На відновлення трубчастих колодязів у Кременчуці виділять ще 600 тисяч гривень

8.09.2023, 18:00 Переглядів: 803

 

Розповідаємо, скільки альтернативних джерел технічної води вже відновили, і де відновлюватимуть у нагірній частині міста 

Для продовження до кінця 2023 року роботи з відновлення трубчастих колодязів у міському бюджеті додатково передбачили 600 тис. грн. Таким чином, цьогорічна загальна вартість відновлювальних робіт зросла до 1,2 млн грн.

Відповідне рішення ухвалили депутати під час пленарного засідання XX позачергової сесії Кременчуцької міської ради 8 вересня, внісши зміни у до програми розвитку водопровідно-каналізаційного господарства Кременчуцької міської територіальної громади на 2022-2024 роки.

Нагадаємо, що цьогоріч на відновлення у Кременчуці трубчастих колодязів планували витратити 600 тис. грн. На сьогодні вже відновили 24 трубчасті колодязі на 443 тис. 568 грн 06 коп.

Одночасно з цим на території Кременчуцької міської територіальної громади залишається ряд трубчастих колодязів, які потребують продовження роботи з їх відновлення. Зокрема постала невідкладна необхідність відновлення трубчастих колодязів в нагірній частині міста.

У пояснювальній записці до проєкту рішення директор КП «Кременчукводоканал» Роман Міхєєв зазначив, що у зв’язку з глибоким заляганням ґрунтових вод витрати на відновлення тільки 4 трубчастих колодязів на проспекті Свободи, 120/25, вулиці Київській, 54, у сквері «Сосновий» та в житловому кварталі 101, необхідні кошти в сумі, що перевищує залишки цьогорічного фінансування. Тому й вирішили збільшити фінансування.

Нагадуємо, що місця розміщення трубчастих колодязів можна знайти на інтерактивній мапі, а також за цим посиланням. Але варто пам'ятати, що вода у цих колодязях не відповідає санітарним нормам.

Читайте також:

Автор: Володимир Дмитренко Фото: Володимир Дмитренко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх