Друга колона з Сумщини вже на території Полтавщини (доповнено)

8.03.2022, 20:15 Переглядів: 2 270

 

Евакуація мешканців Сумщини затрималася через обстріли 

Друга евакуаційна колона із Сум уже рухається Полтавщиною. Про це повідомив керівник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін. 

- 39 автобусів. Серед евакуйованих – громадяни Туреччини й 83 дитини та супроводжуючі з дитбудинків. Малеча залишиться в Полтаві, - розповів Дмитро Лунін. 
Нагадаємо, що запрацював гуманітарний коридор для Сум, людей вивозили до Полтави через Лохвицю й Лубни. Цей маршрут погодили українська та російська сторони. Щоб забрати людей, кілька десятків автобусів вирушили за людьми. Разом із ними – представники Червоного Хреста та медики. 
Заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко повідомив, що із Сум 8 березня успішно евакуювали мирних мешканців. Перша колона із 22 автобусів прибула в обід. 1 100 іноземних студентів продовжили евакуацію поїздом до Львова. Друга евакуаційна колона із 39 автобусів також на Полтавщині. Це діти, жінки, літні люди, іноземні студенти. За бажанням люди зможуть залишитись у Полтаві або продовжити евакуацію до Львова. Також гуманітарним коридором скористалися водії цивільного автотранспорту. Чи евакуювали 8 березня усіх охочих, Тимошенко не уточнив.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх