Кременчук мінімально обігрує Дніпро й виходить вперед

16.03.2019, 16:57 Переглядів: 2 792

 

Наступна гра також відбудеться у Херсоні

Сьогодні, 16 березня, хокеїсти Кременчука мінімально обіграли херсонське Дніпро. Єдина шайба забита у другому періоді дозволила кременчужанам не тільки здобути перемогу, а й вийти вперед у серії - 2:1.


«Дніпро» – «Кременчук» 0:1 (0:0, 0:1, 0:0)

Шайби: 0:1 Ворона (Савченко, Красільніков), 31:13

Дніпро: Петров (Сурканов); Білоусов (А) – Шулєшов, Матвієнко – Пугачов, Декало – Сирченко, Матусевич – Будько; Золотухін – Коваленко – Жвачкін (К), Бондаренко – Дунаєв – Янішевський, Черємнов – Ромащенко (А) – Макаріцький, Зик – Целогородцев – Тимченко.

Кременчук: Гордюшин (Бояршинов); Толстушко – Грицьких, Горлушко – Хрішпенц, Шпак – Боєвих, Роганов – Варивода; Кисельов – Фурса – Зайцев, Тютченко (А) – Шиманський – Ворона, Савченко – Красільніков – Чорний, Єфімочкін – Кривошапкін (А) – Гриценко (К).


 


Те, що в цьому матчі буде дуель воістину рівний, команди-суперники почали показувати вже з перших хвилин зустрічі. І хоч обидві команди мали достатньо моментів біля воріт противників, але відмінна гра воротарів Олега Петрова і Микити Гордюшина звела голи до мінімуму.


Першого взяття воріт уболівальникам довелося чекати аж до самого екватора матчу. Олексій Ворона увійшов в зону і з точки для вкидання кинув по воротах Петрова, який не встиг зреагувати.



Після цього херсонці кинулися в атаку і взяли гру під свій контроль, але до кінця другої двадцятихвилинки так і не зуміли зрівняти рахунок.


Третя двадцятихвилинка також вийшла безгольовою, попри всі спроби обох команд відзначитися. На заключну хвилину гри Дмитро Підгурський випустив шостого польового гравця замість воротаря, але і це не допомогло херсонцям зрівняти рахунок.


Таким чином «Кременчук» зумів добути мінімальну перемогу в матчі, а Микита Гордюшин зумів оформити перший шатаут в поточному розіграші плей-офф.


 


Головний тренер ХК «Кременчук» Олександр Савицький: 

- Бойова гра на хороших швидкостях з великою кількістю гольових моментів. Справжній півфінальний матч плей-офф. Ми намагаємося грати в одному руслі, але були дрібні помарки, які ми розберемо. Раді, що зробили приємно нашим уболівальником, які були і на поєдинку на трибунах в Херсоні... Могли закинути більше шайб, але потрібно краще використовувати гольові моменти.


Нагадаємо, що четвертий поєдинок команди зіграють вже 18 березня о 19:00.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх