Путін проти українського народу. День чотирнадцятий (оновлено)

9.03.2022, 00:00 Переглядів: 3 283

 

Віримо в перемогу!

24 лютого, о 5.00 Путін почав вторгнення на українську територію, яке назвав «військовою операцією». В Україні ввели воєнний стан. Бої тривають у різних частинах країни уже протягом тринадцяти діб. ТелеграфЪ оперативно повідомляв усю важливу і перевірену інформацію у матеріалах:

Сьогодні ми продовжимо.

Зберігайте спокій. Вірте в перемогу.

00.09 Президент України Володимир Зеленський заявив, що кожен цент, сплачений Росії, вона перетворює на кулі та снаряди, які летять в інші суверенні держави.

00.29 Підприємства Укроборонпрому працюють понаднормово й у кілька змін та робитимуть це надалі для забезпечення наших Збройних Сил озброєнням і військовою технікою. У зв’язку із цим виникла велика потреба у фахівцях. Робота оплачувана!Перелік професій та спеціальностей.

1.00 Російські загарбники, задіявши авіацію, влаштували бомбардування Малина у Житомирській області, загинуло 5 мирних мешканців, з них двоє однорічних дітей.

1.15 Якщо відправляєте дружину за кордон - стало відомо, на якому пункті пропуску найменші черги.
1.40 Ворог хоче створити в Україні мережу польових трубопроводів, для перекачування пального з Білорусі.

2.00 У Миколаєві готуються до штурму росіян і уже замовили 50 автобусів для полонених окупантів.

2.35 Росія заборонила купувати готівкову валюту, а євро з депозиту вже не зняти. Такий порядок діятиме з середи, 9 березня, і до 9 вересня 2022 року.

3.00 Центральне розвідувальне управління США не має підстав вважати, що російський президент Владімір Путін з’їхав з ґлузду. Про це пише New York Times з коментарем директора ЦРУ Вільяма Бернза.

3.27 Дружина президента України Олена Зеленська опублікувала відкритий лист до світових ЗМІ, у якому, зокрема, знову закликала світ прийняти рішення про закриття неба над Україною.

3.40 Два етапи евакуації із Сум завершилися успішно! 5 тисяч людей і 1 тисяча приватних автівок у безпеці. Більшість евакуйованих – наші жінки та діти. Є також і громадяни Туреччини.

4.00 Військова агресія Російської Федерації завдає шкоду не тільки життю та здоров’ю людей, інфраструктурі України, а і навколишньому природному середовищу нашої держави. Як правильно поінформувати Держекоінспекцію про екозлочини орків

4.30 Coca-Cola вирішила зупинити діяльність в РФ. І PepsiCo також.

5.00 Персонал захопленої росіянами Запорізької атомної станції піддається катуванням. Більше того, за наявною у нас інформацією, війська окупантів змусили керівництво станції записати звернення, яке планують використати в пропангандистських цілях.

5.30 Президенту РФ Володимиру Путіну оточення не повідомляє повну інформацію щодо вторгнення в Україну. Зокрема йому не розповідають, що 100% українців проти окупантів. Про це розповів журналіст-розслідувач Bellingcat Христо Грозєв у ефірі телемарафону.

5.44. ЗСУ ліквідували командира мотострілкового полку росії підполковника Юрія Агаркова.

6.00 Супутники Maxar Technologies знову пролетіли над Україною – вперше за останні кілька тижнів. На нових знімках показали розбитий міст в Ірпені та угруповання бронетехніки в аеропорту «Антонов».

6.47. У Сумах внаслідок авіаудару загинув з родиною 15-річний чемпіон України з самбо Артем Прийменко.

6.55. Тривожний ранок: загроза ракетного удару у Лубнах.

7.10. 14-та доба протистояння: оборона Чернігова, де ворог ховає техніку серед житлових будинків - зведення Генштабу ЗСУ на 6.00 Північний рубіж із Черніговом та південний з Херсоном та Миколаєвом - гарячі напрямки боротьби, де спостерігається активність ворога.

7.30. МАГАТЕ втратило зв’язок із системою моніторингу на ЧАЕС. Гендиректор МАГАТЕ наголошує на необхідності ротації персоналу ЧАЕС, який перебуває там з моменту захоплення станції російськими військами – з 24 лютого.

7.57. Сьогодні продовжиться евакуація мирних мешканців Сум на Полтавщину гуманітарним коридором. У першу чергу вивозитимуть вагітних жінок. Учора евакуація пройшла успішно. Уже у безпеці 5 тисяч сумчан. 

8.29. Наїстися в останнє: російські дикуни перепродають залишки їжі з McDonald's: учора амерканська мережа заявила про припинення роботи в росії.

9.15. Ворог скинув три некеровані авіабомби на село Харківщини, загинула 7-річна дитина.

9.37. Сьогодні у Кременчуці навчальні стрільби у кар'єрі «Кварц» та на Деївці. Стрілятимуть до 15.00. Без паніки, це свої!

10.27. Як пройшла ніч у різних областях України: огляд. Ракетний удар по Борисполю. Авіаудари на Житомирщині та в Охтирці на Сумщині, обстріл околиць Чернігова та Луганщини. По Маріуполю - гуманітарний вантаж не надійшов. Росіяни бомбили авіацією будівлю Червоного Хреста - міжнародного і нашого, українського. У місті немає нічого - води, електрики, газу, їжі, ліків... У інших областях тихо, але ворог перегруповує війська, щоб йти на Запоріжжя.

10.47. У Кременчуці шукають автобус для евакуації дітей з інвалідністю. Якщо можете, допоможіть.
11.11 Начальник Кременчуцької районної адміністрації Олег Лєднік закликав кременчужан та керівників підприємств терміново допомогти військовим та територіальній обороні Кременчуцького району. Потрібні матраси та каремати.

11.25 Лєднік спростував чутки про нібито просування колони ворога на Кременчук з боку Золотоноші та закликав кременчужан не довіряти панічним фейкам та не розповсюджувати їх.

11.44 Під Харковом розбили ворожу базу та ДРГ росіян.

12.12 Японія знову назвала «російські» Курили своїми суверенними землями. Імперія має померти!

12.55 Працівники кар’єроуправління «Кварц» поскаржилися на те, що їм не виплачені гроші за три місяці. За коментарем з приводу ситуації ми звернулися до директора підприємства Геннадія Федотова.

13.20 Президент України Володимир Зеленський під час свого звернення розповів, що уряд Польщі готовий передати Україні бойові літаки МіГ-29. Але у Вашингтоні рішення досі так і не ухвалили.

13.50 Жителі Полтавщини та переселенці, яких турбує гострий зубний біль та які потребують невідкладної стоматологічної допомоги, можуть її отримати безкоштовно у 25 медзакладах області.

14.14 «Кременчуцький ТелеграфЪ» разом з магазином «Принцип» терміново готують гуманітарну допомогу у Чугуїв. Контактний номер 067-814-22-21.

14.30 Окупанти зосереджують сили для оточення Харкова та виході на бар’єрний рубіж по річці Дніпро.

14.49 Маріуполь перебуває у повному оточенні російськими військами вже більше тижня - з 1-го березня. У місті починається гуманітарна катастрофа. Люди готують їжу на вогнищах та п’ють дощову воду.

15.08 Завдяки офіційному чат-боту знищено близько 500 одиниць ворожої техніки на Харківщині.

15.50 Захоплене російськими окупантами цивільне рятувальне судно «Сапфір» транспортують у порт окупованого Севастополя. Капітан повідомив, що на борту перебувають «зелені чоловічки», які тримають екіпаж «під дулами».

16.15 7 полонених російських військовослужбовців на пресконференції у Києві розповіли, що перед вторгненням їм зачитали наказ Путіна завоювати Україну.

16.25 Один із перших російських полонених зізнався, що їхав в Україну не на «навчання», а на війну.

16.40 З початку воєнного стану кеменчужан попросили не виходити з дому без документів. На жаль, через це почастішали випадки втрати документів - їх просто гублять або забувають у громадських місцях. Ось де їх можна знайти.

16.55 Попри репресії російських карателів мелітопольці знову вийшли на мітинг протесту з українськими прапорами.

17.30 Російські військові цілеспрямовано нанесли авіаудар по пологовому будинку та дитячій лікарні у центрі Маріуполя.

17.46 Від початку повномасштабної російсько-української війни України покинуло 1,7 млн людей, переважно жінки та діти.

18.01 Із Сум на Полтавщину людей евакуюють трьома колонами, а на Київщині евакуацію зірвали.

18.21 У вторгненні Росії на територію України було задіяно угрупування близько 200 тисяч військовослужбовців. Втрати військових РФ, що беруть участь в агресії – близько 50 635 осіб.

18.40 З Ізюма на Харківщині сьогодні, 9 березня, вдалось вивезти близько 250 людей. Окупанти вкотре обманули та намагалися зірвали «зелений коридор». 

19.00 Автомобіль іноземних журналістів «ПРЕСА» очолив евакуаційну колону, попрямував на окупантів і… врятував групу цивільних українців з-під обстрілів у Ірпені.

19.05 Через військову агресію по всій території України виникли проблеми з забезпеченням дітей до та більше 1 року сухими молочними сумішами, які реалізовувалися через аптечну та торговельні мережі. Як міська влада вирішити дану проблему.

19.14 Лідери Конгресу США досягли двопартійної згоди про надання Україні та європейським союзникам $13,6 мільярдів допомоги.

Теги: війна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх