«Кременчук» «розтоптав» «Білий Барс» у першому матчі плей-офф

22.03.2021, 21:17 Переглядів: 2 292

У другому періоді кременчуцька команда закинула аж 7 шайб 

Сьогодні, 22 березня, у Кременчуці відбувся перший чвертьфінальний поєдинок плей-офф, у якому «Кременчук» зустрівся з «Білим Барсом». Підопічні Олександра Савицького розгромили Білий Барс з рахунком - 11:4.


«Кременчук» - «Білий Барс» 11:4 (2:1, 7:2, 2:1)

Шайби: 1:0 Коробов (Денискин), 00:39; 1:1 Благой (Бабінець, Гребеник, більш.), 14:35; 2:1 Орлов (Хрішпенц, Алексюк), 15:56; 3:1 Дубінін (Денискін, Коробов), 20:36; 4:1 Смірнов (Орлов, Созонов), 22:13; 5:1 Денискін (Коробов, Дубінін), 23:32; 5:2 Качан (Даниленко), 23:54; 6:2 Орлов (Денискін, Смірнов), 24:30; 7:2 Орлов (Созонов), 28:16; 7:3 Брага (Даниленко), 30:13; 8:3 Дубінін (Денискін), 34:41; 9:3 Созонов (Орлов, Алексюк), 35:23; 10:3 Гриценко (Савченко), 46:47; 11:3 Созонов (Алексюк), 50:48; 11:4 Бабінець (Гребеник, Благой, більш.), 59:14.

Кременчук: Новицький (Гордюшин); Грицких - Григорян, Хрішпенц - Алексюк, Александров - Толстушко, Пукс (А) - Варава; Коробов - Дубінін - Денискін, Кисельов (К) - Ворона - Тютченко, Созонов - Смірнов - Орлов, Савченко - Гриценко (А) - Савицький.

Білий Барс: Безхлібний - з 35:23 (Кучер - з 22:13); Грицюк - Гребеник (А), Ядловський (А) - Сушков, Кравець - Логачов, Собко - Адаменко; Благой (К) - Ружніков - Бабінець, Грабовецький - Качан - Даниленко, Удовиченко - Брага - Бородай, Пойманов - Резюк - Петрошенко.



Кременчужани з швидкого голу почали поєдинок - на 39 секунді Коробов змінив рахунок на табло. Білоцерківці швидко відповіли на пропущену шайбу точним кидком Благого, який реалізував більшість. Однак ще до кінця першого періоду підопічні Савицького змогли вийти вперед - відзначився Орлов.


Другий період хокеїсти «Білого Барса» провалили. Підопічні Буценка пропустили п'ять шайб за перші вісім хвилин. Відповіли білоцерківці тільки двома влучними кидками. Буценко кілька разів міняв голкіпера, але це не допомогло.


У заключній 20-хвилинці підопічні Савицького закинули ще дві шайби, а ось гості відзначилися лише один раз - Бабінець реалізував більшість - 11: 4. Дублі в матчі оформили Созонов і Дубінін, а Орлов на свій рахунок записав хет-трик.



Головний тренер «Кременчука» Олександр Савицький: 


— Це ще не перемога. Вся боротьба ще попереду.

— Ваше враження від поєдинку?

Рахунок непоганий, добре використовували свої гольові моменти, закинули красиві шайби. Але гра була м'яко кажучи безладна, так як багато проблем створювали у своїх воріт собі самі. Тому переглянемо матч ще раз, проаналізуємо, і проведемо роботу над помилками, щоб надалі такого не було.

— Чи плануєте завершити чвертьфінальну серію післязавтра в Білій Церкві?

— На наступну гру ми налаштуємося, як на останню, а там вже як вийде. Ми будемо боротися і битися, адже це матчі плей-офф, і тут не буває слабких суперників. Тому готуємося і налаштовуємося по повній програмі.


Головний тренер «Білого Барса» Костянтин Буценко: 


— Що не вийшло у «Білого барса» сьогодні і ваші враження від гри?

— Вийшло закинути чотири шайби, а не вийшло - пропустили одинадцять голів. А враження від поєдинку залишаться всередині мене, я не буду ними ділитися.

— Як настроюєтеся на другу гру чвертьфіналу в Білій Церкві?

— Ми хвилину назад тільки закінчили перший матч, і ми ще засмучені, і не налаштовуємося. У нас є кілька днів до повторної зустрічі, і ми проведемо підготовку до неї.


Нападник ХК «Кременчук» Артем Дубінін:

 

- Виграли з гарним рахунком, але це тільки початок серії і всі це розуміють. Тому вже налаштовуємося на наступний поєдинок.

- «Білий Барс» Вас чимось сьогодні здивував?

- Ні, так як ми багато вже грали з ними - і в плей-оф минулого сезону, і в цьому регулярному чемпіонаті. Хороша команда, з якою важко грати, де багато молодих хокеїстів. Якщо з ними розслабиться, то можуть покарати, що вони в цьому матчі декілька разів і показали. Тільки з повною самовіддачею з ними треба виходити і грати.

- Як настроюєтеся на другий матч чвертьфіналу?

- Тут і налаштовуватися особливо не треба, адже це плей-оф - у всіх очі горять, всі хочуть перемагати.


P.S. А ось так хокеїсти зустрічають весну. 


Автор: Альона Душенко Джерело фото: ХК "Кременчук"
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх