
Дослідження показують, що за дотримання вимог до якості рибництва, склад фермерської риби за співвідношенням багатьох нутрієнтів не поступається дикій: у ній так само багато омеги-3, білка та мінералів.
Наприклад, рекордсмен за вмістом омеги-3 — атлантичний лосось, вирощений саме на фермі. У ньому міститься 1,8 г омеги-3 на 85 г приготованої риби. Дикий лосось містить 1,7 г на ту саму порцію.
Це пояснюється тим, що в неволі рибі не потрібно шукати їжу, вона менше рухається і стає жирнішою. Більше жиру — більше омеги-3. Таким чином, риба, вирощена сумлінними виробниками, за користю не поступається дикій.
Інформація
Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.