Кременчужани перемагають «Динамо»

4.02.2018, 17:13 Переглядів: 3 239

  

«Кременчук» здобув другу перемогу над «Динамо» за два дні

4 лютого підопічні Олександра Савицького хокейний клуб "Кременчук" зіграв з харківським "Динамо". Хоч наші хлопці пропустили першу шайбу, але наверстали упущене та перемогли з рахунком 5:1.



«Динамо» - «Кременчук» 1:5 (1:0; 0:2; 0:3)

Шайби: 1:0 Скребела (Максименко), 09:18. 1:1 Грицьких (Красильніков, Бойков - більш.), 31:29. 1:2 Гриценко - менш., 32:37. 1:3 Сеник (Красильніков, Бойков), 43:02. 1:4 Гриценко (Шиманський), 45:40. 1:5 Толстушко (Алексанян-Петрович, Грицьких), 56:40

«Динамо»: Гурко (Гаврилов); Лисін - Поддубний, Бабчук - Друбецкой, Хохлов - Григорьєв, Ступницький - Гребьонкін; Чердак - Халін - Олійник, Скребела - Максименко - Сиротенко, Гайдамака - Праведний - Колядинський, Семененко - Куліков - Шматько

«Кременчук»: Власенко (Петленко); Грицьких - Роганов, Толстушко - Козачук, Савицький - Горлушко, Наливайко; Сеник - Красильніков - Бойков, Алексанян-Петрович - Карпенко - Рубан, Шиманський - Гриценко - Кривошапкін, Шах, Поліщук



Повторний матч за сюжетом був не схожий на вчорашній, коли харків'яни тричі зрівнювали рахунок, поки в третьому періоді «Кременчук» не включив «шосту передачу». Про це повідомляє прес-служба клубу. Рахунок на цей раз відкрило «Динамо» - Валерій Скребель з середньої дистанції пробив Віталія Власенка. Незважаючи на всі спроби, «Кременчук» так і не зміг відігратися до першої перерви.


У другому періоді динамівці спробували збільшити свою гольову перевагу, часто граючи в більшості, але вдало захищалися кременчужани, надійний був у воротах Віталій Власенко. Тільки після того, як зустріч перевалила за «екватор», Владислав Грицьких на 33-ій хвилині потужним кидком від синьої лінії розмочив ворота Гурко. А через хвилину Тимур Гриценко «обікрав» захисника харків'ян і вийшовши на побачення з голкіпером красиво з незручної руки відправив шайбу в ворота.


У заключному періоді «Кременчук» менше ніж за хвилину зняв питання про переможця. На 45:46 Ілля Сеник на дальній штанзі замкнув комбінацію партнерів, а на 46:27 Тимур Гриценко оформив дубль. Крапку в матчі поставив захисник Всеволод Толстушко, вдало підключившись до атаки на 57 хвилині і відправивши шайбу в ворота практично з нульового кута. Цей гол став першим у хокеїста збірної України за кременчуцької команду.


Головний тренер «Кременчука» Олександр Савицький після гри зазначив: 

- Задоволений, як команда зіграла в обох матчах. Поєдинки були напруженими, хлопці діяли на високих швидкостях, і якщо не брати до уваги гру в меншості, то більшу частину часу в цих зустрічах ми володіли ініціативою. Створювали хороші гольові моменти і забивали красиві голи. Хлопці молодці. Були невеликі помарки, але ми їх усунемо.

- Порівняйте ці дві гри з «Динамо»

- Перший матч був більш напруженим, довго не могли відірватися в рахунку від суперника. Але в обох поєдинках гравці викладалися, питань по самовіддачі і бажанню у мене до них немає.


Турнірна таблиця

 


Наступний свій поєдинок «Кременчук» зіграє 7 лютого в Білій Церкві проти «Вовків». Початок гри о 18:45.

Автор: Альона Душенко Джерело відео: УХЛ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх