16.09.2023, 08:00
Переглядів: 1 967
У 1983 році кулінарка Маріан Буррос опублікувала в The New York Times рецепт сливового пирога, який став справжньою пристрастю для читачів газети й публікувався в ній упродовж шести років
15.09.2023, 14:04
Переглядів: 1 126
Франція подарувала нам багато незвичайних, вишуканих і смачних страв, багато з них готуються непросто, але є й ті, на які ви не витратите понад 15 хвилин. Такою стравою, власне, і є цей знаменитий пишний омлет
8.09.2023, 18:30
Переглядів: 771
Корисний рецепт
7.09.2023, 21:30
Переглядів: 1 209
Брускета — класична італійська закуска, що складається з обсмаженого на грилі або підсмаженого хліба, натертого свіжими зубчиками часнику. Часто її доповнюють овочами або м’ясом та сиром — і виходить чудова закуска
6.09.2023, 10:32
Переглядів: 693
Час приготування — 1 год. 30 хв.
Харчова цінність на 100 г — 155 ккал
27.08.2023, 19:07
Переглядів: 1 427
Знаменитий французький салат Нісуаз можна готувати з консервованого тунця, а можна замість нього використати обсмажений свіжий стейк цієї риби. У будь-якому разі вийде чудово
26.08.2023, 12:02
Переглядів: 1 701
Щоб салат вийшов смачним та корисним, вибирайте соковиту свіжу моркву. Її краще натерти на тертці для корейських салатів
25.08.2023, 08:20
Переглядів: 872
Запекти грушу на сніданок — це чудова ідея. У вас вийде смачна, корисна і дуже елегантна страва. Крім того, для приготування цієї страви вам не потрібен цукор
21.08.2023, 08:22
Переглядів: 739
Час приготування — 45 хвилин. Харчова цінність на 100 г — 127 ккал
20.08.2023, 10:01
Переглядів: 1 556
Час приготування — 1 година. Харчова цінність на 100 г — 111 ккал
17.08.2023, 07:01
Переглядів: 1 178
Час приготування — 15 хвилин. Харчова цінність на 100 г — 115 ккал
5.08.2023, 16:02
Переглядів: 1 928
У жодному магазині ви не купите класичний паштет із курячої печінки. Його ви легко можете приготувати вдома за допомогою блендера, а вийде він набагато смачніший і корисніший за магазинний
28.07.2023, 08:22
Переглядів: 1 976
Зараз саме зірковий час квашених, малосольних, хрумких огірків. А краще огірочків
27.07.2023, 09:04
Переглядів: 1 246
Окрошка — це холодний суп, який готується переважно у теплий час і подається лише в охолодженому вигляді. Рецепт на кефірі допоможе вам, якщо під рукою немає квасу
17.07.2023, 10:33
Переглядів: 934
Такі котлети будуть смачними, як одразу після приготування, так і в охолодженому вигляді. Ви зможете не тільки значно заощадити, а й потішити сім'ю чимось новим
16.07.2023, 08:00
Переглядів: 1 610
Влітку немає універсальнішого продукту, ніж кабачки, адже з них можна приготувати дуже багато смачних і ситних страв. Ділимося трьома простими рецептами, які у вас точно вийдуть
6.07.2023, 07:45
Переглядів: 1 109
Коли у магазинах і на прилавках починають з'являтися ніжні молоді кабачки, не проґавте можливості приготувати із них дуже смачну закуску
23.06.2023, 07:07
Переглядів: 1 435
Суп-харчо — це традиційна грузинська страва, яка користується великою популярністю. Особливість цього супу в тому, що його готують із яловичини чи баранини та варять густим
6.06.2023, 07:04
Переглядів: 5 555
Випічка з тіста на сметані виходить м'якою. Щобільше, на другий-третій день вона не втрачає своїх смакових якостей, не черствіє, а стає розсипчастою
5.06.2023, 07:07
Переглядів: 1 164
Така картопля, запечена в шкірці, дуже корисна, саме шкірка зберігає всі корисні речовини та вітаміни. А солона риба буде доповненням до цієї страви