Старий знайомий «Кременя» оформлює перемогу в першому матчі

22.07.2018, 19:53 Переглядів: 4 600

  

Кременчужани на виїзді під керівництвом нового тренера завоювали перемогу

22 липня футбольний клуб «Кремінь» завойовує першу перемогу в новому сезоні. На виїзді кременчужани відправили у ворота ново каховської «Енергії» два м’ячі без відповіді. Відзначився за «Кремінь» Костянтин Черній, який свого часу грав за кременчужан та був у трійці кращих бомбардирів команди.  


Новокаховська «Енергія» вже провела у середу першу офіційну гру в сезоні, поступившись в кубковому матчі «Кристалу» - 0:1. 


«Енергія» Нова Каховка – «Кремінь» - 0:2 (0:0)

Голи: Черній 64, 76

Попередження: Шевченко - Янаков, Ентін, Серденюк

«Енергія»: Зелінський, Прокипчук, Бесараб (Комісар, 59), Махнєв, Шевченко, Росляков, Дедяєв, Плутенко, Вакулінський, Кірєєв (Зінатуллін, 46), Бочак (к). Запасні: Жуков, Грабець, Процишин. Головний тренер: Олег Федорчук

«Кремінь»: Котляров, Бичков (Піскун, 75), Ентін, Ченбай (к), Вовкодав (Курелєх, 68), Серденюк, Богданов (Степанчук, 59), Астахов, Янаков (Павлик, 86), Бєлоусов (Сидоренко, 89), Черній. Запасні: Олійник. Головний тренер: Ігор Столовицький


До речі, для 23-річного арбітра Максима Поліщука з Кривого Рогу, який обслуговував матч, гра «Енергії» та «Кременя» стали для нього дебютом у Другій лізі. 


«Кремінь» у Новій Каховці на стадіоні «Енергія» очікував своєрідний колорит: припарковані біля сидінь велосипеди та виконання на трубі пісні «Команда молодости нашей». До речі, пісня про спорт написана ще у 1979 році, звучала і перед кубковим матчем з херсонським «Кристалом», коли господарі поступилися за мінімального рахунку - 0:1.


На поле «синьо-білих» в капітанській пов'язці виводив Сергій Ченбай, адже Ігор Тимченко перед стартом сезону отримав травму.



Перший тайм команди зіграли на зустрічних контратаках. Свої корективи в середині першого тайму внесла злива, яка не лише намочила футболістів, але й пом’якшила газон і збавила трохи оборот гри.


Відео другого тайму


Після перерви команди продовжили гру на високих швидкостях. Костянтин Черній на початку другого тайму міг відкрити рахунок, але головою пробив вище воріт. За кілька хвилин на міцність господарі перевірили голкіпера-новачка «Кременя» Ярослава Котлярова. Ще один шанс мав Андрій Дедяєв, але він не зміг зі штрафного пробити «синьо-білу» стінку – м’яч потрапив прямо в обличчя Максима Богданова. На 65 хвилині Максим Залітуллін мав можливість реалізувати вихід сам на сам, голкіпер кременчужан швидко зреагував і перевів м’яч на кутовий. Не раз рятували команду голкіпер та капітан «Кременя», Сергій Ченбай навіть вибив головою м’яч з лінії воріт.

 

Гол назрівав і ось на 64 хвилині Костянтин Черній відгукнувся на довгий пас Серденюка, обійшов захисників та голкіпера «Енергії» й пробивши у порожні ворота відкрив рахунок у матчі – 1:0. Не давши оговтатися «Енергії» «Кремінь» подвоїв перевагу – Степанчук потужним ударом прострелив у ворота, а Черній який був ближче до воріт під корегував політ м’яча – 2:0. Під завісу матчу «Енергія» забила у ворота «Кременя» після розіграшу штрафного. Але рефері не зарахував гол Вакулінського, який пробив з лінії у ближній кут воріт.



Дубль Костянтина Чернія та злагоджені дії «Кременя» вивели команду на пере місце в турнірній таблиці після першого туру.


 


Після гри голкіпер «Кременя» Ярослав Котляров, який у дебютному матчі відстояв «на нуль», поділився своїми враженнями з «Телеграфом»:


- Гра вийшла важкою: і в нас і в них були моменти, але все-таки у нас було більше гольових моментів. Емоції від гри позитивні, адже перша гра і треба виграти,  щоб далі була впевненість. Знайти підхід це справа часу, але я думаю проблем з цим не буде.


Костянтин Черній не лише дублем відзначив повернення у «Кремінь», він став героєм 1 туру у Другій лізі. «Телеграфу» Костянтин повідомив, що з «Гірник-Спортом», за який він виступав у попередньому сезоні, закінчився контракт, тому потисли один одному руки і розійшлися. 


  - Важка гра вийшла. Перші тури завжди не прості, тим більше на виїзді. Грали з хорошою організованою командою. Як такої адаптації не потрібно, адже кістяк команди керівництву і тренерському штабу вдалося зберегти, та й з багатьма хлопцями грали раніше, - розповів Костянтин Черній. – Перед командою поставили завдання виходу в Першу лігу. І всі прикладають максимум зусиль для досягнення цієї мети:)


Головний тренер "Кременя" Ігоря Столовицького


Головний тренер "Енергії" Олег Федорчук


Результати 1 туру:

«Мир» - «Нікополь» - 0:1

«Гірник» - «Таврія Сімферополь» - 3:3

«Реал Фарма» - «Металург» - 1:0

«Енергія» - «Кремінь» - 0:2

«Кристал» - «Миколаїв-2» - 1:0


Турнірна таблиця

  


Анонс 2 туру:

«Реал Фарма» - «Гірник»

«Нікополь» - «Енергія»

«Таврія Сімферополь» - «Мир»

«Металург» - «Миколаїв-2»

«Кремінь» - «Кристал»


Наступний свій матч «Кремінь» зіграє вдома 29 липня о 18.00, суперником «синьо-білих» буде «Кристал».

Автор: Альона Душенко Джерело фото: ФК "Енергія" Нова Каховка Джерело відео: Виктор Vitamin4ik, Kremen TV - ПФЛ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх