Загибель Вадатурського могла бути цілеспрямованим вбивством 

2.08.2022, 08:01 Переглядів: 2 595

 

Генпрокуратура розглядає вбивство, як одну з версій

Олексія Вадатурського могли цілеспрямовано вбити. Офіс генпрокурора розслідує загибель  українського бізнесмена, а однією з версій слідства є цілеспрямоване вбивство. Про це в ефірі національного телемарафону заявив генеральний прокурор Андрій Костін, пише Економічна правда

«Наразі дійсно одна із версій – це цілеспрямоване вбивство пана Вадатурського та його родини. Це одна з версій, яка зараз опрацьовується. Вже призначені декілька експертиз, були опитані понад 50 свідків», – розповів Костін.

Генпрокурор зазначив, що щойно з?явиться більше інформації, Офіс генерального прокурора «дуже швидко цю інформацію оприлюднить, з умовами того, аби це не зашкодило подальшому розслідуванню».

Нагадаємо, 31 липня 2022 року у Миколаєві під час масованих обстрілів загинув відомий бізнесмен, Герой України, власник найбільшої зерноторгової компанії «Нібулон» Олексій Вадатурський. Разом з Олексієм Вадатурським загинула його дружина.

У вересні 2010 року за участі Олексія Вадатурського (на фото) урочисто заклали камінь та капсулу – послання нащадкам. Тоді розпочали будівництво «Нібулона» у нашому місті. Його завершили буквально за кілька місяців. Тоді річковий термінал у нашому місті став сьомим елеваторним комплексом  «Нібулона» на Полтавщині.

 

Автор: Олеся Данилова
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх