Путін проти українського народу. День тринадцятий (оновлено)

8.03.2022, 00:00 Переглядів: 2 654

 

Віримо в перемогу!

24 лютого, о 5.00 Путін почав вторгнення на українську територію, яке назвав «військовою операцією». В Україні ввели воєнний стан. Бої тривають у різних частинах країни уже протягом дванадцяти діб. ТелеграфЪ оперативно повідомляв усю важливу і перевірену інформацію у матеріалах:

Сьогодні ми продовжимо.

Зберігайте спокій. Вірте в перемогу.

00.05 Під час боїв поблизу Харкова ліквідували Віталія Герасимова – російського воєначальника, генерал-майора, начальника штабу і першого заступника командувача 41 армії Центрального військового округу Росії. Також вбили та поранили низку старших офіцерів російської армії.

00.31 Погрожуючи зброєю, військовослужбовці ЗС РФ відбирали у людей їжу, пальне, комп’ютерну техніку та телевізори.

00.40 Збито десятки крилатих та балістичних ракет окупанта, 52 бойових літака, 69 вертольотів та інші малорозмірні цілі.

1.00 На період діі? воєнного стану віи?ськовослужбовцям строковоі? служби виплачуватимуть додаткову винагороду у 30 000 гривень щомісячно. Тим, хто бере участь у бойових діях, винагороду збільшать до 100 тисяч.

1.10 Зеленський вирішив відкликати українських миротворців. Голова держави вже підписав відповідний указ, фото якого опублікував заступник керівника Офісу президента України Андрій Сибіга на Facebook. Зазначимо, що станом на 23.45 на сайті Президента України такого указу ще не було.

1.13 Противник продовжує наступальну операцію проти України за підтримки авіації та з нанесенням ракетних ударів, зосереджуючи основні зусилля на виконанні наступних завдань: забезпечення сухопутного коридору між ТОТ АР Крим та континентальною частиною РФ; взяття під повний контроль міста Маріуполя; оточення з подальшим захопленням міста Києва, а також виходу на адміністративні кордони Луганської та Донецької областей.

1.30 У Кременчуці замість банера Патрульна поліція Кременчука, який вказував розташування наших правоохоронців з'явилося нове зображення, на якому патрульні посилають російських загарбників за перевіреним маршрутом.

2.00 Військові у Кременчуці потребують ставниці для зброї.

2.29 14 журналістів-пропагандистів вже звезли на АЕС в Енергодарі. Найближчим часом варто очікувати черговий брехливий ролик для виправдання ядерного тероризму загарбників.

2.41 Джоан Роулінг разом зі своєю благодійною організацією Lumos зібрала для українських дітей, які постраждали від російської агресії, $1,3 млн.

3.33 Що робити, якщо вас охопила паніка та страх в укритті - поради психолога ДСНС.

4.00 В Полтавській області діє цілодобова гаряча лінія Контактного центру для переселенців.

4.30 Унаслідок авіабомбардування в Сумах та передмісті було розбомблено житлові будинки, є загиблі, серед яких - діти.

5.00 Більше половини українського бізнесу працює навіть під час війни.

5.33 Нацполіція оприлюднила відео, на якому українські бійці знищують танк та БМП російських військових у Миколаєві.

5.46. Водій, авто якого 25 лютого у Києві переїхав танк, вижив і тепер хоче у тероборону.

6.06. ЄС вважає режим Лукашенка співагресором у війні Росії проти України. Про це йдеться у заяві.
6.36. «Русский уголь, или нах*й»: у Польщі висипали машину вугілля перед посольством росії, вимагаючи відмови заходу від російських енергоносіїв

7.03. 13-та доба протистояння: героїчна оборона Чернігова та Миколаєва: інформація Генштабу ЗСУ на 6.00 восьмого березня

7.50 Війна в Україні, міжнародна політика та реакція світу: головне за ніч з 7 на 8 березня.

8.36. Нічний обстріл у Сумах, окупація півдня та спротив: найсвіжіше - про ситуацію в атакованих ворогом українських містах станом на ранок 8 березня.

9.00. «Укрзалізниця» повідомила, як курсуватимуть поїзди, призначені додаткові евакуаційні: розклад руху.

9.26. Втрати ворожої російської армії вже 12 тисяч солдат: зведення ЗСУ.
9.48. Янукович звернувся до Президента Зеленського: пропонує укласти мир з росією.
«Хочу по-президентськи і навіть трохи по-батьківському звернутися до Володимира Зеленського…» Ну, що за х**ня? Спочатку росія принесла війну, а тепер бозна хто невідомо від кого пропонує мир.

10.20. Людей із Сум евакуюють до Полтави, серед них іноземні студенти. Працює зелений коридор.

10.46. Не вірте фейкам: на Полтавщині доба пройшла спокійно, а Кременчуцький район приймає біженців. Брифінг глави Кременчуцької РВА Олега Лєдніка.

11.06. Даруй коханій міномет: найщиріші вітання з 8 Березня – українським жінкам-захисницям.

11.50. У середині квітня у росії може статися дефолт

12.15. У Маріуполі від зневоднення померла дитина

12.30. 8 березня з автовокзалу Кременчука відправиться додатковий рейс до Львова.

13.19. У поліції розповіли подробиці нічної стрілянини у Полтаві. У місті затримували п'яного водія.

13.44. Кременчук готується до суттєвого зниження температури, йдуть морози. У новому приймальному відділенні лікарні «Кременчуцька» готові за необхідності приймати захисників, якщо їм знадобиться медична допомога. Мер привітав кременчужанок з 8 березня.

14.03. Другу евакуаційну колону не випускали з Сум. Автобуси із Полтавщини із сумчанами поїхали на стоянку в депо. Але зараз рух колони відновився. Гуманітарний коридор з Сум до Полтави триває.

14.22. Керівник Кременчуцького заводу техвуглецю Вячеслав Яворський розповів про затримку зарплати і роботу в умовах війни.

14.41. Завдяки повідомленням сміливих українців на чат-бот СБУ знищена колона російських окупантів.

14.59. Лукашенко приготував для нападу на Україну шість батальонно-тактичних груп. Оперативна інформація Генштабу ЗСУ щодо російського вторгнення станом на 12.00.

15.16. Радник керівника Офісу президента Олексій Арестович пояснив, чому ворог посилює інформаційно-психологічну війну та атакує українців фейками.

15.38. Виплату соціальних допомог продовжили, звертатись за перепризначенням українцям не потрібно.

16.15 Як повідомив «Кременчуцькому Телеграфу» керівник кар'єроуправління «Кварц» Геннадій Федотов вибухи, які сьогодні чули містяни, планові.

16.33 Через занепадницькі настрої багато російських військових льотчиків відмовляються здійснювати бойові вильоти та бомбардувати українські мирні міста.

16.52 Росіяни завдали удару по Центральній міській лікарні в Ізюмі Харківської області та зруйнували її приймальне відділення.

17.11 Радник глави МВС України Вадим Денисенко прокоментував численні повідомлення про те, що силові підрозділи Чечні відправляються в Україну. За його даними, навіть якщо мова йде про прибуття цілого полку, то це «всього тисяча людей».

17.29 З 24 лютого путінські війська вбили 41 дитину, ще 76 – дістали поранення.
17.45 Нацизм, фашизм і… рашизм: у чому відмінності і тотожності.

18.03 Російські війська зазнають в Україні величезних втрат. За 12 днів війни було вбито 12 тисяч російських загарбників. Крім того, величезні втрати у військовій техніці.

18.22 Росія дістала втікача Віктора Януковича, щоб створити видимість «легітимного» президента після того, як провалився їх план захопити Україну. Український політолог про відчай Путіна та дурниці, які він робить.

18.41 Фіксація військових злочинів, що масово вчиняють російські окупанти, є дуже важливими для майбутнього притягнення Росії та її військових до кримінальної відповідальності. Як це правильно зробити та куди відправляти.

19.00 З перших днів війни українське керівництво просить західні країни впровадити над Україною безпольотну зону для військової авіації агресора. НАТО не бажають цього робити. Україна могла би самостійно захистити своє небо від ворога, але для цього їй необхідна додаткова кількість літаків, систем ППО та сучасних радіолокаційних станцій.

19.44 Українські військові разом з представниками територіальної оборони ЗСУ знищили частину російського десанту, який висадився на Харківщині.

20.00 «Кременчуцький ТелеграфЪ» разом з магазином «Принцип» терміново готують гуманітарну допомогу у звільнений Чугуїв.

20.15 Друга евакуаційна колона із Сум уже рухається Полтавщиною. 39 автобусів. Серед евакуйованих – громадяни Туреччини й 83 дитини та супроводжуючі з дитбудинків.

20.38 Полонені окупанти працюватимуть на економіку України. В рамках Женевської конвенції.

21.17 Ще один тимчасовий дім для біженців відкрили у гуртожитку заводу «АвтоКрАЗ».

22.00 Полковнику Олександру Мостовому, який служить у 831 бригаді тактичної авіації, що базується в Миргороді, присвоїли звання Героя України та нагородили орденом «Золота Зірка».

22.30 Розклад евакуаційних потягів Укрзалізниці на 9 березня.

23.00 Кременчужанка Анна Булат в Індії на Гоа разом з іншими підтримала Україну в боротьбі за незалежність.

23.17 Поповнюючи резерви окупаційних військ, Росія залучає до бойових дій найманців приватних військових компаній. Найманці ПВК «Ліга» (ПВК «Вагнер») вже беруть участь в бойових діях на території України в складі армії агресора.

23.45 «Укроборонпром» готовий виплатити премії за викрадену бойову авіаційну техніку окупантів.

Теги: війна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх