Путін проти українського народу. День дев'ятнадцятий

14.03.2022, 00:00 Переглядів: 3 764

 

Віримо в перемогу!

24 лютого, о 5.00 Путін почав вторгнення на українську територію, яке назвав «військовою операцією». В Україні ввели воєнний стан. Бої тривають у різних частинах країни уже протягом вісімнадцяти діб. ТелеграфЪ оперативно повідомляв усю важливу і перевірену інформацію у матеріалах:

Сьогодні ми продовжимо.

Зберігайте спокій. Вірте в перемогу.

00.05 Російська система ППО помилково збила на Харківському напрямку свій безпілотник-розвідник. Приховуючи цей факт, керівництву російські військові доповіли про нібито знищення «Байрактару» ЗСУ.

00.27 Радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко повідомив, що під Василівкою Запорізької області вся техніка росіян, яку вони накопичували під Мелітополем, а це близько 200 машин, була вщент розбита нашою артилерією.

1.00 Фіксуються випадки масової відмови російських військовослужбовців від «відряджень в Україну» для участі в бойових діях, незважаючи на обіцянки щодо надання статусу «ветерана війни», додаткових добових виплат та підвищеного посадового окладу.

1.13 Держприкордонслужба повідомила про знищення всюдихода ДТ-30 «Вітязь» вартістю 13,7 млн рублів.

1.30 Президент росії володимир путін має розлади мозку, спричинені деменцією, хворобою Паркінсона або так званою «стероїдною люттю», котра є результатом лікування від раку. Такі висновки з посиланням на близькі до Кремля джерела зробили високопоставлені члени розвідувального альянсу Five Eyes.

1.35 Колишній командувач британською армією полковник Річард Кемп заявив, що захід не повинен виключати можливість вбивства путіна.

1.42 Сьогодні, 14 лютого, Кременчук попрощається з Сергієм Березою, який загинув на війні з рф: об 11.00 відбудеться прощання у Кременчуцькому Міському Палаці Культури; о 12.30 прощання у Свято-Миколаївському соборі; о 13.30 виїзд до Свіштовського кладовища, прощання на Алеї Пам‘яті.

2.00 У Кременчуці немає дефіциту продуктів, немає дефіциту палива на заправках.

2.29 Україна на відновлення зруйнованої під час війни інфраструктури має направити понад 119 млрд доларів, і з кожним днем ця сума зростає.

3.00 Кременчук готується до складного часу, тому підготовлено системи водозабезпечення міста.

3.31 Для того, щоб забезпечити аграріїв фінансовими ресурсами, уряд прийняв відповідну постанову про компенсацію відсоткової ставки за залученими кредитами.

5.00 Французький активіст П'єр Афнер проник на віллу дочки володимира путіна Катерини Тихонової в Біарриці, змінив у будинку замки і запросив туди біженців з України.

5.30 4-та година тривоги у Кременчуці та в Україні. На Рівненщині авіаудар пошкодив телевежу - про це стало відомо на 5-й годині сидіння в сховищах.

6.01 У полоні: як діяти, щоб зберегти життя. Щоб не потрапити у полон, у жодному разі не можна носити військову або схожу на військову форму.

6.31 Австралія ввела санкції проти 33 російських бізнесменів, а Багами закрили свої офшори для росіян та білорусів. Доки сидимо в укриттях, втішаємось, що й життя ворогів стає гіршим

7.21 19-та доба протистояння: війська рф не просунулись, білоруські спецпризначенці не воюватимуть в Україні – Генштаб ЗСУ. Інформація станом на 6.00, 14 березня. 
7.35 Куди звертатися , якщо ви загубили документи за кордоном: роз'яснення

7.45 Кому «прилетіли» нічні та ранкові російські бомбардування: село на Житомирщині та багатоповерхівка в Києві. Є інформація про постраждалих та загиблого. 

8.31 Вагітна, яка постраждала від аваудару по пологовому у Маріуполі, померла разом з ненародженим немовлям. А підлі рашисти городять брехню, що в пологовому був полк «Азов». 

8.58 Повітряна лазівка: через Сербію росіяни вільно подорожують до Європи.

9.33 14 березня розпочалися онлайн-заняття у школах Кременчука: а ваша дитина навчається? Відповідайте - голосуйте.

10.00 Генеральний штаб ЗСУ повідомив про бойові втрати противника станом на 14 березня.

10.45 Як минула ніч у різних регіонах України. Маріуполь – без змін. Пекло.

11.09 Окупанти підірвали міст між Енергодаром і Запоріжжям в районі Кам'янського, тому прямого шляху між Енергодаром і Запоріжжям немає.

11.37 На територію парка «Залізничників» в Авдіївці впала частина ракети «Точка-У». Розпочато 7 кримінальних проваджень щодо обстрілів міст Краматорська, Маріуполя і Попасної за фактами порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України).

12.01 Голова Миколаївської ОДА Віталій Кім подарував патрульній поліції Миколаєва кабріолет BMW 6 з кулеметом.

12.20 Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки повідомив, що знайшли ще одне підтвердження підготовки Росією хімічної атаки проти України. В окупаційному контингенті РФ виявили присутність спеціалістів-хіміків.

12.45 Вчора рашисти 57 разів обстріляли міста та селища Луганщини. Є загиблі та поранені місцеві мешканці, 1600 людей вдалося евакуювати.

13.16 На Чернігівщині мисливець підірвав ручну гранату і загинув, щоб не видати інформацію оркам. Чоловік відправив до пекла кілька фашистів, є поранені серед окупантів.

13.35 Війська рф – найСИНІша армія світу. Принаймні так про своїх «колег» каже один із путінських загарбників. Його розмову з рідними перехопила СБУ.

13.54 На пункті пропуску Козловичі-Кукурики на польсько-білоруському кордоні активісти другу добу блокують фури з вантажами, що прямують до Білорусі та Росії.

14.14 Рашистські війська провалили завдання Путіна щодо розгрому ЗСУ та захоплення Лівобережжя - Генштаб ЗСУ.

14.33 Ворог деморалізований, виснажений, а керівництво росії стягує резерви та шукає найманців по усьому світу – від Камчатки до Лівії та Сирії.

14.53 Окупанти, які захопили Запорізьку АЕС, планують розпочати «утилізацію» боєприпасів прямо на майданчику станції біля руїн учбово-тренувального центру ЗАЕС. Тобто ворог збирається сьогодні підірвати боєприпаси на території Запорізькій АЕС.

15.12 На рахунку охоронців українського неба 77 літаків та 90 гелікоптерів противника, які вони збили. Система протиповітряної оборони, про яку говорили як про неіснуючу, кожного дня і ночі рятує тисячі мирних життів.

15.34 Guildhall отримала в розпорядження фотографії рапортів російських військовослужбовців, які вже воювали в Україні, чудом вижили та повернулися до місць постійної дислокації. Вони категорично відмовляються їхати на забій в Україну.

15.55 ГУР Міноборони оприлюднило список російського авіаційного полку з Криму та пообіцяло покарання за кожен злочин, скоєний на українській землі.

16.16 Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Людмила Денисова повідомила, що російські солдати викрадають мирних жителів на тимчасово окупованих територіях.

16.37 Верещук повідомила, що наразі майже 150 тисяч людей змогли скористатися гуманітарними коридорами і вже перебувають у безпечних місцях, вирвавшись із влаштованого путіним пекла. 

16.56 Ганна Маляр закликає українців не працювати корегувальниками вогню у ворога: у соцмережах, у публічних виступах та коментарях для ЗМІ не називайте точні цілі і об’єкти враження.

17.03 Компанія Ferrexpo збільшила суму затвердженого фінансування гуманітарних потреб нашої країни до $7,5 мільйонів. 

17.25 Оголосили збір коштів на ремонт броньовика для військових. Всього лиш за 2 дні небайдужі кременчужани надіслали понад 100 тис. грн й зараз є можливість доставити двигун для «бойового коня» нашим військовим.

18.00 Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба закликав споживачів бойкотувати міжнародні компанії, які досі не пішли з російського ринку. У МЗС вважають аморальною роботу на російському ринку західних компаній.

18.17 Малецький розповів, що місто продовжує допомагати вимушеним переселенцям, є містом передачі гуманітарної допомоги.

За його словами, не останню роль у цьому відіграли комунальні служби, які у воєнний час продовжують працювати: ремонтувати дороги, вивозити сміття, усувати аварії.

18.39 Російська «Зарубєжнєфть» 14 березня не змогла продати нафту: бажаючих взяти участь у тендері не було. Таким чином, компанія фактично повторила сценарій «Сургутнєфтєгаза», який раніше також не зміг продати свою нафту.

19.00 Служба безпеки України допитала російського окупанта Ігоря Руденка – кадрового офіцера російських збройних сил, уродженця Дніпропетровщини, який навчався в Полтавському військовому інституті зв’язку.

19.24 Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський ініціював створення національного реєстру блок-постів. Усі блок-пости, що не потраплять до реєстру, будуть прибрані.

20.03 Малецький у щоденному зверненні порадив кременчужанам не нехтувати безпекою. Й під час сигналу тривоги переходити в сховища.

20.15 На сайті Міністерства охорони здоров'я зареєструвалися вже 1900 іноземних лікарів, які планують приїхати в Україну

20.33 Кременчуцький національний університет обладнав укриття у трьох навчальних корпусах.

21.01 Майже 250 000 жителів Полтавщини вже завантажили мобільний додаток «Повітряна тривога».

21.19 На одне з відділень Укрпошти на Донеччині влучив снаряд. Він застряг у даху будівлі.

21.38 У Кременчуці через потік автомобілів з переселенцями та гуманітарним вантажем - зросло навантаження на дороги. Найближчим часом в місті планують запустити асфальтний завод.

22.12 Станом на сьогодні, 14 березня, до лав кіберармії України долучилось 400 000 активістів.

22.37 Кременчук на колінах провів в останню путь військового Сергія Березу. Прощання відбулося у Міському палаці культури. Попрощатися з Героєм прийшли ріні, побратими та представники мерії на чолі з міським головою Кременчука.

23.01 У Маріуполі зник колишній футболіст «Гірник-Спорту» Юрій Цапій. В даний момент в місті тривають бої між ЗСУ і російськими окупантами.

23.08 Зеленський вніс у Раду законопроєкт про продовження воєнного стану ще на 30 днів - з 24 березня.

23.45 Cержанта з Кременчука Сергія Березу посмерто нагородили медаллю «За військову службу Україні». Відповідний указ №131/2022 «Про відзначення державними нагородами України» підписав президент Володимир Зеленський.

Теги: війна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх