Переможемо: 42-й день повномасштабного вторгнення росії

6.04.2022, 00:00 Переглядів: 1 660

 

Тримаймо стрій!

24 лютого, о 5.00 Путін почав вторгнення на українську територію, яке назвав «військовою операцією». В Україні ввели воєнний стан. Бої тривають у різних частинах країни уже протягом сорока однієї доби. «ТелеграфЪ» увесь цей час оперативно повідомляв усю важливу і перевірену інформацію. Сьогодні ми продовжимо.

Зберігайте спокій. Вірте в перемогу.

00.17 Двоє дівчат Валерія та Анна – двоюрідні сестрички, приїхали до Кременчука з Рубіжного разом з сім’ями. Вони знайшли у нашому місті прихисток, рятуючись від ворожих військ рашистів. У гуманітарному центрі Кременчука сестри заспівали «Червону калину».

00.39 На Полтавщині попрощались із захисником Сергієм Гоковим, який боронив Україну від російської навали.

1.28 Кременчуцька спільнота бігунів за підтримки небайдужих містян придбала автомобіль для потреб військових.

2.02 Більшість українців вірять у перемогу над російськими окупантами, переконані, що Україна стане членом Європейського Союзу, і вважають, що країна рухається у правильному напрямку.

3.03 Переселенців та кременчужан запрошують до занять триатлоном.

3.31 На Чернігівщині на міні підірвався автомобіль, у якому була сім'я медика з двома дітьми. Батьки загинули на місці, діти - у тяжкому стані.

4.00 Ворог намагається уникати ППО. Але виходить це в нього погано. 5 квітня Повітряні сили знищили 8 крилатих ракет окупантів.

4.33 Опублікували відео, як росіяни вбили велосипедиста у Бучі.

5.03 На Харківщині, протитанковий підрозділ 95-ої окремої десантно-штурмової бригади ЗС України знищив розвідувально-ударний вертоліт ЗС РФ Ка-52 «Алігатор».

5.29 Прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон записав відеозвернення до росіян і закликав їх шукати правдиву інформацію про війну.

6.01 Серед 86 визволених з російського полону військовослужбовців були жінки, які у неволі були піддані катуванням та жорстокому поводженню.

6.28 Уряд Естонії передав партію летальної зброї, в тому числі гаубиці, для захисту України від російського вторгнення.

7.00 Укрзалізниця продовжує евакуацію українців у безпечні населені пункти. Компанія оприлюднила графік евакуаційних потягів на 6 квітня.

7.29. «Доброго вечора, ми з «Ноосфери»: трек від кременчужан дійшов до Антарктиди.

8.02. У селі Перемога Київської області жінка вкрала у п'яних окупантів боєприпаси і сховала. Коли в село зайшли ЗСУ, жінка передала їм трофей.

8.28. Рашисти розбомбили у Дніпрі нафтобазу та один із заводів. Росіяни ведуть повітряну розвідку над Одещиною.

9.05. Ворог не полишає спроб залучити до бойових дій проти України найманців з інших країн.

9.32. Рятувальники з Полтавщини, які повернулися з Харкова, розповіли про свій важкий досвід. Надзвичайники діставали людей із-під завалів, працювали під обстрілами.

10.07. У Горішніх Плавнях чоловік порізав дружину. Жінка у реанімації.

10.11. О 10.04 оголошена повітряна тривога по Кременчуку і Полтавській області. Відбій о 10.37.

10.36. Для укріплення обороноздатності Кременчуцького району військові роблять все необхідне.

11.03. Стало відомо, коли у Кременчуці завершать опалювальний сезон.

11.31. Війна війною, а посівна за розкладом! Кременчуччина на низькому старті.

12.00 Збройні сили України уже на підступах до Херсона і невдовзі можуть його звільнити. Проте на Херсонщині окупанти продовжують брати місцевих мешканців у полон.

12.27 Кременчужани, не зважаючи на війну, зможуть на Великдень освятити паски та крашанки. Але є нюанси.

12.49 Утилізація окупантів продовжується: російська армія зменшилась на 18 600 солдатів.

14.33 Лідер партії ЛДПР Володимир Жириновський помер після тяжкої та тривалої хвороби.

15.00 Кабмін врегулював використання добровольцями тероборони стрілецької зброї. При перенесенні чи перевезенні зброї для виконання завдань тероборони вона може бути зарядженою та без чохла.

15.24 Російські окупанти завезли в Маріуполь мобільні крематорії та спалюють тіла вбитих жителів міста, щоб знищити докази своїх воєнних злочинів. Орки зробили висновки з резонансного викриття їх злочинів у Бучі та інших містах Київщини.

16.15 Додаткова грошова винагорода захисникам України на період воєнного часу - 30 та 100 тис грн. Кому передбачена та як отримати.

16.41 Війна в Україні затягнеться на довгі роки. Таку думку висловив очільник Об?єднаного комітету начальників штабів армії США генерал Марк Міллі під час виступу перед американськими конгресменами.

17.37 Військові адміністрації Харківської, Донецької та Луганської областей просять населення покинути межі областей і роблять все, щоб евакуація пройшла організовано, адже в цих регіонах може відбутись ескалація.

19.30 Російська пропаганда увійшла на сьогодні в найшаленішу й токсичнішу фазу - закликає вбивати українців.

20.00 У Нацполіції запрацювала телефонна «гаряча лінія» для родичів загиблих внаслідок військових дій рф в Україні. Відтепер рідні загиблих від рук окупантів можуть звернутися за консультаціями та роз‘ясненнями щодо процедури їх поховання.

20.33 Окупанти готують прорив на Схід і хочуть взяти під повний контроль Маріуполь, - Генштаб.

20.52 Три ракети прилетіло сьогодні ввечері на станцію на сході країни.  Пошкоджено будівлю вокзала, міст, колії, локомотиви, вагони. І пасажирські і вантажні. Є постраждалі.

21.16 Біля дитячої бібліотеки на Соборній у Кременчуці з'явилося 167 стільців. Стільці на яких розмістили м'які іграшки та дитячі книжечки. Кожен такий стілець символізує життя маленького українця, якого вбили російські окупанти.

21.43 Починаючи з травня в Україні можуть скоротити окремі соціальні видатки.

22.16 Благодійний фонд «Все в моїх руках», заснований учасниками американської групи Metallica, оголосив збір коштів для надання допомоги Україні після нападу росії. Музиканти від себе вже переказали $500 тис.

22.37 У п'ятницю, 8 квітня, Кременчук попрощається з бойовим льотчиком підполковником Олегом Гегечкором, який загинув місяць тому - 8 березня.

Теги: війна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх