Україна — понад усе: 22-й день повномасштабного вторгнення Росії

17.03.2022, 00:00 Переглядів: 3 343

 

Віримо в перемогу!

24 лютого, о 5.00 Путін почав вторгнення на українську територію, яке назвав «військовою операцією». В Україні ввели воєнний стан. Бої тривають у різних частинах країни уже протягом двадцяти однієї доби. ТелеграфЪ оперативно повідомляв усю важливу і перевірену інформацію у матеріалах:

Сьогодні ми продовжимо.

Зберігайте спокій. Вірте в перемогу.

00.05 В Укрзалізниці оприлюднили графік додатково призначених евакуаційних рейсів на 17 березня.

00.11 Міського голову Мелітополя Івана Федорова обміняли на 9 російських солдат-строковиків 2002-2003 року народження. Про це повідомила прессекретар глави ОП Даша Зарівна.

00.19 Російські війська обстріляли військовий об'єкт у місті Сарни Рівненської області.

00.31 На Чернігівщині супротивник зустрівся з «майстрами ландшафтного дизайну» - артилеристи знищили склад боєприпасів та 10 паливозаправників російських окупантів.

00.45 Супутникові знімки свідчать, що перед та позаду будівлі драматичного театру в Маріуполі були написи великими літерами «Дети» для пілотів авіації.

1.00 США надішлють Україні 100 дронів-камікадзе Switchblade в рамках нового пакету зброї вартістю $800 млн.

1.30 На 21 добу наступу на українські землі ворог не досягнув жодної стратегічної мети наступальної операції.

2.00 Окупанти почали підривати на території Запорізької АЕС снаряди, що не розірвалися. Про це повідомив керівник НАЕК «Енергоатом» Петро Котін в ефірі телеканалу FreeДом.

2.29 Міністр оборони Польщі Маріуш Блащак на зустрічі міністрів оборони НАТО в середу в Брюсселі презентував проєкт створення миротворчої місії в Україні.

3.00 Американський лідер Джо Байден вважає російського президента володимира путіна воєнним злочинцем.

3.26 Був зламаний офіційний сайт мнс рф, на якому з'явився напис «В Україні за час війни загинули понад 13 000 російських солдатів».

4.00 Південноафриканський виконавець The Kiffness зібрав 10 000 євро на допомогу Україні.

4.32 У російській федерації вирішили зареєструвати новий товарний знак - «Дядя Ваня», який дуже схожий на логотип всесвітньої мережі ресторанів швидкого харчування McDonald's, що покинула територію рф.

5.00 Володимир Зеленський звернувся до міжнародної спільноти з пропозицією створити новий військовий союз U24.

5.06 Ранок війни: сьогодні сигнали повітряної тривоги лунають на всій Західній Україні

5.30 Зеленський розповів про суть нового військового союзу U24. Президент України звернувся до міжнародної спільноти з пропозицією створити новий військовий союз, який діятиме швидко та ефективно задля гарантій безпеки. 

6.01 «Виганяють людей на вулиці та забирають їжу»: що виробляють рашисти на Сумщині.

6.30 Ракети рф вразили вже три судна Панами в Чорному морі.

7.05 22 доба протистояння: російський ворог не просунувся - оперативна інформація Генштабу ЗСУ на 6.00. Ворог продовжує атакувати мирні міста з неба. Проте за добу Повітряні Сили та протиповітряна оборона ЗСУ знищили 10 повітряних цілей противника.

7.30 У Києві залишки збитої ракети ворога зруйнували багатоповерхівку, відомо про загиблого.

8.01 Канада забороняє заходити в свій повітряний простір білоруським літакам.

8.25 Окупанти всю ніч обстрілювали Рубіжне на Луганщині, а на Харківщині зруйнували сільську школу. Наслідки нічних атак ворога.

8.56. Деякі кременчужан сьогодні залишився без холодної та гарячої води.

9.19. Над Кременчуком сьогодні літатиме вертоліт, але не лякайтеся.

9.45. Кременчужан закликають видалити російські антивіруси «Касперський» та «Доктор WEB», бо ці програми дозволяють росії шпигувати за користувачами.

10.05. На кордонах області ворожих військ немає, на Кременчуччині змінився час комендантської години. Підприємства району починають відновлювати свою роботу.

10.30. За 16 березня до моргів Чернігова потрапило 53 тіла вбитих громадян. В одному із спальних мікрорайонів російські війська обстріляли містян, які стояли в черзі за хлібом.

10.46. Суди у Кременчуці (і в інших містах України, де немає загрози) працюють у штатному режимі, а судді віддають частину своєї зарплати ЗСУ.

11.00. Хороші новини: люди виходять з театру у Маріуполі, який розбомбили, живими. Бомбосховище витримало! Але в Маріуполі практично не залишилося жодної будівлі без пошкоджень – майже 90% міста зруйновано.

11.25. Техніка та жива сила: яких втрат зазнала росія у повномасштабній війні з Україною? Вже немає 444 танки та 14000 солдатів.

11.50. На Херсонщині троє місцевих жителів розбили половину колони окупантів. Область повністю окупована російськими військами. Через відсутність продуктів, ліків та терор росіян мирних мешканців ситуація на Херсонщині критична.

12.14 Російські окупанти шукають «українські патрони», щоб ними прострелити собі ноги і потрапити в госпіталь. СБУ перехопила чергову розмову рашиста з матір'ю.

12.33 На більшості приміських маршрутів зросла вартість проїзду. Бо значно зросла вартість палива та зменшилась кількість пасажирів.

12.52 У зверненні до Бундестагу Зеленський звинуватив Німеччину у сприянні росії та закликав зруйнувати стіну.

13.13 Росія відмовилася виконувати рішення Міжнародного суду ООН зупинити війну в Україні.

13.39 Заступник міського голови Маріуполя Сергій Орлов в інтерв’ю для Forbes Україна розповів про катастрофічну ситуацію в оточеному російськими загарбниками місті. За його словами, у Маріуполі знищені практично всі будівлі.

14.00 Президент Сирії Башар аль-Асад нібито пообіцяв надати росії для війни в Україні 40 тисяч бойовиків. Найманці, за даними Головного управління розвідки Міноборони, розглядають участь у війні як шанс для нелегальної міграції в ЄС.

14.18 Путін – це Гітлер сучасності, а злочини російської армії в Україні жахливіші за злочини нацистів. Таку заяву зробив міністр оборони України Олексій Резніков під час виступу на позачерговому засіданні Північноатлантичної ради.

14.37 Найбільш гаряче на Донбасі та під Маріуполем, зберігається ймовірність втягування Білорусі у війну.

14.56 Радник очільника Офісу Президента Олексій Арестович закликав українців до тотальної рейкової війни на тимчасово окупованих територіях України задля руйнування системи постачання окупаційної армії. Про це він заявив у своєму відеозверненні.

15.15 Надійшла інформація, що Кремль готує криваві спецоперації «під чужим прапором», про це повідомляє українська розвідка та спільнота Інформнапалм. І не лише на території України, а й у самій Росії.

15.35 Набув чинності закон про кримінальну відповідальність колаборантів. За колабораційну діяльність можна отримати найсуворіше покарання – аж до довічного ув’язнення.

16.00 В Ірпені Київської області окупанти розстрілюють цивільних, навіть тих, які піднімають руки вгору, щоб показати, що не мають зброї. Рашисти вбивають жінок, дітей, а в першу чергу журналістів, які сповіщають світ про їх злочини.

16.16 Патрульна поліція Кременчука розпочинає програму безкоштовного навчання домедичній допомозі і запрошує всіх охочих. На тренінгу можна буде отримати знання, які допоможуть зберігати спокій та діяти впевнено в критичній ситуації.

16.35 Протягом кількох днів чи кількох тижнів можуть бути вирішені спірні моменти майбутнього мирного договору між Україною та Росією. Про це радник президента України Михайло Подоляк повідомив в інтерв'ю  польському виданню Wiadomo?ci. Одразу опісля погодження документу готуватимуть зустріч президентів України та рф.

17.00 Полтава попрощалася з п’ятьма українськими воїнами, які загинули, захищаючи українську землю від російських окупантів.

17.14 Збройні сили України ліквідували під Прилуками (Чернігівська область) чергову групу окупантів. Крім того, української захисники взяли трофей - РСЗО «Ураган».

18.31 Кременчук отримав комплект Starlink для доступу до Інтернету з використанням супутникової системи. Тепер за будь-яких умов наші військові, територіальна оборона та міські об’єкти критичної інфраструктури будуть зі зв’язком.

19.07 Російська армія обстріляла касетними бомбами Козачу Лопань на Харківщині. Загинуло щонайменше 6 людей.

19.26 Окупаційні війська втратили наступальний потенціал та зупинені на всіх напрямках. Противник має значні проблеми з логістикою, продовжує нести втрати.

20.37 За інформацією Інституту масової інформації, низка сайтів українських центральних та регіональних медіа зазнали втручання в роботу - на головних сторінках розмістили російський прапор та георгіївську стрічку.

21.14 Російські окупанти обстріляли на Луганщині у Сєвєродонецьку притулок для матерів із дітьми. А в Харкові внаслідок обстрілу окупантами міста сталася пожежа на найбільшому у східній Європі ринку «Барабашово».

21.31 Аспірантка Кременчуцького національного університету ім.М.Остроградського під час обстрілів грає для харків’ян на скрипці. Імпровізовані концерти Віра Литовченко влаштовує в укриттях, де ховаються люди.

22.30 Агентство місцевих доріг Полтавської області встановило у Полтаві кілька крутих їжаків з бетону - тетраподів.

Ворог не пройде!

23.55 Зеленського та народ України висунули на Нобелівську премію миру.
Теги: війна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх