Як замаринувати часник на зиму

8.09.2023, 18:30 Переглядів: 779

 

Корисний рецепт

На один кг часнику:

  • 1 л води,
  • 1,5 ст. л солі,
  • 100 г цукру,
  • 50 мл 9% -го оцту,
  • суцвіття кропу.

Приготування:

Видаліть лушпиння та розберіть часник на зубчики. Замочіть на пів години-годину зубчики в холодній воді. Для маринаду змішайте у воді сіль та цукор, додайте оцет. Доведіть маринад до кипіння і зніміть з вогню.

У стерилізовані банки викладіть кріп і зубчики часнику. Залийте маринадом і кип’ятіть банки 5 хвилин. Закрийте банки та поставте в темне місце.

Автор: Мирослава УКРАЇНСЬКА
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх