«Елки-палки!!!»

17.09.2010, 17:45 Переглядів: 4 384
Взагалі-то, це сучасний бізнес-центр (на фото)..
Бізнес-центр, вул. Першотравнева

Взагалі-то, це сучасний бізнес-центр (на фото). Та у себе в «Телеграфі» ми звикли називати його «Елки-палки» (ключове слово – «палки»).  Земельну ділянку під будівництво центру отримала «Кременчуцька торгова гільдія».  Її генеральний директор – пан Холод. Він же – голова фракції БЮТ у Кременчуцькій  міській раді.  Тож, сподіваємось, ви вже зрозуміли – і цю земельну ділянку депутати міськради просто передали в оренду, ніхто її на земельний аукціон не виставляв і кілька мільйонів  для міста не заробляв.

Ну, справді, як можна наживатися на побратимі – такому ж депутаті, як і ти сам?  Та була там ще одна невеличка проблема. На ділянці росли величезні, гарнющі канадські ялинки – давня окраса Кременчука.  Виходило, що їх знесуть.  

Та самовпевнений депутат Холод присягнувся журналістам, що він так класно пересадить ялинки, що вони у нього житимуть «аж бігом».  Він їх таки пересадив – прямісінько туди, де трохи згодом фракція БЮТ «продавила» будівництво супермаркету БІЛЛА.  І вийшла ялинкам нагла мученицька смерть.  Вічная їм пам’ять. І ганьба депутату Холоду, безжальному  винищувачу ялинок.

Пан Холод



 
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх