25 тисяч автоматів та 10 млн патронів, РПГ та гранати

19.34. Цивільним людям дали поради, як блокувати танки. Якщо побачили колону танків, після них обов'язково поїде колона бензовозів. Зробіть все необхідне, щоб вони не пройшли. Блокуйте дороги, валіть дерева, розтягуйте сітки з воріт, будь-який спосіб підійде. Немає палива - немає техніки!

19.51. Російські війська підходять до міста Енергодара та направляють «Гради» на Запорізьку АЕС. Про це серед іншого сказав радник міністра внутрішніх справ України Вадим Денисенко під час офіційної заяви. Війська роблять все, щоб запобігти лиху та знищити ворога. 

20.05 Допомагаємо нашим героям, чим можемо! Нагадаємо, що забір у донорів проводиться за адресою Кременчук, вул. Івана Мазепи, 8 щоденно з 8.00 до 14.00. 

20.18 "Якщо діти вже народжуються в укриттях, навіть коли тривають обстріли, то у ворога немає жодного шансу в цій безперечно народній війні," - сказав Президент Володимир Зеленський, звертаючись до українців. 

20.34. СБУ викрила російську фабрику фейків. 7 тис. ботів з РФ поширювали фейки про бойові дії в Україні. За даними СБУ, основними платформами для дезінформації слугували Telegram, WhatsApp та Viber. Частину із викритих номерів вимкнено, інші - наразі на стадії блокування.

20.50. Німеччина погодилась надати Україні 1000 протитанкових ракетних комплексів, 500 «стінгерів» та пальне для нашої армії.

21.22. У трьох магазинах АТБ відкривають укриття. Вони розташовані по вул. Олександра Білаша, 8 (Раківка), проспекту Свободи, 81, вул. Небесної Сотні, 3а.

21.24 У порушення всіх норм морського права російські військові кораблі захопили та утримують цивільне рятувальне судно «Сапфір», яке виконувало гуманітарну місію в районі острова Зміїний

21.35. А непогане таке вийшло полювання! Повітряні Сили ЗСУ за добу знищили 15 літаків та вертольотів ворога. Екіпаж безпілотного авіаційного комплексу Байрактар ТБ-2 знищив цілий залізничний ешелон із пально-мастильними матеріалами. І це ще не все!

21.52. На територію України у кожний населений пункт заїхали так звані «сплячі групи» - диверсанти, які маскуються під цивільних і знімають квартири у різних містах. Прохання до ріелторів та всіх громадян: якщо у вас є інформація щодо чоловіків, схожих на росіян, які групами по 2-3 особи знімали житло в період з грудня 2021 по теперішній час, телефонувати за номером 0679839403 або на 102.

22.15 Мережа заправок Glusco віддає на потреби армії, поліції, МНС, тероборони, медицини своє пальне та бензовози.

22.46 32 поранених військових з Сум евакуювали до Полтави. Згідно з повідомленням чиновника, станом на 20.00 у лікарнях Сум 12 поранених, з них один – військовий Росії.

23.07 Вже два джерела поширили інформацію про обговорення російським керівництвом провалу бліцкригу в Україні. Зіткнувшись із запеклим опором, російська армія перебуває у шоці, але все ще сподівається на паніку в Україні.

23.25 У селищі Недригайлів Сумської області підпалили палаючою сумішшю вантажівку російських окупантів. Кинули пляшку Молотова прямо по окупантському бензовозу.

23.50 Інформація про те, що треба вимикати геолокацію в телефонах, не відповідає дійсності. Якщо ви хочете «зникнути» – вам треба вмикати авіарежим.

Теги: війна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 6

641
26 лютого 2022 10:05

Разом з лаптями до пекла черга збирається:

 

"Армянская власть сообщила, что получила от РФ запрос на поддержку боевых действий в Украине, однако, вскоре в СМИ появились сообщения, что Армения ещё не приняла решение. Однако, имеется первый прецедент - солдат ВС Армении был схвачен в Харькове. WorldConflict"


8 2
1 457
26 лютого 2022 12:22

Казахи отказались


8 1
0
26 лютого 2022 19:33

Де наш мер ***? В бункер звалив?, бачив його хтось ?


2 0
641
26 лютого 2022 20:47

Хай тут буде:

 

Важливо!!!

?На територію України у кожний населений пункт заїхали «сплячі групи». Вказані особи знімали квартири проживали там і чекали часу «Ч».

??В основному квартири знімали користуючись послугами ріелторів.

В населених пунктах ( містах) у ріелторів існують свої робочі чати. Прохання до ріелторів та всіх громадян, якщо у вас є інформація щодо осіб чоловічої статі схожих на росіян, які групами по 2-3 особи знімали житло в період з грудня 2021 по теперішній час, телефонувати за номером 0679839403 або на 102??

Вказані особи зараз використовуються у якості коригувальників вогню та диверсійних груп та можуть бути озброєними??

 

Номер загальноукраїнський чи локальний - не знаю


4 0
417
26 лютого 2022 21:42

Цитата: Кавоман

Разом з лаптями до пекла черга збирається:

 

"Армянская власть сообщила, что получила от РФ запрос на поддержку боевых действий в Украине, однако, вскоре в СМИ появились сообщения, что Армения ещё не приняла решение. Однако, имеется первый прецедент - солдат ВС Армении был схвачен в Харькове. WorldConflict"

А де риг ІВАНЯН? Може мітки ставить? 


2 1
641
27 лютого 2022 08:50

Зараз є у купа відео з полоненими лаптями, де вони в соплях та лайні плачуть, що вони на учєніях, вони нє зналі і т.д.

Так от, це тільки для того, щоб визвати вашу жалість "оні жє дєті, у ніх єсть мами" і прочу срань.

Запам'ятайте раз і назавжди. Вони не з дитячого садочку, вони в армії. Вони відрізняють бойові набої від холостих. Вони знають чим стріляють, куди стріляють і в кого. 

Хто не хотів воювати - одразу кидали зброю і здавалися або тікали. А якщо відпустити оцих плакальщиків, а там їх відмиють, запропонують гроші і піти на контракт, переважна частина з них знову прийде вбивати нас. Не сумнівайтесь. 

 

Вбиває українців не пуйло, а "прастіє рассіянє", які сидять у літаках та танках, запускають ракети, жмуть на курок і т.д.

Ніколи не забувайте це!

 


0 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх