Людей із Сум евакуюють до Полтави: другу колону не випускають з міста (додано)

8.03.2022, 14:03 Переглядів: 2 672

Гуманітарним коридором до Сум мають прибути також їжа та ліки

Запрацював гуманітарний коридор для міста Суми, людей будуть вивозити до Полтави через Лохвицю й Лубни. Про це повідомив начальник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін.

Цей маршрут погоджений українською та російською сторонами. З 9.00 до 21.00 за київським часом розпочався режим тиші. Україна його дотримується.

Щоб забрати людей, кілька десятків автобусів уже вирушили з Лохвиці. Разом із ними – представники Червоного Хреста та медики. Міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук, Полтавська та Сумська обласні військові адміністрації контролюють процес. Логістика вибудувана.

Людей приймемо, нагодуємо. Евакуюємо цивільних, зокрема й іноземних студентів. Усі далі продовжать рух на захід країни. Цим гуманітарним коридором до Сум має прибути також і гуманітарна допомога: їжа та ліки, - поінформував Лунін.

Додано:

На жаль, евакуація мирного населення Маріуполя знову зірвалася – ворог почав атаку в напрямку гуманітарного коридору. Але є й хороші новини: перша евакуаційна колона із Сум уже в?їхала на Полтавщину.

Проте другу колону, яка мала вирушити з міста о 13.00, не випустили, російські танки відкрили вогонь у напрямку виїзду із Сум. Автобуси із Полтавщини із сумчанами поїхали на стоянку в депо.

Додано:

Близько 14.30 стало відомо, що рух колони відновився. Гуманітарний коридор з Сум до Полтави триває.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх