На кар’єрі «Кварц» у Кременчуці заборгованість по зарплаті: що каже директор

9.03.2022, 12:55 Переглядів: 3 655

Директор кар’єроуправління Геннадій Федотов пояснив, що кар’єр не встиг відновити роботу після зимової перерви – почалася війна. Заборгованість по відпускних погасять

Працівники кар’єроуправління «Кварц» поскаржилися на те, що їм не виплачені гроші за три місяці. За коментарем з приводу ситуації ми звернулися до директора підприємства Геннадія Федотова. Він каже, що в основному заборгованість – це оплачувані відпустки, у які працівники ходять в зимовий період. Якраз у цей час кожного року видобування каменю та виробництво щебню зупиняється, бо ця робота сезонна.

- У нас заборгованість, в основному, за оплачувані відпустки. Усім людям, які зараз чергують, зарплата виплачена. Ті, які вдома, поки що отримали не повністю. Якщо чесно, то ми хотіли розрахуватися якраз 24 лютого – а тут почалася війна, - каже Геннадій Федотов.

- Але люди кажуть про заборгованість за три місяці, а не відпустки.

- Дивіться, у січня ми не працювали. Працювали лише зміни, що займалися капітальним ремонтом. Інших людей традиційно ми відправили в оплачувані відпустки (не за свій рахунок). Оці оплачувані відпустки – це близько 2 мільйонів гривень, і гроші не виплачені. Рівень зарплат у нас хороший. І податки ми виплатили – але от зарплату не встигли. Можливо, й треба було навпаки…

- Важко зараз ставити таке питання, але які перспективи виплати?

- Почнемо виплачувати як тільки почнемо працювати. Зараз не працюємо, йде підготовка.

Геннадій Федотов додав, що в кар’єрі постійно відкачують воду, щоб не допустити підтоплення. Працюють насоси, а це – електроенергія. І тому ресурси (у тому числі фінансові) спрямовані на цю роботу.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх