Україна — понад усе: місяць повномасштабного вторгнення Росії

24.03.2022, 00:00 Переглядів: 2 065

  

Віримо в перемогу!

24 лютого, о 5.00 Путін почав вторгнення на українську територію, яке назвав «військовою операцією». В Україні ввели воєнний стан. Бої тривають у різних частинах країни уже протягом двадцяти дев'яти діб. «ТелеграфЪ» оперативно повідомляв усю важливу і перевірену інформацію у матеріалах:

Сьогодні ми продовжимо.

Зберігайте спокій. Вірте в перемогу.

00.06 У Горішніх Плавнях попрощалися із Денисом Свиридовим, який 14 березня отримав поранення не сумісне з життям під час бойових дій.

00.31 Гурт Bon Jovi на своїй офіційній сторінці у Facebook опублікував відео, на якому одесити на узбережжі збирають пісок у мішки для укріплення міських об'єктів під їхню пісню It’s my life.

00.44 Президент Володимир Зеленський закликає росіян виїжджати з рф, щоби не віддавати свої податки на війну з Україною.

1.01 Ворог не виконав завдання щодо виходу на адміністративні кордони Донецької і Луганської областей, оточення міста Києва та встановлення контролю над лівобережною частиною України. Він не полишає спроб відновлення наступальних дій з метою захоплення Києва, Чернігова, Сум, Харкова та Маріуполя.

2.02 До села Бодаква Полтавщини доставили тіло захисника України Віктора Сушкова. Жителі села зустріли його живим коридором та стали на коліна перед Героєм.

3.00 Зенітні ракетні війська Повітряних сил Збройних Сил України знищили 11 повітряних цілей російських окупантів.

3.35 Московський суд оштрафував Ганну Кречетову на 50 тисяч рублів через плакат «Фашизм не пройде», який на думку суду «дискредитує збройні сили Росії».

4.00 Віцепрем'єр - міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук висловила сподівання щодо обміну найближчим часом українських військових, захоплених у полон на острові Зміїний.

5.00 Хакери групи Anonymous зламали Центробанк Росії та обіцяють оприлюднити 35 тисяч файлів із секретними угодами.

5.31 Євроcоюз подвоїть військову допомогу для України до мільярда євро.

6.02 Пентагон заявив, що США поки не бачать ознак того, що Білорусь готується приєднатися до війни Росії проти України

6.33 Війна-війною, а дорогу на НПЗ необхідно ремонтувати. Тим паче дорога перебуває у незадовільному стані. Тому депутати Кременчуцької міської ради на позачерговій сесії прийняли рішення про ремонт дороги. До речі, цю дорогу планували зробити бетонною.

7.00 Протягом минулої доби ворог активізував авіацію, здійснивши понад 250 літаковильотів (на 60 більше ніж 22 березня).

7.30 За зґвалтування українських жінок і дівчат суворо відповість кожен російський військовий, якщо залишиться живим, заявила заступник міністра внутрішніх справ України Катерина Павліченко.

8.00. Ворог готує хімічні атаки. Як вижити?

8.32. У Кременчуці та Горішніх Плавнях створюють добровольчі формування.

9.05. У Бердянську потужні вибухи: горить російський корабель «Орск». Російський військовий корабель, іди нах*й!

9.32. Бив вікна ногами: у Кременчуці встановили неадеквата, який потрощив авто у центрі міста.

10.00. На окупованій Херсонщині ворог тероризує місцеве населення та застосовує підрозділи росгвардії, щоб розігнати мирні мітинги.

10.36. Площа підпалів скоротилась, але їх кількість не меншає – Кременчуцька РВА готує нові обмеження. Вчора підпали сухої рослинності фіксувалися поблизу Кременчука, Нової Знам’янки, Вільної Терешківки, Піщаного, Кам’яних Потоків, Горішніх Плавнів та Козельщини.

11.01. Місяць війни: скільки техніки та російських вояк знищили українські захисники. Черга в пекло для рашистів стає довшою.

11.25. 24 березня об 11.22 була оголошена повітряна тривога по Кременчуку і Полтавщині.

11.33. За добу у Кременчуці та на його околицях затримали 3 п’яних водіїв, їх автівки вилучили.

11.59. На Запоріжжі троє дітей підірвалися на міні.

12.28. У Кременчуці збирають допомогу для мешканців Харківщини.

13.02 Пентагон повідомив про серйозний успіх ЗСУ під Києвом – орків відкинули на 25-35 кілометрів.

13.23 Загинув солдат Збройних сил України, житель села Салівка Кременчуцького району Євген Сергійович Семенов.

13.43 Ворог призиває запасників, шукає найманців та направляє у війська застарілу бронетехніку – Генштаб ЗСУ.
14.03 У ніч на 24 березня російські окупанти скидали на міста Луганщині заборонені міжнародними конвенціями фосфорні бомби, загинули 4 людей, з яких 2 дитини, ще 6 постраждало.

14.25 За словами високопоставленого представника міноборони США, наразі росія запустила по Україні понад 1200 ракет. Але в запасі рф їх ??ще багато.

14.48 Під Києвом загинув військовий з Полтавщини Володимир Шульгін.

15.10 Володимир Зеленський виступив на саміті НАТО. Після місяця повномасштабної війни проти РФ у нього є одне прохання – більше ніколи не казати, що армія України не відповідає стандартам НАТО.

16.12 Росіяни масово переміщують українських громадян з окупованих територій до росії. Депортованим до рф українцям пропонують працевлаштування на Сахаліні.

16.32 Деякі керівники об’єднаних територіальних громад Кременчуцького району, віце-губернатори Полтавщини та деякі керівники управлінь обласної військової адміністрації отримали СМС з пропозицією від ворога здатися.

16.53 По центру Харкова рашисти стріляють ракетами «Калібр» з кораблів Чорноморського флоту рф.

17.10 За словами начальника Полтавської ОВА Дмитра Луніна, прямої заборони на роботу дитячих садочків в області немає. А рішення з цього питання мають приймати у кожній окремій громаді індивідуально в залежності від потреб, можливостей та обставин.

17.34 Відбувся перший повноцінний обмін військовополоненими між росією та Україною. Також додому повертаються 19 українських цивільних моряків із рятувального судна «Сапфір», яке окупанти захопили при спробі забрати українських військових з о-ва Зміїний.

18.00 Окупаційні війська росії вилучають та знищують українську літературу та підручники історії. Для цього залучають так звану військову поліцію.

18.19 На час війни всіх нечемних на блок-постах, порушників комендантської години і грубих порушників ПДР очікує спеціальний приз – чоловікам призовного віку вручатимуть повістки.

18.44 За поширення інформації про переміщення техніки ЗСУ без погодження зі штабом відтепер каратимуть позбавленням волі.

19.49 На Полтавщині поки що не дозволять продавати міцні алкогольні напої. В області немає потужних горілчаних виробництв, які б суттєво вплинули на надходження податків.

20.46 Вранці в Малій Рогані на Харківщині гелікоптер окупантів «якісно відпрацював» свої ж позиції – знищив велику кількість особового складу та військової техніки. Сподіваємося, що це не останній випадок «самознищення».

21.17 Евакуаційний поїзд 43 Київ - Івано-Франківськ потрапив під обстріл під Васильковом, що поблизу Києва. В трьох вагонах повибивало вікна. По оперативних даних постраждалих немає.

21.44 Держприкордслужба повідомляє, що на частині Харківщині, яку зайняли рашистські війська, в одного жителя викрали дітей. Окупанти дізнались, що в чоловіка є автомат, який він знайшов по дорозі. Чим потім і шантажували.

22.47 Кременчук втратив ще одного захисника України – 28-річного Ігоря Дмитровича Сіору. Вічна пам'ять Герою!

23.29 З перших днів повномасштабного вторгнення росії на територію України Кременчуцький хлібзавод не лише не припинив роботу, а й збільшив об’єми випікання хліба. Хліб печуть не лише для міста і регіону, а й для Києва, Харкова та Сум.

Теги: війна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх