Бив вікна ногами: у Кременчуці встановили неадеквата, який потрощив авто у центрі міста (додано)

24.03.2022, 09:32 Переглядів: 9 205

 

Кременчужанин пошкодив переднє та заднє скло 4 автомобілів

Поліцейські Кременчуцького районного управління поліції встановили неадеквата, якого підозрюють у пошкодженні чотирьох автомобілів у Кременчуці. Так, до поліції Кременчука 23 березня близько 12.00 надійшло повідомлення від місцевих жителів, що на вулиці Софіївській невідомий чоловік потрощив автівки – він застрибував на них та бив вікна машин ногами.

Сергій Рекун, заступник начальника поліції Полтавщини, повідомив: поліцейські, які прибули на місце події, встановили особу, що причетна до пошкоджень авто. Ним виявився місцевий 37-річний чоловік.

За попередньою інформацією, кременчужанин пошкодив переднє та заднє скло 4 автомобілів (Toyota Camry, Suzuki, Mazda та Citro?n).

За даним фактом слідчий підрозділ Кременчуцького райуправління поліції вніс відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою правовою кваліфікацією – хуліганство Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання щодо затримання чоловіка в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомлення йому про підозру. Тривають слідчі дії.

Додано:

Патрульна поліція виклала відео затримання хулігана. Інспектори намагались поспілкуватися з чоловіком, проте кременчужанин не йшов на контакт та не виконував команди поліцейських. Тоді охоронці порядку його затримали.

Під час поверхневої перевірки зброї в дебошира не знайшли. Потім інспектори викликали на місце події слідчо-оперативну групу.

Автор: Катерина Турубара Джерело фото: Нацполіція Полтавщини Джерело відео: h_kremenchug
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх