Росія готується до морської війни з Україною та збиває свої ж літаки

26.02.2022, 17:57 Переглядів: 2 967

 

Наразі РФ уже фактично перекрила Чорне та Азовське моря

Із такою заявою виступив радник міністра внутрішніх справ України Вадим Денисенко. Російські найманці називають свої дії «контртерористичною операцією», хоча насправді вона окупаційна. Українські силовики та військові готові дати відсіч.

- Ми будемо воювати і на морі, і, як казав Черчіль, «ми будемо битися і на пляжах», - сказав він.

Відомо, що заяви про окупаційну операцію від росіян сьогодні отримали українські кораблі по міжнародному радіоканалу, а група військових кораблів Росії зупиняє в морях судна інших країн. Експерти кажуть, що для оборони України це некритично, але стане додатковим аргументом для чергового посилення санкцій проти країни-агресорки.

В той же час Генеральний штаб ЗСУ повідомив про знищення російського військового літака ворога в акваторії Чорного моря. Цікавим є те, що знищив його корабель Чорноморського флоту РФ. Тобто зі страху збили свого ж.

- В акваторії Чорного моря корабель ЧФ РФ «дружнім вогнем» знищив свій військовий літак, - йдеться у повідомленні Генштабу ЗСУ.

А Державна прикордонна служба України повідомляє, що українські захисники Зміїного можуть бути живими. Російські ЗМІ пишуть, що їх захопили та доставили до тимчасово окупованого Росією Севастополя. 

- Попередня інформація про те, що серед прикордонників можуть бути загиблі, надійшла перед тим, як з захисниками втратився зв’язок, – повідомляє Держприкордонслужба.
Автор: Віктор Крук
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх