Запечена груша з гранолою: рецепт смачного сніданку

25.08.2023, 08:20 Переглядів: 885

 

Запекти грушу на сніданок — це чудова ідея. У вас вийде смачна, корисна і дуже елегантна страва. Крім того, для приготування цієї страви вам не потрібен цукор

Складові:

  • Свіжі груші — 3 шт.
  • Дрібка кориці
  • Гранола
  • Йогурт
  • Свіжі ягоди для прикрашання (за бажанням)

Приготування:

Розігрійте духовку до 180 градусів. Розріжте кожну грушу навпіл. Видаліть усі ядра. Покладіть половинки груші у форму для запікання.

Випікайте протягом 30 хвилин або доки вони не стануть майже м’якими. Вийміть із духовки.

У центр кожної половинки груші покладіть ложку йогурту та ложку мюслів та прикрасьте свіжою малиною чи лохиною.

Подавайте ваш сніданок теплим.

Автор: Мирослава Українська
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх