Від сьогодні на залізничному вокзалі Кременчука припиняють надавати допомогу

28.03.2022, 00:31 Переглядів: 17 241

 

Потік вимушених переселенців зменшився, тому пункт закривають

У понеділок, 28 березня, о 13.00 тимчасово призупиняють діяльність волонтерської допомоги на залізничному вокзалі. За словами депутатки Кременчуцької міської ради Світлани Пищити, при необхідності, готові будуть швидко повернутися. 

- Сумно, так, трохи, я так звикла тут зустрічати людей майже кожну ніч. Радісно, так, бо якщо у нас тут немає роботи, то там звідки переселенці, немає необхідності їхати в наше місто. Дякую всім волонтерам, з ким вперше познайомилися, і тим, кого бачила і знала раніше. Скільки добра і любові, це захоплює та надихає. Дякую тим, хто готував пиріжки, бутерброди, приносили продукти, чай, іграшки для дітей. Дякую працівникам залізничного вокзалу, що так тепло нас приймали! Все буде Україна! - написала Світлана Пищита. 

Зауважимо, що після перемоги великий потік українців буде повертатися додому. Не виключено, що на залізничному вокзалі Кременчука будуть змушені знову відкрити волонтерський штаб, щоб нагодувати людей, які по кілька десятків годин або навіть днів добиратимуться до своїх домівок.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

Читайте також:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх