Хокеїсти «Кременчука» проваливши другий період поступаються «Донбасу»

25.03.2018, 18:50 Переглядів: 3 803

 

Фінальна серії переїжджає в Донецьку область

25 березня хокейний клуб "Кременчук" зіграв з "Донбасом" 4 матч фінальної серії плей-офф Української хокейної ліги. При переповнених трибунах «Кременчук» поступився «Донбасу» 2:5.


«Кременчук» - «Донбас» - 2:5 (1:0, 0:4, 1:1)

Шайби: 1:0 Бойков (Грицьких, Карпенко - більш.), 19:30. 1:1 Мостовой (Кузьмик, Александров), 24:16. 1:2 Мостовой (Свіщев), 29:29. 1:3 Лялька (Захаров, Матвієнко), 36:24. 1:4 Коваленко (Луговой), 37:12. 1:5 Савченко (Григор'єв), 52:59. 2:5 Алексанян-Петрович (Грицьких, Чернишенко), 53:37.

«Кременчук»: Власенко (Петленко); Толстушко - Козачук, Наливайко - Грицьких, Савицький - Горлушко; Бойков - Карпенко - Чорний, Сеник - Чернишенко - Алексанян-Петрович, Кривошапкін - Гриценко - Шиманський, Поліщук - Костюк - Рубан, Ефимочкін
«Донбас»: Дьяченко (Дуве); Шпак - Ігнатенко, Александров - Матвієнко, Ординський - Жовнір, 
Григор'єв - Фірсов; Лялька - Захаров - Костіков, Савченко - Кузьмик - Коренчук, Денискін - Коваленко - Луговой, Свіщев - Мазур - Мостовой



Як повідомляє прес-служба УХЛ, після першого періоду кременчужани вигравали, в ході поєдинку створили велику кількість гольових моментів, але гості в цей вечір були більш щасливими і зробили в серії до чотирьох перемог однієї з команд рахунок 3-1 на свою користь.


Організатори матчу креативно підійшли до гри, зробивши для вболівальників справжнє хокейне свято. Перед СК «Айсберг» зробили кидкову зону, де кожен міг спробувати відчути себе хокеїстом, кидаючи ключкою шайбу по воротах. Розіграші, конкурси, працювала фотозоні, а заводили трибуни DJ MAXI з гітаристом і ведучий шоу Сергій Розумовський.


 


Поєдинок кременчужани почали на куражі після вольової перемоги в минулому поєдинку, небезпечно атакуючи ворота Богдана Дяченка. Шайба немов зачарована не йшлося в ворота гостей - то після кидка Антона Бойкова потрапила в поперечину, то Сергій Алексанян-Петрович не потрапив в «рамку», коли голкіпер донеччан розпластався на льоду, потім обстрілявши ще перекладину і штангу. Підопічні Сергія Вітера теж не скупилися на випади біля воріт противника і неодноразово здійснювали замах на володіння Віталія Власенка. Однак надійна гра обох воротарів не дозволила жодній із команд вийти вперед. Тільки в кінці періоду Антон Бойков в більшості зміг переграти голкіпера суперника, відкривши рахунок в принциповому поєдинку. Фактично, повторився сценарій минулої зустрічі, коли "городяни" виграли першу двадцятихвилинку з таким же рахунком 1:0.



Ударним для донеччан став другий період - команда Сергія Вітера чотири рази вразила ворота господарів. Спочатку Ілля Коренчук на старті двадцятихвилинки зрівняв рахунок, реалізувавши чисельну перевагу своєї команди, а потім по черзі відзначилися Денис Мостовий, Віталій Лялька і Микита Коваленко. Таким чином, після програного першого періоду, донеччани у другому пішли в комфортний за рахунком відрив. 


Але підопічні Олександра Савицького не опустили руки, намагаючись відіграти три шайби в заключному періоді. На екваторі двадцятихвилинки Івана Савченка, після сольного проходу захисника Андрія Григор'єва, вдалося на добиванні "прошити" Микиту Петленка і зробити рахунок на табло 1:5 на користь гостей. Кременчужани показали характер, тільки Антон Рубан не використав три хороших моменти, Дмитро Чорний не переграв голкіпера, Севастян Карпенко, Всеволод Толстушко... Але все-таки «городяни» змогли в цей вечір запалити червону лампочку за воротами гостей - Сергій Алексанян-Петрович на добиванні відправив шайбу в ворота Богдана Дьяченка, і встановив остаточний рахунок в матчі. Фінальна сирена пролунала, коли підопічні Олександра Савицького штурмували ворота суперника.


Таким чином, після двох поєдинків в Кременчуці, «Донбас» веде в серії до чотирьох перемог з рахунком 3:1.


Головний тренер "Кременчука" Олександр Савицький:

- Закони хокею ніхто не відміняв: не забиваєш ти - забивають тобі. У перерві попросили хлопців володіти шайбою, що не відкидатися - нічого незвичайного.

Воротар Віталій Власенко втомився, він майже всі ігри відіграв, тому замінили. Питань по грі до нього немає. У Дружківці варто чекати такого ж хорошого, красивого хокею.


Сама ж фінальна серія знову переїжджає на домашню арену донеччан «Альтаїр», де вже 28 березня о 18:45 команди зійдуться в п'ятому фінальному поєдинку. Пряма трансляція матчу - на телеканалі XSPORT.

Фото: Александр Попенко
Автор: Альона Душенко Фото: Александр Попенко Відео: Александр Попенко Джерело відео: XSPORT.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх