«И Ленин такой молодой!»

4.06.2009, 10:15 Переглядів: 2 054
Пам’ятник Леніну, що у Крюкові, хочуть прибрати.
Якщо цей пам’ятник демонтують, то «ленінів» залишиться лише двоє

Скульптура вождя світового пролетаріату у парку вагонобудівників залишилася без носа, а «костюм» узявся численними цяточками – краска облізла. Першими на сполох забили вагонобудівники – вони попросили фахівців поставити пам’ятнику «діагноз». Комісія, що обстежила скульптуру, визнала, що та прийшла у непридатність, відремонтувати її неможливо.

У відділі культури міськвиконкому зазначили, що питання про виключення пам’ятника з переліку культурної спадщини винесуть на сесію міськради. Якщо депутати проголосують «за», його можна буде демонтувати. До речі, комуністи не проти – вони також були у складі комісії та визнали – пам’ятник не повернеш. Фахівці не бачать у цьому нічого дивного: бетонна скульптура старенька – 1949 року. До того ж вона мала б стояти у приміщенні, а не на вулиці, де її неабияк попсували дощі та негода.

І їх осталось двоє…

Якщо цей пам’ятник демонтують, то у місті залишиться лише двоє вождів – один біля вагонобудівного заводу, другий – на площі Перемоги. Той, що був у Кохнівці, розбили ще минулого року. А за радянських часів їх було 12. Тепер «леніни» зникають один за одним – як «десятеро негренят»…



 
Автор: editor
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх