Погрожуючи зброєю, військовослужбовці ЗС РФ відбирали у людей їжу, пальне, комп’ютерну техніку та телевізори

8.03.2022, 00:31 Переглядів: 1 153

 

Коли росіяни кажуть: «Мы пришли вас освабаждать!», насправді, вони прийшли визволяти українців від матеріальних цінностей та благ, які були здобуті ними чесною працею

В Україні вже неодноразово фіксувалися випадки мародерства зі сторони російсько-окупаційних військ. Голодні, деморалізовані та вкриті ганьбою, ці безславні виродки все частіше вдаються до грабежів та насильства по відношенню до мирного населення. Про це повідомляє пресслужба ООС.

Так, сьогодні надійшла інформація від жителів населеного пункту Старомайорське, що до них заїхала колона окупантів. Погрожуючи зброєю військовослужбовці ЗС РФ почали відбирати у людей їжу, пальне, комп’ютерну техніку та телевізори. Забирають акумулятори, ліхтарики та батарейки. Тобто, коли росіяни кажуть: «Мы пришли вас освабаждать!», насправді, вони прийшли визволяти українців від матеріальних цінностей та благ, які були здобуті ними чесною працею.

Здобувши замість воєнних успіхів лише «паливо» для своїх крематоріїв, російські військові вдаються до банального грабунку. Але це буде єдине досягнення, яким вони зможуть похизуватися, якщо залишаться живими.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх