Кому «прилетіли» російські бомбардування: Житомирщина, Київ, Сумщина. Обстріл Чернігова (оновлено)

14.03.2022, 07:45 Переглядів: 5 262

 

Інформація від ДСНС на ранок. На фото - будинок в Оболонському районі Києва

П’ять годин тривала повітряна тривога фактично на всій території України. Зараз повідомляється, куди потрапили удари. Інформація від ДСНС.

 

14 березня о 02:40 у смт Ставище Житомирського району внаслідок ракетного удару по адміністративним будівлям, постраждало 4 особи. Попередньо відомо, що знищено 7 будівель, проводяться пошуки. Від ДСНС залучено 12 осіб та 2 од. техніки.

 

О 5:09 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про пожежу, яка виникла в Оболонському районі столиці. Встановлено, що у будинов потрапив невідомий об‘єкт. Частково зруйновані сходові клітини з 1 по 3 поверхи та фасад будинку з 1 по 9 поверхи, а також сталося загоряння в квартирах на 3-му та 4-му поверхах. На місці було задіяно 9 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки, а також 35 чоловік особового складу.О 07:04 пожежу в дев’ятиповерховому житловому будинку локалізовано на площі 500 м кв. Підрозділами ДСНС врятовано 4 особи, пошуки тривають. Інформація щодо потерпілих уточнюється.

Додано, 8.02. 

За попередньою інформацією, окупанти випустили артснаряди по спальному району Києва.

Як повідомив у своїму телеграм-каналі радник міністра МВС Антон Геращенко, станом на 07:40 в дев’ятиповерховому житловому будинку на вул. Богатирська (Київ, Оболонський район - ред.), виявлено тіла 2 загиблих осіб, 3 особи госпіталізовано, 9 особам допомога надана на місці, підрозділами ДСНС врятовано 15 осіб та евакуйовано 63 особи, пошуки тривають.

- Судячи з усього п’яні покидьки просто розважались стріляючи по спальним районам Києва,- написав Геращенко. 
Додано, 9.17. 

За офіційною інформацією КМДВ, у Києві окупанти, крім багатоповерхівки, завод «Антонов». На місцях вибухів працюють пожежні, медики та інші служби. За попередніми даними загинули дві людини, 7 мають поранення різного ступеню важкості. З місця вибуху в житловому будинку евакуйовано близько 70 осіб.

Оновлено, 9.28

Охтирка. Павло Кузьменко, мер Охтирки (Сумщина) повідомив про наслідки нічних бомбардувань. Внаслідок авіаудару по житлових кварталах загинуло щонайменше троє людей. 

- Біля мене зараз лежить померла людина. Це страшне горе, яке приніс нам ворог - москаль. І ті льотчики, які нині бомбардують місто Охтирка, повинні розуміти, що вони вбивають мирне населення... - Павло Кузьменко записав відеозвернення на фоні розбитих приватних будинків у Охтирці.

У зверненні він просить закрити небо над Україною. 

Додано, 9.59

Вночі під обстріл потрапив національний університет «Чернігівська політехніка». Про це повідомив керівник Чернівівської ОВА В'ячеслав Чаус. Крім того, окупанти обстріляли з «Ураганів» місто Ніжин. За попередньою інформацією, внаслідок обстрілів ніхто не постраждав.

На фото: наслідки обстрілу в Києві

Автор: Тетяна Донченко Джерело фото: ДСНС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх