Путін проти українського народу. День двадцятий

15.03.2022, 00:00 Переглядів: 3 109

 

Віримо в перемогу!

24 лютого, о 5.00 Путін почав вторгнення на українську територію, яке назвав «військовою операцією». В Україні ввели воєнний стан. Бої тривають у різних частинах країни уже протягом дев'ятнадцяти діб. ТелеграфЪ оперативно повідомляв усю важливу і перевірену інформацію у матеріалах:

Сьогодні ми продовжимо.

Зберігайте спокій. Вірте в перемогу.

00.05 Прозріла: співробітниця Першого каналу зірвала ефір і закликала виходити на мітинги. Її затримали і доставили в ОВС «Останкіно». Щодо неї можуть скласти адмінпротокол за статтею про «дискредитацію використання російських військ».

00.20 Радіолокаційними засобами Повітряних Сил зафіксовано факт перетину державного кордону України у напрямку Польщі попередньо російського безпілотного авіаційного комплексу типу «Форпост». Крім того, є інформація про падіння у сусідній Румунії БпЛА типу «Орлан-10», що є на озброєнні збройних сил росії.

00.30 Після обстрілу в Харкові спалахнула пожежа. Рятувальники вже виїхали, інформації про площу займання, руйнування або поранених поки немає. При цьому Олег Синєгубов, голова Харківської ОДА повідомив, що ворог наносив удари в тому числі ракетними комплексами «Іскандер».

00.40 Росіяни обстріляли з важкої артилерії село, де розташована колишня вілла Януковича.

1.00 Ворог продовжує застосування авіації з метою підтримки наземних угруповань та знищення військової і цивільної інфраструктури на території України. Окупаційні війська продовжують нанесення ракетно-бомбових ударів, обстріли з артилерії та танків цивільної інфраструктури і населених пунктів.

1.20 Мінцифри запустило сайт для переказу коштів на допомогу Україні у криптовалюті.

1.30 Радник мера Маріуполя Петро Андрющенко розповів, що загальна ситуація у місті катастрофічна, за його словами, кількість жертв російських обстрілів може наближатися до 20 тисяч.

1.43 Українська земля «засмоктала» танк російських окупантів.

1.50 Генерал ЗСУ Дмитро Марченко, який керує обороною Миколаєва, в ефірі спільного телемарафону розповів, що у селах люди зустрічають противника і починають бити його ще на підході до міста.

1.57 Зеленський «скасував» податок для ФОПів І-ІІ груп, перевірки бізнесу, ПДВ та Податок на прибуток.

2.00 За наявною інформацією на сьогодні, викрадений мер Мелітополя Іван Федоров перебуває в окупованому Луганську, де йому інкримінують справу про «тероризм».

2.30 Світовий банк оголосив про виділення майже 200 мільйонів доларів США додаткового фінансування для підтримки соціальних послуг в Україні для вразливих груп населення.

3.01 Вдень російські військові обстріляли з мінометів евакуаційну колону з людьми з Гостомеля.

3.26 МВС відновлює адмінпослуги – видачу закордонних паспортів та прав.

4.00 Евакуаційні потяги в Україні: напрямки та розклад рейсів 15 березня.

4.31 США вводять санкції щодо 11 фізосіб в оборонному секторі РФ – Держдеп
4.45 Кременчук вночі годину просидів у сховищах, Пирятин побіг ховатися повторно

5.11 Важлива інформація для біженців: де можна отримати довідку про взяття на облік ВПО. Скоро - у Дії. 

5.40 Як не замерзнути в бомбосховищі: корисні поради.

6.09 Київ: ракети сьогодні знову поцілили по житловому кварталу.

6.46 «Доброго вечора, ми з України!» - неймовірне відео з кабіни літака ЗСУ. Дивіться і надихайтесь!

7.05 20-та доба протистояння: відбили атаки від Маріуполя, противник відступив - Генштаб ЗСУ, інформація на 6.00, 15 березня.

7.56 На сайті мської ради оприлюднений проєкт рішення виконкому про виділення 3 млн 43,5 тис грн із Стабілізаційного фонду на формування продовольчого резерву.

8.15 Масштабну пожежу в районі ринку після нічних обстрілів у Харкові гасило 20 відділень ДСНС.

8.55 Випущенні ордою ракети поцілили по житловому кварталу в Києві.

9.20 На 15 березня погодили зелений коридор з Сум, Конотопа, Шостки, Тростянця, Лебедина. Людей вивозитимуть до Лубен. Режим тиші діє з 9.00 до 21.00.

9.43 Разом із небайдужими кременчужанами міська влада облаштувала 25 підвалів в житлових будинках, щоб вони слугували укриттями.

10.12 Два ВАЗа та Opel Astra поліція Полтавщини вилучила у нетверезих водіїв, незабаром автівки можуть використати для оборони країни.
10.34 Нарешті: кількість вбитих орків змінилася з 12 тисяч до 13 500.

10.50 У Кременчуцькому районі все спокійно, ворога на кордонах Полтавщини немає, роботу блокпостів врегулюють.

11.13 Кременчуцька РВА закликає підприємців відновлювати роботу, платити податки й цим допомагати фронту.

11.33 Вночі з 14 на 15 березня ворог атакував аеропорт у Дніпрі. Росіяни нанесли два ракетні удари.

12.17 «Укрзалізниця» націоналізує близько 15 тисяч російських вагонів, що знаходяться на коліях України.

12.37 Зеленський підписав Закон про внесення змін до деяких законодавчих актів (щодо встановлення кримінальної відповідальності за колабораційну діяльність). Ним, зокрема, передбачається покарання строком до 15 років за співпрацю з Росією.

12.56 Збройні Сили України вогнем артилерії знищили батарею РСЗВ ворога, яка підступно обстрілювала житлові квартали Чернігова. 

13.34 Протягом дня противник активних наступальних дій не проводив, зосереджував зусилля на поповненні поточних втрат, вербуванні найманців з інших країн, вирішенні проблемних питань з логістичного забезпечення окупаційних військ, що діють на території України.

13.53 На брифінгу в Командуванні Сухопутних військ ЗСУ відповіли на багато питань, пов’язаних з війною.

14.14 Попри війну держава виконує свої зобов'язання щодо надання субсидій на комуналку. 119 тисяч сімей Полтавщини вже отримали житлові субсидії та пільги.

14.51 Служба безпеки України протягом 14 березня затримала понад 60 колаборантів у різних областях України та виявила 20 диверсійно-розвідувальних груп.

15.12 Лукашенко, який захопив владу у Білорусі, заявив, що по країні вдарили ракетою «Точка-У», але каже, що «не збирається» брати участь у війні, та й його туди «не звуть».

15.31 НБУ попереджає про нові шахрайські схеми ошукування громадян під час війни.

15.50 Кожен день війни проти України робить росіян іще біднішими. Четвертий пакет санкції ЄС уже затверджений на рівні послів. Нові санкції завдадуть чергового нищівного удару по російській економіці, аби придушити воєнну машину кремля.

16.10 Рада конституційною більшістю проголосувала за законопроєкт і продовжила воєнний стан до 25 квітня.

16.31 Президент України Володимир Зеленський під час зустрічі з лідерами країн Joint Expeditionary Force вкотре нагадав європейцям, що Росія може і не зупинитися на Україні.

16.57 Сьогодні Рада конституційною більшістю ухвалила 21 законопроєкт. Це вперше за історію незалежної України у парламенті спостерігається таке унікальне об'єднання усіх політичних сил.

17.17 14 березня від отриманих поранень не сумісних з життям під час участі в бойових діях загинув старшина Денис Вікторович Свиридов з Горішніх Плавнів.

17.34 Для військових з Кременчука необхідні бензопили, білизна та спальники. Усе необхідне приносьте на штаб ГО АТО-Майдан-Кременчук.

18.00 Безпілотник зняв, як російський танк живописно розлітається над українською землею.

18.27 На сесії Кременчуцької міської ради Малецький вручив відзнаки від міста DJ ProBass (Артему Ткаченку) та DJ Hardi (Максиму Мокренко) - авторам відомого на весь світ треку «Доброго вечора, ми з України!».

19.03 У нашому місті розпочали видавати адресну волонтерську допомогу (із рук в руки) дитячим харчуванням та памперсами.

Як її отримати.

19.14 Зеленський оголосив про кадрові зміни у військовому та регіональному керівництві України.

19.29 Завтра, 16 березня, Кременчук попрощається з Сергієм Стебельським, який загинув на війні з рф. Вічна пам'ять Герою.

19.44 Міський голова Кременчука Віталій Малецький у сьогоднішньому зверненні закликав містян приступити до роботи й розпочати відроджувати економіку.

20.14 Зухвало ігноруючи норми Міжнародного гуманітарного права, російські загарбники наносять ракетно-бомбових ударів по об’єктах критичної інфраструктури України, мирному населенню, житлових кварталах, школах та дитячих садках. 

21.30 З початку вторгнення у Харкові російські окупанти вже зруйнували 48 шкіл та понад 600 багатоквартирних будинків.

22.03 Від початку запровадження заборони на продаж алкоголю на Полтавщині поліція знищила понад 1,5 тисячі літрів самогону, самогонної закваски та десяток апаратів для її виготовлення.

22.50 Німецьке медіа ZDF Frontal оприлюднило відео з дрона, на якому зафіксовано, як окупанти під Києвом розстріляли цивільного мешканця, який підняв руки угору.

23.03 Парламент ухвалив законопроєкт №7151, яким дозволив визнавати добровольців тероборони учасниками бойових дій.

23.54 ПАРЄ одноголосно ухвалила рішення про вигнання Росії та просить надати Україні засоби ППО. А ще вони визнали, що Росія окупувала Придністров'я.

Теги: війна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх