На захист столиці стають кияни: теробороні роздали понад 25 тисяч автоматів

26.02.2022, 19:13 Переглядів: 3 938

 

Про це повідомив Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський

Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський повідомив, що лише у самому Києві роздали понад 25 тисяч автоматів та 10 млн патронів, РПГ та гранати. Він звернувся до українців та розповів, чим саме захищатиметься Київ.

- Київ буде захищатися, захищатися і битися до останнього. Хочу відзначити самоорганізованість наших людей – не тільки в Києві, а по всій Україні. Пишаюсь і бачу, як люди захищають свої містечка, свої села, свої вулиці, свої будинки, – заявив міністр.

Денис Монастирський запевнив, що спільно з військовими поліцейські формують надійний тил оборони.

Міністр висловив подяку українським прикордонникам, які першими зустріли бій, військовослужбовцям, нацгвардійцям, поліцейським та рятувальникам. А також «усім, хто взявся за зброю».

Пресслужба Командування Сухопутних військ ЗСУ оприлюднила у Фейсбуці звернення командувача Сухопутних військ ЗСУ-командувача оборони Києва генерал-полковника Олександра Сирського. У ньому він інформує, що операція по обороні Києва проходить відповідно до прийнятих рішень. Мешканці міста можуть бути впевненими, що ворог не пройде. Військовослужбовці Сухопутних військ ЗС України та інших підрозділів сил оборони, які залучені до оборони столиці, пліч-о-пліч беззастережно та відповідально виконують свої обов’язки.

- Ми знаємо, де знаходиться російський окупант, і знищимо його усіма доступними засобами, – заявив командувача оборони Києва.
Автор: Віктор Крук
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх