Україна — понад усе: 31-й день повномасштабного вторгнення Росії

26.03.2022, 00:00 Переглядів: 1 703

 

Віримо в перемогу!

24 лютого, о 5.00 Путін почав вторгнення на українську територію, яке назвав «військовою операцією». В Україні ввели воєнний стан. Бої тривають у різних частинах країни уже протягом тридцяти діб. «ТелеграфЪ» оперативно повідомляв усю важливу і перевірену інформацію у матеріалах:

Сьогодні ми продовжимо.

Зберігайте спокій. Вірте в перемогу.

00.43 Справи судів Харківщини та Сумщини тимчасово розглядатимуть у Полтавській області. Список.

1.01 Крім проведення наземної та повітряної кампаній, ворог намагається продовжити здійснення підготовчих заходів до запровадження в обіг російських рублів на тимчасово зайнятих територіях Херсонської та Запорізької областей замість гривні.

1.29 Релігійна громада Свято-Миколаївського храму в селі Гоголеве ухвалила рішення припинити підпорядкування московському патріархату та перейти до Православної церкви України.

2.02 Зеленський повідомив про підготовку програми підтримки внутрішньо переміщених осіб, яка передбачає будівництво тимчасового житла для громадян, котрі виїхали з районів бойових дій. 
2.36 У Полтавській області правоохоронці вилучили у місцевих мешканців 11 ворожих танків, які якимось чином опинилися у них після російського вторгнення

3.00 Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк у Twitter заявив, що росіяни хочуть «денацифікувати» ще шість країн: Польшу, країни Балтії та Казахстан.

3.28 Уряд розпочав виплату пенсій за квітень, першими їх отримають пенсіонери Чернігівської та Луганської областей. Такий крок необхідний для забезпечення своєчасної виплати пенсій на територіях, де ведуться активні бойові дії.

4.00 За добу 25 березня ЗСУ знищили три ворожі літаки, три безпілотники типу «Орлан-10», один вертоліт на стоянці і щонайменше п’ять крилатих ракет.

4.34 Окупанти захопили 14 міських голів. Україна вирішує, як внести їх у списки на обмін.

5.00 Управління державної охорони України попереджає українців, які почали повертатися до населених пунктів, звільнених від російських окупантів Збройними Силами, про можливі мінування будинків та околиць.

5.31 В Україні з початку російського вторгнення 24 лютого загинули 54 залізничники.

6.00 У німецькій землі Баварія прибічники «русского мира», які використовують знак загарбницької армії «Z», стикнуться з правовими наслідками. «Z» - ідеологічний знак, а ті, хто його використовує, схвалюють загарбницьку війну.

6.27 У Вільнюсі поїзд у напрямку Калінінграда проходить повз виставку фотографій війни в Україні.

7.00 Платіжна система Western Union припинила проведення грошових переказів у росії.

7.29. Хакери Anonymous таки злили базу Центробанку РФ і записали звернення до Путіна.

8.00. США можуть наростити виробництво Stinger та Javelin, про які просила Україна.

8.30. Вагнерівці готували замах на Зеленського і Шмигаля.

9.03. Ні солдатів, ні техніки: становище російської армії все більше погіршується.

9.34. У Кременчуці збирають допомогу для мешканців Харківщини.

10.01. 26 березня у Придніпровському парку гурт Lock Down дасть благодійний концерт. Зібрані кошти підуть на потреби ЗСУ.

10.28. У Кременчуцькому районі ситуація стабільна, підпалів стало менше, а п’яних водіїв не було. Нових погроз та пропозицій від окупантів здати громади очільникам територіальних громад більше не надходило.

10.43. Орда прорвалася до Славутича, незважаючи на небезпеку, містяни вийшли на мітинг. Росіянці захопили міську лікарню та викрали мера міста.

11.16. Жоден народний депутат чи міський голова до будівництва мосту в Кременчуці не мають відношення. Начальник Кременчуцької районної військової адміністрації Олег Лєднік прокоментував заяви народного депутата Юрій Шаповалова про нібито відновлення якихось робіт на будівництві мосту у Кременчуці.

11.42. Українці збили вже 117 літаків російських загарбників. 16400 наших ворогів не повернуться додому живими.

11.55. У Кременчуці вручили перші повістки порушникам громадського порядку.

12.15. У Мелітополі та Бердянську орки почали полювання на «фашистів». У Мелітополі окупанти змушують вчителів розпочати навчальний процес російською мовою.

12.34. Українська розвідка інформує про те, як росіяни крадуть самі в себе. «Розконсервована» російська військова техніка повністю розкрадена, командир танкового полку – застрелився.

12.54. Оперативна інформація Генштабу ЗСУ щодо російського вторгнення: окупанти перекидають додаткові сили із Східного військового округу на територію України.
13.15. Роз'яснення щодо роботи магазинів під час повітряної тривоги та куди треба скаржитись у разі порушення: в мерію та Держпродспоживслужбу.
13.35. Спецпідрозділ під Києвом потребує радіостанцій та антен. Як можна допомогти українським захисникам?
13.55. Захисники Маріуполя битимуться в оточенні до останнього та вірять в те, що місто деблокують - інтерв'ю з командиром 
«Азову».

14.15. Як рашисти «захищають» православ’я: від початку війни в Україні постраждали вже 59 храмів

14.36. Окупанти залякують українських журналістів «допитами з пристрастям» та ув’язненням - повідомлення омбудсмена.

15.03. Примусово депортованих українців везуть у фільтраційні табори для перевірки «благонадійності»
15.49. Злочини рашистських окупантів в Україні: вбили 136 дітей, а поранили 199

16.33. «Нацисти повернулися»: рашисти обстріляли меморіальний комплекс у Дробицькому Яру

17.30 Окупанти вдарили по Львову

17.48 У бою за Маріуполь загинув чемпіон світу з Кременчука Максим Кагал

18.15. У МВС вважають, що ворог не відмовився від наміру штурмувати Київ

18.46 Вночі переводимо годинники на годину вперед. Так що будемо спати на годину менше

18.59 Відбій повітряної тривоги!

19.16 У Маріуполі російські окупанти насильно вивезли лікарів та пацієнтів. Відомо, що на території лікарні перебувало приблизно 700 людей. Але скільки маріупольців було депортовано ще точно невідомо - інформація уточнюється.

19.41 Кременчуцькі волонтери шукають наколінники і налікотники. Підійдуть спортивні, ваші з волейболу, або ті, що ви купували своїм дітям, коли вони вчились кататись на роликах чи скейті.  Їх перешиють та відправлять на потреби ЗСУ.

20.09 Близько 19 години у Львові пролунали три нові потужні вибухи, повідомив голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький. Інформацію про ще один ракетний удар підтвердив мер Андрій Садовий. 

20.27 У Варшаві понад 4000 людей взяли участь в акції Stop promising, start acting! («Досить обіцяти, почніть діяти!») на підтримку України. Аналогічний захід пройшов і у Брюсселі. Мета — звернути увагу на жертви серед населення у нашій країні, що зростають з величезною швидкістю, та потребу у негайному закритті українського неба.

20.42 На війні з росією загинуло 12 журналістів, повідомила Генпрокурор Ірина Венедіктова. Ще 10 представників ЗМІ отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості.

21.02 У Кременчуці сьогодні зареєстрували 5 випадків коронавірусу, щеплення отримали 10 осіб.

21.17 Кременчук втратив ще одного Героя - Євгена Кондрашова. Поховання Євгенія Кондрашова відбудеться 28 березня. 

21.49 Польща спростила українцям порядок реєстрації неповнолітніх та не вимагатиме заміни водійських посвідчень

22.08 Кількість депортованих рашистами українців сягає 40 000 осіб. Російські окупанти силоміць вивозять українців на окуповані території, в росію та білорусь. 

22.28 Завтра попрощаються з Героєм з Кременчуччини Володимиром Трусовим. З Кременчука відправляються автобуси о 8.30 від палацу культури КрАЗ. 

22.46 18-річний захисник з Кременчука Давид Костров загинув під Херсонщиною

23.02 Кременчуцький художник Сергій Брильов презентував свій «Щоденник війни» у стилі поп-арт

23.25 Нацгвардійців, які базуються у Кременчуці, привітали з професійним святом. Міський голова Кременчука Віталій Малецький від імені всієї територіальної громади привітав військових зі святом. 

23.39 Через пожежу на нафтобазі, куди влучила російська ракета, запізнюється потяг до Кременчука та Полтави

Автор: ТелеграфЪ
Теги: війна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх