«Кремінь» завершив домашню безпрограшну серію чемпіонським коридором

19.05.2019, 18:53 Переглядів: 7 487 Коментарів: 6

  

Кременчужани не без пробем зіграли з суперником 

Сьогодні, 19 травня, футболісти «Кременя» завершили домашні виступи у Другій лізі зігравши внічию з новокаховською «Енергією». Підопічні Ігоря Столовицького зіграли внічию з рахунком – 2:2.


«Кремінь» - «Енергія» (Нова Каховка) - 2:2

Голи: Махнєв, 28 (авт.), Черній, 54 - Комісар, 25, Бочак, 66

Попередження: Вовкодав, 14, Ченбай, 80 - Бесараб, 64, Данковський, 81

«Кремінь»: Олійник, Маліновський (Бичков, 46), Серденюк, Ченбай, Вовкодав, Сафонов (Авер'янов, 70), Астахов (Масалов, 46), Степанчук (Задерецький, 46), Сидоренко, Черній, Локтіонов (Козлов, 58). Запасні: Котляров, Піскун. Головний тренер: Ігор Столовицький

«Енергія»: Полтавцев, Чеглов, Махнєв, Дмитрієв, Дедяєв, Росляков, Данковський (Логовський, 72), Вакулинський (Бесараб, 59), Зинатуллін, Комісар, Бочак. Головний тренер: Олег Федорчук


 


На цю гру кременчужани вийшли лідерами, забезпечивши собі місце у Першій лізі, а от «Енергія» втратила одразу трьох гравців через дискваліфікацію: Вадим Жуков, Валерій Доля, Олександр Шевченко.


Святковий настрій виходу у Першу лігу витав на стадіоні «Кремінь-Арена». Перед матчем ультрас «Кременя» пройшовся маршем, попаливши димовушки у Міському саду.



А на вході на газоні вболівальників зустрічала качка.


 


Тренерський штаб перед матчем вніс кілька коректив у стартовий склад: місце Котлярова в рамці зайняв старожил «синьо-білих» Андрій Олійник. На жаль, до домашнього матчу не встигли відновитися травмовані Дмитро Ентін та Євген Мурашов. А ось в «Енергії» важка ситуація – три дискваліфікованих й лише двоє гравців на лавці запасних, один з яких воротар. Тому наставнику новокаховців довелося у другому таймі випускати голкіпера в якості польового гравця.


На 27 хвилині, голкіпер Андрій Олійник не зміг відразити удар, який летів з правого флангу у дальню стійку - 0:1. За хвилину паритет у матчі був відновлений. Капітан «Кременя» Сергій Ченбай закинув м’яч у штрафну де Махнєв зрізав його у свої ворота - 1:1.


Хоч завдання на сезон кременчужани виконали, проте «Кремінь» хотів подарувати вболівальникам перемогу. Тому тренерський штаб «синьо-білих» після перерви зробив потрійну заміну. Й заміна знову спрацювала: Дмитро Задерецький, який вийшов на заміну, з лівого флангу віддав передачу на Костянтина Чернія, удар бомбардира відбив голкіпер, проте Костянтин зіграв на добиванні й вивів команду вперед. За кілька хвилин з воротарської лінії в падіння Бочак зрівняв рахунок – 2:2. Схоже команди почали грати на утримання рахунку. За кілька хвилин до закінчення гри тренер кременчужан Ігор Столовицький не витримавши таку гру покинув поле.


 


Після гри вболівальники та юні вихованці академії «Кремінь» влаштували команді коридор пошани, а ультрас «Кременя» облив футболістів шампанським, після чого відбулась спільна фотосесія.


 



«Цікаво зіграти у «золотому матчі» з «Черкащина-Академія»


Тренер «Кременя» Сергій Свистун після гри з «Енергією» зазначив, що через психологію гравці не змогли перемогти суперника на своєму полі. 


- Такі матчі завжди важкі, коли команда виконала задачу. В принципі, ми боялися, що можемо ще програти. Хоча повірте, на тренуваннях ми налаштовували гравців, звертали на це увагу, але це психологія, - зазначив тренер. - З одного боку, ми виконали завдання й дали пограти гравцям, які мали небагато ігрового часу. А з іншого – можливо, не треба було робити експериментів.


Щодо травмованих гравців тренер зазначив, що футболісти займаються за індивідуальною програмою. Чи зможуть вони повністю відновитися на гру з «Реал Фармою», покаже лише час.


Капітан «Кременя» Сергій Ченбай після гри прокоментував гру з «Енергією» та поділився кого з суперників хоче бачити у «золотому фіналі».


- Ми розуміли, який буде ажіотаж та трибунах. Ми мали б виграти, дуже шкода, що не вдалося перемогти. Щодо гри у мене двояке відчуття. Особисто я не зрозумів, чому суперник уже з першого тайму почав тягнути час. Команда вже ні за що не бореться, але я не розумію по спортивному принципу, чому так зіграли. Пропустили безглузді м'ячі й ми мали більше забивати. Скажу так, нічого страшного не відбулося. Звісно, хотілося перемогти.


Після нічиєї були крики й радість у роздягальні, але залишився гіркий осад, адже хотілося по максимуму - перемогти й заробити три очки. Тим паче, ми команда вище класом і мусимо це доводити на своєму полі перед нашими вболівальниками. Нічого, мине час, і я заспокоюся.


Сергій зауважив, що незалежно від того виконали вони завдання чи ні, на кожну гру налаштовуються лише на перемогу й «Реал Фарма» не виключення.


- Ми проїдемо 10 годин туди, щоб програти? Нам потрібна лише перемога - додав капітан «синьо-білих».


За групою «А» кременчужани пильно слідкують: цікаво, з ким зіграють наші у «золотому фіналі».


- Цікаво, якщо це будуть Черкаси. Наскільки я розумію, тренер розстався на не дуже хорошій ноті з черкаським клубом (Ігор Столовицький до «Кременя» тренував черкаський клуб - ред.). Тому, думаю, що це буде цікава гра.


Нам у фіналі все одно, з ким грати. Скажу за себе - мені буде почесно, якщо ми виграємо цю гру, й усе одно, кого обігрувати. Всім хочеться підняти кубок над головою, - резюмував капітан «Кременя» Сергій Ченбай.


Підтримка понад усе - «Дмитро, тримайся, ми з тобою!»  


У цей святковий день вболівальники та футболісти «Кременя» підтримали спортивного журналіста Дмитра Демиденка, який бореться з раком. 






Підтримка на «золотому» матчі «Кременю» гарантована


- Футбольний клуб «Кремінь» вдячний кожному уболівальнику, які підтримували команду протягом цього сезону, адже повернення до Першої ліги це і заслуга уболівальників також. Чекаємо на вашу підтримку вже у матчах Першої ліги, але перед цим запрошуємо до Кропивницького на «золотий» матч Другої ліги. Клубом буде організовано автобус для поїздки на цей матч. – йдеться у повідомленні на офіційному сайті «Кременя».


Матч за звання чемпіона Другої ліги відбудеться 1 червня о 17.00 на стадіоні «Зірка» у Кропивницькому. Номінальним господарем поля у «золотому» матчі буде команда, яка посяде перше місце в групі «А» Другої ліги. Їй протистоятиме МФК «Кремінь» Кременчук.


Турнірна таблиця

М Команда I П Н П РМ О
1 "Кремінь" 26 17 7 2 44-16 58
2 "Металург" 26 17 2 7 51-23 53
3 "Гірник" 26 14 6 6 50-32 48
4 "Кристал" 26 15 1 10 43-29 46
5 "Мир" 26 13 3 10 39-29 42
6 "Таврія Сімферополь" 26 6 12 8 29-32 30
7 "Енергія" 26 8 6 12 27-32 30
8 "Реал Фарма" 26 5 8 13 22-46 23
9 "Миколаїв-2" 26 5 5 16 21-49 20
10 "Нікополь" 26 3 4 19 13-51 13


Результати 26 туру

«Кремінь» - «Енергія» - 2:2

«Кристал» - «Миколаїв-2» - 4:1

«Гірник» - «Таврія Сімферополь» - 1:2

«Нікополь» - «Реал Фарма» - 1:1

«Металург» - «Мир» - 2:0


Анонс 27 туру, 25 травня 

«Мир» - «Нікополь»

«Таврія Сімферополь» - «Металург»

«Миколаїв-2» - «Гірник»

«Енергія» - «Кристал» 

«Реал Фарма» - «Кремінь» 


Останню гру у Другій лізі «Кремінь» зіграє в Одесі 25 травня о 17.00 з «Реал Фармою».

Фото: Артем Коваленко
Автор: Альона Душенко Фото: Артем Коваленко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 6

513
19 травня 2019 19:22

перемогли гостей з рахунком –2:2.

2:0 - ничья


4 1
103
19 травня 2019 22:05

Цитата: Дмитрий

перемогли гостей з рахунком –2:2.

2:0 - ничья

Обмовка за Фрейдом, дуже хотіла, щоб перемогли:) Дмитре, дякую, виправила)


6 0
89
20 травня 2019 20:50

"«Кремінь» завершив домашню безпрограшну серію" - такой заголовок имел бы место, если бы мы проиграли, а так должно быть - "«Кремінь» завершив домашню переможну серію".


0 0
103
20 травня 2019 22:49

Цитата: Athom_one

"«Кремінь» завершив домашню безпрограшну серію" - такой заголовок имел бы место, если бы мы проиграли, а так должно быть - "«Кремінь» завершив домашню переможну серію".

 

Athom_one, можливо заголовок не вдалий, треба було зробити більш кричущий або більш цікавий. Проте у Кременя домашня серія як з перемогами так і нічиїми, тому доречним винесла - безпрограшна (адже вдома не зазнавали поразок), а не переможна серія.


3 0
89
21 травня 2019 17:35

Цитата: Альона Душенко

Цитата: Athom_one

"«Кремінь» завершив домашню безпрограшну серію" - такой заголовок имел бы место, если бы мы проиграли, а так должно быть - "«Кремінь» завершив домашню переможну серію".

 

Athom_one, можливо заголовок не вдалий, треба було зробити більш кричущий або більш цікавий. Проте у Кременя домашня серія як з перемогами так і нічиїми, тому доречним винесла - безпрограшна (адже вдома не зазнавали поразок), а не переможна серія.

 

Так серия не окончилась! Не проиграли, ничья же!

В следующем чемпионате, надеюсь, продолжим удачно играть дома.

 

"Сьогодні, 19 травня, футболісти «Кременя» завершили домашні виступи у Другій лізі перемігши ново каховську «Енергію». Підопічні Ігоря Столовицького зіграли внічию з рахунком – 2:2" - измените "перемігши" (2-2 же, или я чего не знаю?) + "ново каховську" - это одно слово


0 0
0
22 травня 2019 21:25

И хотя бы кто-то то порадовался!!!Какие мы все дружелюбные!!КРЕМЕНЬ ЧЕМПИОН!!!!УРРААААААА!!


3 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх