«Знайдуть іншу бензоколонку», - Зеленський подякував Штатам за підтримку

9.03.2022, 00:09 Переглядів: 690

 

Президент наголосив, що заборона на імпорт нафти послабить РФ економічно, політично та ідеологічно

Президент України Володимир Зеленський заявив, що кожен цент, сплачений Росії, вона перетворює на кулі та снаряди, які летять в інші суверенні держави. Про це президент заявив у відеозверненні.

Він наголосив, що рішення США про заборону імпорту російських нафти, газу та вугілля відчутно послабить окупантів, змусить їх платити за агресію та відповідати за зло, яке вони скоїли.

Зеленський нагадав, що окрім цього США забороняють своїм громадянам будь-які інвестиції у російський паливно-енергетичний комплекс.

Він подякував Штатам та особисто президенту Джозефу Байдену за таке рішення та «максимально потужний сигнал всьому світу».

- Він дуже простий - кожен цент, сплачений Росії, вона перетворює на кулі та снаряди, які летять в інші суверенні держави, - підкреслив глава держави.

Президент наголосив, що або Росія матиме повагу до міжнародного права, або вона не матиме грошей, щоб розпочинати війну.

- Знайдуть іншу бензоколонку... Але заборона на імпорт нафти до США послабить державу-терориста економічно, політично та ідеологічно, бо це про свободу, про майбутнє та про те, куди буде рухатися весь світ, - вважає Зеленський.

Він нагадав, що заборону на імпорт нафти та нафтопродуктів запроваджує і Велика Британія, та подякував голові уряду Британії Борису Джонсону за цей крок.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх