«Кремінь-Юніор» розпочав виступи в аматорському чемпіонаті

12.08.2019, 16:03 Переглядів: 2 990

 

Підопічні Володимира Прокопіненка та Олександра Назаренка пройшли бойове хрещення дніпровським «Легіонером»

11 серпня на стадіоні «Кремінь-Арена» юнаки «Кременя» розпочали виступи в чемпіонаті України серед аматорів. Першим суперником «Кремінь-Юніор» став дніпровський «Легіонер», який в основному складається зі студентів з Африки.


  


Суперник виявився більш технічним та швидкісним, не давши нашим гравцям адаптуватися.


“Кремінь-Юніор” - “Легіонер” - 1:5

Голи: Аліпатов (57) – Антоніо (20, 84), Отусеребур (34), Ньярко (39), Боатенг Г. (45+1)

“Кремінь-Юніор”: Данило Плахотніков (Олег Лашко, 46), Віталій Черноус, Руслан Приходько, Юрій Бігдан, Роман Ядришніков, Дмитро Мовчан, Владислав Молько, Кирило Залов (Максим Гаврилець, 79), Кирило Корягін (Артем Аліпатов, 53), Данііл Берун (Павло Золотаренко, 79), Максим Кучеренко (Олексій Москальов, 46). Запасні: Олександр Уйманов, Артем Куць. Тренери: Олександр Назаренко та Володимир Прокопіненко

“Легіонер”: Денкі Самюель Аквесі, Василенко Олег, Ель Менді Ідахвед (Офоцу Маккартні, 77), Офосу Квабе Мішель (Мікайла Алхассан Саддам, 63), Стеценко Андрій, Асідю Бенжамін Овусу, Боатенг Гідеон, Куартей Еліджан (Балде Порро,81), Отусеребур Еммануель (Нйарко Брайт Джон,85), Ньярко Мішель, Антоніо Йосефат Уберто. Запасні: Брижицькй Михайло. Головний тренер: Богдан Свистун


 

Команда «Легіонер» з малечею «Кременя»


Вже на 20 хвилині Антоніо з «Легіонеру» пройшов з центру поля й прострелив нашого воротаря - 0:1. За кілька хвилин гості знову пробили по воротах, але цього разу «Кремінь-Юніор» врятувала штанга.


На 34 хвилини після стандарту «легіонери» подвоїли рахунок: пішла навісна передача у штрафний, де Отусеребур переграв голкіпера Данила Плахотнікова. У «Кремінь-Юніор» було кілька хороших моментів під кінець тайму, проте своїм шансом знову скористався «Легіонер». На 39 хвилині Ньярко збільшує перевагу, а Боатенг забиває гол-красень у «роздягальню». Спочатку гості потрапили у штангу й продовжили облаву наших воріт. Ще один удар перед собою вибиває голкіпер «Кремінь-Юніор», далі команду рятує захисник кременчужан, але «Легіонери» з третьої спроби заштовхнули м'яч у ворота - 0:4.


 


У другом таймі гра вирівняла. «Кремінь-Юніор» після перерви у рамці поміняв голкіпера на більш досвідченого Олега Лашко, який весь час підганяв команду вперед. У кременчужан загострилася гра в атаці й з'явилися моменти. Артем Аліпатов забив голу престижу на 57 хвилині, таким чином він став автором першого голу «Кремінь-Юніор» в чемпіонаті. Остаточну крапку в матчі поставив «Легіонер»: під кінець гри Антоніо оформив дубль.


«Кремінь-Юніор» стартує в чемпіонаті з поразки, а «Легіонер» завойовує першу перемогу.


Наставник «Кремінь-Юніор» Володимир Прокопіненко після гри зауважив, що команда зібралася за 10 днів до чемпіонату, навіть довелося перенесли перший тур, щоб хлопці встигли підготуватися.


- За 10 днів до чемпіонату ми дізналися, що будемо брати участь в чемпіонаті серед аматорів. Зрозуміло, що ми до нього не були підготовлені. Сам процес підготовки проходить під час ігор: проходимо підготовку й переглядаємо футболістів.


Ми розуміли куди заявляємося, адже тут більш професійний футбол. Ми хочемо, щоб футболісти «варилися в цій каші», ставали дорослішими й набиралися досвіду дорослого футболу. Зрозуміло, що ми будемо набивати шишки, пропускати м’ячі, але ми будемо на цьому вчитися.


Головна мета нашої участі в цьому чемпіонаті – швидше перевести хлопців з дитячого в дорослий професійний футбол.


 


Розклад ігор в чемпіонаті:

1 тур, 20.10 Перемога – Кремінь-Юніор (перенесений тур)

2 тур, 11.08 Кремінь-Юніор – Легіонер


3 тур, 18.08 Яруд – Кремінь-Юніор

4 тур, 25.08 Кремінь-Юніор – СК Каховка


5 тур, 01.09 ФК Вовчанськ – Кремінь-Юніор

6 тур, 07.09 Дніпро-1-Борисфен – Кремінь-Юніор


7 тур, 22.09 Кремінь-Юніор – Мотор

8 тур, 29.09 Зірка – Кремінь-Юніор

9 тур, 06.10 Кремінь-Юніор – Таврія


10 тур, 13.10 Кремінь-Юніор – Перемога


Наступний матч «Кремінь-Юніор» зіграє 18 серпня проти команди «Яруда» з Маріуполя.

Фото: Артем Коваленко
Автор: Альона Душенко Фото: Артем Коваленко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх