Салат із тунцем: класичний рецепт

27.08.2023, 19:07 Переглядів: 1 430

 

Знаменитий французький салат Нісуаз можна готувати з консервованого тунця, а можна замість нього використати обсмажений свіжий стейк цієї риби. У будь-якому разі вийде чудово

Складові:

  • Яйця — 2 шт.
  • Молода картопля — 400 г
  • Стручкова французька квасоля — 400 г
  • Помідори чері — 10 шт.
  • Червона цибулина — половина
  • Чорні оливки без кісточки — 8 шт.
  • Консервований тунець — 1 баночка
  • Білий винний оцет — 1 ст. л
  • Оливкова олія — 3 ст. л
  • Сіль

Приготування:

Відваріть яйця протягом 8 хвилин. Промийте під холодною водою та очистіть.

Картоплю відваріть у холодній підсоленій воді до м’якості.

Квасолю відваріть у киплячій воді до стану готовності.

Помістіть яйця, картоплю, квасолю, помідори (розрізані навпіл), цибулю (дрібно нарізану) та оливки у велику миску й акуратно перемішайте.

Відкрийте банку з тунцем і злегка розімніть його виделкою. Викладіть у салат згори.

Зробіть заправку: змішайте сіль, оцет і олію та полийте нею салат.

Автор: Мирослава Українська Джерело фото: yasensvit.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх