Рубрика: Рецепти

16.09.2023, 08:00 Переглядів: 1 967

 

У 1983 році кулінарка Маріан Буррос опублікувала в The New York Times рецепт сливового пирога, який став справжньою пристрастю для читачів газети й публікувався в ній упродовж шести років

15.09.2023, 14:04 Переглядів: 1 126

 

Франція подарувала нам багато незвичайних, вишуканих і смачних страв, багато з них готуються непросто, але є й ті, на які ви не витратите понад 15 хвилин. Такою стравою, власне, і є цей знаменитий пишний омлет

8.09.2023, 18:30 Переглядів: 771

 

Корисний рецепт

7.09.2023, 21:30 Переглядів: 1 209

 

Брускета — класична італійська закуска, що складається з обсмаженого на грилі або підсмаженого хліба, натертого свіжими зубчиками часнику. Часто її доповнюють овочами або м’ясом та сиром — і виходить чудова закуска

6.09.2023, 10:32 Переглядів: 693

 

Час приготування — 1 год. 30 хв.
Харчова цінність на 100 г — 155 ккал

27.08.2023, 19:07 Переглядів: 1 427

 

Знаменитий французький салат Нісуаз можна готувати з консервованого тунця, а можна замість нього використати обсмажений свіжий стейк цієї риби. У будь-якому разі вийде чудово

26.08.2023, 12:02 Переглядів: 1 701

 

Щоб салат вийшов смачним та корисним, вибирайте соковиту свіжу моркву. Її краще натерти на тертці для корейських салатів

25.08.2023, 08:20 Переглядів: 872

 

Запекти грушу на сніданок — це чудова ідея. У вас вийде смачна, корисна і дуже елегантна страва. Крім того, для приготування цієї страви вам не потрібен цукор

21.08.2023, 08:22 Переглядів: 739

 

Час приготування — 45 хвилин. Харчова цінність на 100 г — 127 ккал

20.08.2023, 10:01 Переглядів: 1 556

 

Час приготування — 1 година. Харчова цінність на 100 г — 111 ккал

17.08.2023, 07:01 Переглядів: 1 178

 

Час приготування — 15 хвилин. Харчова цінність на 100 г — 115 ккал

5.08.2023, 16:02 Переглядів: 1 928

 

У жодному магазині ви не купите класичний паштет із курячої печінки. Його ви легко можете приготувати вдома за допомогою блендера, а вийде він набагато смачніший і корисніший за магазинний

28.07.2023, 08:22 Переглядів: 1 976

 

Зараз саме зірковий час квашених, малосольних, хрумких огірків. А краще огірочків

27.07.2023, 09:04 Переглядів: 1 246

 

Окрошка — це холодний суп, який готується переважно у теплий час і подається лише в охолодженому вигляді. Рецепт на кефірі допоможе вам, якщо під рукою немає квасу

17.07.2023, 10:33 Переглядів: 934

 

Такі котлети будуть смачними, як одразу після приготування, так і в охолодженому вигляді. Ви зможете не тільки значно заощадити, а й потішити сім'ю чимось новим

16.07.2023, 08:00 Переглядів: 1 610

 

Влітку немає універсальнішого продукту, ніж кабачки, адже з них можна приготувати дуже багато смачних і ситних страв. Ділимося трьома простими рецептами, які у вас точно вийдуть

6.07.2023, 07:45 Переглядів: 1 109

 

Коли у магазинах і на прилавках починають з'являтися ніжні молоді кабачки, не проґавте можливості приготувати із них дуже смачну закуску

23.06.2023, 07:07 Переглядів: 1 435

 

Суп-харчо — це традиційна грузинська страва, яка користується великою популярністю. Особливість цього супу в тому, що його готують із яловичини чи баранини та варять густим

6.06.2023, 07:04 Переглядів: 5 555

 

Випічка з тіста на сметані виходить м'якою. Щобільше, на другий-третій день вона не втрачає своїх смакових якостей, не черствіє, а стає розсипчастою

5.06.2023, 07:07 Переглядів: 1 164

 

Така картопля, запечена в шкірці, дуже корисна, саме шкірка зберігає всі корисні речовини та вітаміни. А солона риба буде доповненням до цієї страви

Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх