«Донбас» у першому бою обіграв «Кременчук»

18.03.2018, 19:55 Переглядів: 2 816

 

Кременчужани поступаються у першій фінальній серії плей-офф чемпіонату УХЛ

18 березня хокейний клуб Кременчук у першій грі фіналу поступилися Донбасу з рахунком - 0:3. 


«Донбас» – «Кременчук» 3:0 (1:0, 1:0, 1:0)

Шайби: 1:0 Денискін (Ігнатенко), 15:25. 2:0 Мазур (Свищев), 36:50. 3:0 Денискін (Захаров, Лялька - більш.), 46:59

«Донбас»: Дьяченко; Матвієнко - Александров, Ігнатенко - Шпак, Жовнір - Ординський, Григор'єв - Фірсов; Луговой - Кузьмік - Коренчук, Лялька - Захаров - Денискін, Савченко - Коваленко - Костіков, Свіщев - Мазур - Ворона

«Кременчук»: Власенко; Козачук - Толстушко, Грицьких - Костюк, Горлушко - Савицький, Наливайко; Бойков - Карпенко - Чернишенко, Алексанян-Петрович - Кривошапкін - Рубан, Чорний - Гриценко - Поліщук, Ефимочкін - Шиманський - Сеник



За інформацією прес-служби ХК "Кременчук", команду з Кременчука приїхав підтримати фан-сектор у кіькості 30 осіб. Попри погану погоду вболівальники приїхали у Дружківку на льодову арену "Альтаїр". 



Перший період господарі розпочали на швидкостях, і здавалося, що донеччани повністю заволоділи ігровою перевагою. Але надійний був у воротах «Кременчука» Віталій Власенко. Поступово кременчужани перемістили гру до чужих воріт, але не використали кілька хороших моментів. За 5 хвилин до кінця періоду Андрію Денискіну вдалося реалізувати свій сольний прохід і відкрити рахунок в поєдинку. Як відомо - той, хто забиває першим, причому в запеклій боротьбі, - отримує моральну перевагу, і перший пропущений гол може зіграти злий жарт з настроєм команди. Але кременчужани не зламалися...


Друга двадцятихвилинка пройшла за сценарієм першої - донецький клуб не припиняв пресингувати противника, нав'язуючи кременчужанам свою гру, «городяни» небезпечно контратакували. Але Вадим Мазур скористався помилкою в обороні команди Олександра Савицького та подвоїв рахунок на табло.


У заключному періоді кременчужани зібралися, стали набагато активніше грати в атаці і кілька разів наполегливо намагалися "розмочити" Богдана Дяченка, проте голкіпер «Донбасу» був надійний. В середині останньої двадцятихвилинки Андрію Денискіну вдалося зробити дубль і закинути третю нерозділену шайбу в ворота Віталія Власенка.


Головний тренер "городян" Олександр Савицький:

- Не знаю наскільки сильною була різниця в грі команд, але ми сьогодні в обороні діяли не настільки надійно, як того вимагають такі ігри. Могли і більше пропустити. Гра в більшості в рівній мірі залежить від форми команди і того, що дозволяє створити суперник. Сьогодні "Донбас" і Богдан Дьяченко відіграли добре. Все одно у нас були моменти, не так багато, як в попередній серії, або в чвертьфіналі, але були такі, які потрібно використовувати. Але знову ж таки - "Донбас" добре відіграв в обороні.


«Кременчук» поступається у фінальній серії плей-офф чемпіонату УХЛ «Донбасу» 0-1, але вся боротьба за чемпіонство ще попереду. Нагадаємо, що у фіналі другого етапу чемпіонату команди грають до чотирьох перемог.


Друга зустріч «Донбасу» і «Кременчука» відбудеться 20 березня знову в Дружківці о 18:45, пряма трансляція матчу на каналі XSport.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: ХК "Донбас" Джерело відео: УХЛ, ХК "Кременчук"
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх