Україна — понад усе: 26-й день повномасштабного вторгнення Росії

21.03.2022, 00:00 Переглядів: 3 439

 

Віримо в перемогу!

24 лютого, о 5.00 Путін почав вторгнення на українську територію, яке назвав «військовою операцією». В Україні ввели воєнний стан. Бої тривають у різних частинах країни уже протягом двадцяти п'яти діб. ТелеграфЪ оперативно повідомляв усю важливу і перевірену інформацію у матеріалах:

Сьогодні ми продовжимо.

Зберігайте спокій. Вірте в перемогу.

00.09 Під час відправлення колони з гуманітарною допомогою для міста Вовчанськ запобігти планам окупантів не вдалося — наразі зник зв'язок з 6 людьми: п'ятьма водіями та одним лікарем.

00.31 Маленькі харків’яни на набережній залишили слова вдячності мешканцям Кременчука, які гостинно прийняли їх. Крейдою діти написали: «Кременчук, дякуємо від Харкова», «Харків мій дім», «Україна ми переможемо!», «Україна понад усе», «Все буде Україна».

00.46 У зв’язку з відсутністю суттєвих успіхів в ході наземної операції, продовжується активне розповсюдження дезінформації та пропаганди серед населення російської федерації - готується підґрунтя для виправдання продовження термінів війни та створення хибної уяви щодо ефективності міжнародних санкцій.

1.01 У Києві внаслідок ворожого обстрілу зайнялися торгівельний центр та автомобілі на парковці.

1.28 Вже 25-та доба, як російські військові шукають і ніяк не можуть знайти придуманих ними ж «нацистів», від яких вони хотіли нібито захищати наших людей. Як вони шукають і не можуть знайти українців, які зустріли б їх із квітами. А головне ? російські військові ніяк не знаходять дорогу додому. А тому наші військові допомагають їм з дорогою на суд Божий.

2.02 Футболіст Девід Бекхем і посол доброї волі UNICEF, за яким в Instagram стежать 71 млн підписників, на один день передав у користування свої соцмережі керівниці обласного перинатального центру Ірині Кондратовій.

2.36 За 20 березня знищили один літак, 4 БпЛА та дві крилаті ракети ворога. По наземних цілях успішно відпрацювала ударна авіація.

3.41 Влада Маріуполя відмовилася здати місто і перейти на бік Росії.

4.22 Військові російської федерації розпочали масове мародерство в Україні і стають неконтрольованими, про що свідчать їхні телефонні розмови, які є у розпорядженні Служби безпеки України.

4.30 На хімічному підприємстві «Сумихімпром»на Сумщині стався витік аміаку. Радіус зони ураження складає близько 5 кілометрів.

5.00 Данілов зазначив, що територію білорусі зараз використовує рф для своїх військових цілей у розв‘язаній війні проти України, але якщо хоча б один білоруський солдат перетне кордон з Україною, він буде знищений.

5.39 Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба розповів, що наступного тижня проти Росії, яка напала на Україну, введуть нові санкції.

6.20 Прем'єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький в інтерв’ю Wprost заявив, що країна має намір конфіскувати російське майно, яке знаходиться на її території.

7.00 Прем'єр-міністр Словенії Янез Янші у Twitter повідомив, що словенські дипломати планують повернутися до Києва.

7.33 Найбільший в Україні фонд компетентної допомоги армії «Повернись живим» з 24 лютого по 18 березня зібрав для війська 2,3 млрд гривень. І це не враховуючи криптовалютні та готівкові перекази.

8.00. Росіяни здаються в полон цілими підрозділами, разом з танками.

8.36. Вороги вивозять до рф побутову техніку, авто, продукти, які вкрали в Україні. Окупанти продовжують здійснювати заходи примусової мобілізації на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей. Є і хороші новини: фіксується зниження інтенсивності застосування противником пілотованої авіації.

9.02. На Сумщині знищили частину колони російської техніки, окупанти тікали на цвинтар.

9.35. США підтримає іншу країну НАТО, яка введе миротворчі війська до України, проте американські війська не братимуть участь в цьому.

10.05. Деякі українці розкрадають гуманітарні вантажі, тому поліція посилює перевірки.

10.40. Обстріли та тривоги: як минула ніч у різних регіонах країни, читайте ТУТ.

11.03. На Кременчуччині спокійно, але були підпали сухої трави, а також у п’яного водія вилучили авто.

11.42. Вже 15 000 російських солдатів полягли на українській землі. На Харківщині збили два безпілотники «Орлан».

12.00. У гуманітарній допомозі можуть бути ворожі трекери, тож треба бути пильними. Компенсація за комунальні послуги тим, хто приймає у себе вимушених переселенців, буде надаватися, але за умови реєстрації вимушених переселенців.

12.21. Аварію на «Сумихімпром» ліквідували, а окупанти поширюють фейки для прикриття своїх злочинів.

12.43. Що робити у разі виникнення хімічної небезпеки. Особливості отруйних речовин.

13.01. Кар’єр «Кварц» планує поновити роботу, працівникам обіцяють виплатити борги по зарплаті.

13.22. Ворог продовжує знищувати інфраструктуру та завдавати удари по мирних кварталах.

13.43 У Мелітополі окупанти викрали журналістів – вимагають з ними співпрацювати.

14.37 Вихователька з Чернігова Наталія Песоцька врятувала 30 вихованців дитячого притулку.

14.50 Держпродспоживслужба області повідомляє, що працює цілодобова «гаряча лінія». На її телефони можна поскаржитись на завищені ціни в магазинах, аптеках та АЗС.

15.10 Окупанти піднімають граничний вік «мобілізованих» в ОРДЛО до 65 років, а трупи вбитих вояків передають рідним на місцевому м’ясокомбінаті.

15.29 Начальник Кременчуцької районної військової адміністрації Олег Лєднік повідомив, що у районі стартувала посівна кампанія. Аграрії забезпечені усім необхідним, щоб забезпечити продовольчу безпеку України.

15.48 Білоруські партизани підпільними шляхами протидіють російському вторгненню і намагаються створити народний рух. Про це повідомив один із лідерів молодіжного Народного фронту Білорусі Франак Вячорка.

16.07 Готуючись до нових піратських рейдів російські військові моряки замальовують назви та бортові номери на своїх кораблях.

16.26 У Харкові загинув Борис Романченко. 96-річний чоловік, який пережив німецькі концтабори, загинув від вибуху реактивного снаряду асвабадітєлєй.

16.45 У Херсоні російські військові відкрили вогонь по учасниках проукраїнської демонстрації.

17.19 Лободу, Лорак, Кіркорова та інших хочуть позбавити звання народних та заслужених артистів України.

17.26 Вимушеним переселенцям будуть виплачувати по 2000 гривень щомісячної допомоги. І по 3 тисячі на дитину.

18.00 ЗСУ всьоме попалили ворожу техніку в Чорнобаївці.

19.00 У Дії запустили єБайрактар, яким можна «нищити техніку російських окупантів». Правда перед тим треба оновити застосунок.

19.50 Захисники добровольчого українського корпусу «Правий сектор» (ДУК ПС) Полтавщини, що перебувають у гарячих точках, потребують допомоги.

20.28 СБУ затримала киянина, що розмістив у Tik-Tok матеріали про розташування українських військових у Києві. Згодом торговий центр, біля якого перебували наші захисники, зазнав потужного ракетного удару російських окупантів.

20.55 Для захисників придбали якісні і зручні берці, повідомив депутат міської ради Богдан Лазоренко. Тактичне взуття потрібно не менше, ніж бронежилети та каски.

21.16 Кременчуцький художник Сергій Брильов щодня з початку повномасштабного вторгнення росії на територію України створює патріотичні малюнки на підтримку армії, місцевого населення та волонтерів. Роботи Сергій публікує на своїй сторінці у фейсбуці та інстаграм.

21.23 Остаточно компроміси на переговорах між Україною та росією буде вирішувати всеукраїнський референдум. Це стосується питань гарантій безпеки, тимчасово окупованих територій Донбасу та Криму.

22.21 У порт турецького міста Бодрум у понеділок зайшла суперяхта російського мільярдера Романа Абрамовича Solaris, їй намагалася завадити пришвартуватися юнацька команда українських яхтсменів.

22.39 Російсько-окупаційні сили завдали авіаудари по Рівненщині. Українська протиповітряна оборона збила три з чотирьох ракет.

23.03 Воїнам однієї з бригад вдалося підбити сучасний російський основний бойовий танк Т-90 «Владімір».

Автор: Руслана Горгола Фото: Макс Лєвін
Теги: війна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх