Попри репресії російських карателів мелітопольці знову вийшли на мітинг протесту з українськими прапорами

9.03.2022, 16:55 Переглядів: 1 069

 

А у Херсонську область окупанти ввели підрозділи Росгвардії

Сьогодні, 9 березня мешканці Мелітополя вчергове вийшли на мирний мітинг проти окупації міста російськими військами. Відповідне відео опублікували на офіційному каналі Запорізької обласної військової адміністрації.

Мелітопольці кожного дня о 12:00 виходять на такі мітинги та висловлюють своє право на життя у вільній Україні. З кожним днем протестуючих стає більше. Проти російських загарбників проводили мітинги у Бердянську та інших окупованих містах.

А через завзятий опір жителів Херсонської області, які також кілька днів поспіль виходять на акції протесту проти російських окупантів, останні ввели в регіон підрозділи Росгвардії. Генштаб ЗСУ повідомляє, що російські карателі затримали вже понад 400 українців. Окупанти намагаються запровадити в області адміністративно-поліцейський режим.

- У зв’язку з шаленим супротивом мешканців міста Херсон окупанти намагаються запровадити адміністративно-поліцейський режим, для чого до Херсонської області введено підрозділи Росгвардії, що здійснили неправомірне затримання понад 400 громадян України, - йдеться в повідомленні Генштабу, оприлюдненому у Фейсбуці.

 Міський голова Херсона Ігор Колихаєв звернувся до містян. Він заявив, що не можна піддаватися паніці та депресії й дозволити місту здати свої позиції.

- Не можна перемогти, тільки захищаючись та ховаючись в укриттях. Щоб перемогти, потрібно діяти! Не руйнуйте місто своєю бездіяльністю щодо нього! Це наша земля, наш дім і тільки нам тут жити, – заявив Колихаєв.



 

Автор: Віктор Крук
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх