Паштет із курячої печінки: рецепт популярної закуски

5.08.2023, 16:02 Переглядів: 1 979

 

У жодному магазині ви не купите класичний паштет із курячої печінки. Його ви легко можете приготувати вдома за допомогою блендера, а вийде він набагато смачніший і корисніший за магазинний

Складові:

  • куряча печінка — 500 г;
  • цибуля ріпчаста — 1 шт.;
  • морква — 1 шт.;
  • олія — 2 ст. л;
  • вершкове масло — 50 г;
  • перець чорний мелений;
  • мускатний горіх — дрібка;
  • коріандр мелений — дрібка;
  • сіль.

Приготування:

У курячої печінки видаліть прожилки. Промийте, просушіть паперовим рушником і наріжте шматочками.

Цибулю очистіть і наріжте півкільцями. Моркву натріть на тертці.

У сковороді на олії обсмажте цибулю до прозорості, додайте моркву й обсмажуйте, перемішуючи, до напівготовності. Викладіть печінку в овочі та протушкуйте з овочами на середньому вогні 20 хвилин.

Масу трохи остудіть. Додайте м’яке вершкове масло, мускатний горіх, коріандр, перець, сіль. Подрібніть занурювальним блендером до однорідної гладкої консистенції. Викладіть у лоток і поставте в холодильник.

Автор: Мирослава Українська Джерело фото: medfond.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх