Польща готова передати Україні літаки МіГ-29, – Зеленський

9.03.2022, 13:20 Переглядів: 2 336

 

Але у Вашингтоні рішення досі так і не ухвалили

Президент України Володимир Зеленський під час свого звернення розповів, що уряд Польщі готовий передати Україні бойові літаки МіГ-29:

- Ми вдячні Польщі за альтернативу – готовність надати Україні бойові літаки. Питання – у логістиці. По суті, технічне питання. Його треба вирішувати! Негайно!

За його словами, офіційне рішення Польщі передати літаки на відповідну американську базу є. Домовленості американської сторони з Польщею – досягнуто.

- Але при цьому чуємо, що пропозиція Польщі начебто необґрунтована. І це кажуть у Вашингтоні. То коли буде рішення? - звернувся до світової спільноти Зеленський та додав, що гуманітарний обов'язок світу – реагувати та закрити небо над Україною.

Володимир Зеленський закликав російських солдат піти з території нашої країни, бо ми будемо воювати, поки не повернемо свою землю. А їх чекає полон, у гіршому випадку – загибель.

Розповів Президент і про тривожні сигнали: деякі українські політики шукають ниточки до росії, а деякі працюють на роскол нашої держави. Зеленський попередив, що відповідь на це буде швидкою, як і належить у воєнний час.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх