«Кремінь» зіграв з першоліговим «Дніпром-1»

30.01.2019, 16:31 Переглядів: 3 046 Коментарів: 2

 

Третій спаринг кременчужани проводять з командами Першої ліги

Сьогодні, 30 січня, футболісти "Кременя" зіграли третій спаринг в рамках підготовки до чемпіонату. Підопічних Ігоря Столовицького продовжує випробовувати клуби Першої ліги. Цього разу наші хлопці зіграли в манежі на базі у Придніпровську з СК "Дніпро-1". На жаль, кременчужани поступилися на виїзді з мінімальним рахунком - 0:1. 


 


У другому таймі на 34 хвилині 7 номер "дніпрян" пострілом у дальній кут воріт забив перший, і як виявиться згодом єдиний гол в матчі. "Кремінь" міг змінити ситуацію, коли наприкінці гри суперник сфолив на Сергії Степанчуку, проте Максим Богданов при виконанні штрафного пробив повз ворота. 


СК «Дніпро-1» - МФК «Кремінь» (Кременчук) – 1:0 (0:0)

Гол: Литвиненко (73)

СК «Дніпро-1» (1 тайм): Кліщук, Шаповал, Очігава, Сафронов, Чеботаєв, Батагов, Бєляєв, Загальський, Панасенко, Кузик, Чичиков. 2 тайм: Юрчук, Лопирьонок, Логінов (до 79 хв.), Сафронов, Сніжко, Литвиненко, Польовий, Назаренко, Ярмолюк, Хучбаров, Куліш.

«Кремінь» (Кременчук): Котляров (Олійник, 53), Кунєв (Бичков, 55), Вовкодав (Федоренко, 71), Ченбай (Бистрий, 46), Задерецький (Дмітрієв, 55), Масалов (Піскун, 53), Сафонов, Сидоренко (Степанчук, 55), Гоменко (Меркушов, 46), Локтіонов (Куць, 53), Черній (Богданов, 46)


Як повідомляє прес-служба СК "Дніпро-1", "Кремінь" виявився досить доброю командою, яка вміє грати у комбінаційний футбол, а не просто лупцює м’яч вперед. Зазначимо, що «Кремінь» доволі якісно укомплектований, маючи у складі цілу низку гравців, що мають досвід, у тому числі, виступів у Прем’єр-лізі. До речі, проти колишніх одноклубників зіграв і Ярослав Гоменко, який вже декілька днів перебуває у таборі команди з Кременчука.


Спортклубівці впродовж першого тайму не створили жодного моменту біля чужих воріт. «Кремінь», граючи на контратаках, у свою чергу, завдав декілька ударів із середньої відстані, а ще мав один біль-менш небезпечний момент. Досвідчений Локтіонов втік від Сафронова до штрафного, але йому назустріч вчасно висунувся Кліщук, який заблокував удар.


У другому ж таймі вже «Дніпро-1» частіше загрожував воротам суперника. Це відбувалося, у першу чергу, завдяки зусиллям Олександра Назаренка. Він на швидкості декілька разів тікав від опонентів, небезпечно бив з обох ніг. Але відзначитись судилося не йому. На 73-й хвилині Іван Литвиненко пробив низом з 22-23 метрів, і м’яч влетів у лівий від воротаря кут. Здалося, що у цьому епізоді голкіпер «Кременя» дещо забарився зі стрибком.


Ближче до кінця матчу збільшилася напруга і біля воріт Юрчука. Два удари з небезпечних штрафних пройшли повз ліву від нього стійку, а на 87-й хвилині «Кремінь» втратив реальний шанс здобути нічию. Литвиненко втратив м’яч біля свого штрафного, і Куць опинився майже сам на сам з Юрчуком. Завдавши удару від району лівого кута воротарського майданчика, він не поцілив у ворота.


На той момент господарі грали у меншості. Десь за 10 хвилин до закінчення матчу травми зазнав Логінов, а гравців, що були на полі у першому таймі, вирішили не використовувати і дограли спаринг вдесятьох.


А вже 2 лютого "Кремінь" зіграє у Кропивницьку з "Зіркою", це заключний матч в першому зимовому зборі "Кременя".


Про потенційних новачків

 

Відкритий протокол з прізвищами футболістів дає змогу продивитися хто може підсилити «Кремінь» в зимове міжсезоння, проте конкретні прізвища називати ще зарано.  І так, давайте разом переглянемо хто є хто:

 

Роман Локтіонов – 32-річний форвард, він взимку покинув «Черкащину-Академію». Роман у 2006-2008 роках захищав кольори «Кременя»

Роман Кунєв – 28-річний нападник, який влітку покинув «Гірник-Спорт». Вихованець кременчуцького футболу у 2016 році грав за «Кремінь»

Дмитро Задерецький – 24-річний захисник, який грав в першоліговому «Авангарді» Краматорськ

Артем Дмітрієв – 19-річний захисник «Нікополя»

Олександр Сафонов - 27-річний захисник «Черкащина Академія»

Ярослав Гоменко - 19-річний кременчужанин, який грає на позиції півзахисника. Ярослав захищав кольори «Інгульця» та «Дніпро-1»

Артем Меркушов – 22-річний півзахисник, який виступав за «Полісся» (Друга ліга група А)

Анатолій Масалов - 28-річний універсал, який грав за сімферопольську «Таврію».  

 

- Масалов у команді міг закрити відразу чотири позиції - центральний захисник і півзахисник, а при необхідності - навіть правого захисника або під нападником. Він був не тільки провідним гравцем Таврії, а й лідером, здатним повести за собою команду. Ось чому для Кременя він важливий - як потенційний лідер центрового ділянки. - зазначив оглядач Sport Arena Артур Валерко.

 

Про повернення травмованих гравців «Кременя»

 

Вже на початку сезону «Кремінь» втратив двох ключових нападників Ігоря Тимченка й Івана Янакова, під час сезону через травму вибув ще й Ернест Астахов. Перед ними став важкий шлях операцій та відновлення, а тренерському штабу довелося терміново награвати нові комбінації перекривати недостачу гравців. Що ж зараз з футболістами?

 

Ігор Тимченко вийшов на поле з перших днів збору й розпочав підготовку до весняної частини чемпіонату. Ернест Астахов був помічений на контрольному матчі з СК «Дніпро-1». Як повідомив «Кременчуцькому Телеграфу» Астахов, він вже з лютого повертається в команду й потихеньку вливається в тренувальний процес. Іван Янаков також бажає якнайшвидше повернутися на поле, проте зробити це зможе лише навесні.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

0
30 січня 2019 23:32

Так для Ромы Курева одна команда в сердце--это Горняк-Спорт--это цытата из интервью Президента Горняка-спорт,которому Рома это говорил,а так будет в Кременчуге постоянно болеть и думать,куда свалить побыстрее(


0 0
364
1 лютого 2019 17:57

Цитата: The best

Так для Ромы Курева одна команда в сердце--это Горняк-Спорт--это цытата из интервью Президента Горняка-спорт,которому Рома это говорил,а так будет в Кременчуге постоянно болеть и думать,куда свалить побыстрее(

Та не буде він в Кремені грати - так, форму просто підтримує.


0 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх