Битва на льоду: «Кременчук» не зміг переломити «барсів»

24.01.2018, 20:38 Переглядів: 3 689

 

Новий патріотичний шолом голкіпера "Білих Барсів" не залишив шансів кременчужанам

24 січня хокейний клуб "Кременчук" на своєму полі не зміг перемогти "Білий Барс". Надійна гра голкупера "барсів" не дозволила господарям забити жодної шайби, матч завершився з рахунком - 0:3 (0:1, 0:1, 0:1).


 

 

Перед матчем стало відомо, що ХК "Кременчук" віддав Артура Крючонкіна вовкам. Нападник на правах оренди перейшов до броварських "Вовків". Форвард в нинішньому сезоні зіграв за "Кременчук" у 27 матчах, в яких не відзначився набраними очками.


«Кременчук» - «Білий Барс» - 0:3 (0:1, 0:1, 0:1)

Шайби: 0:1 Даниленко (Куцевич, Лесніков, 12:30). 0:2 Табашник (Герцик, Ромащенко, 23:20 – більш.). 0:3 Ромащенко (48:36 – менш.)

«Кременчук»: Власенко (Петленко); Грицких - Роганов, Козачук - Боєвих, Горлушко - Савицький, Наливайко; Чернишенко - Красильніков - Бойков, Алексанян-Петрович - Шах - Рубан, Шиманський - Гриценко - Кривошапкін, Поліщук.

«Білий Барс»: Люльчук (Качула); Табашник - Герцик, Воронін - Ядловський, Гриценко - Васильєв, Логач - Грицюк; Разумов - Ромащенко - Тимченко, Куцевич - Даниленко - Лесніков, Печерських - Дурдиєв - Панов, Козієнко - Найдьонов - Ромахін.



«Кременчук» не зміг переграти «Білий Барс», поступившись гостям 0:3. Як повідомляє прес-служба клубу, "городяни" більше завдали кидків в створ воріт 33-24, але так і не змогли "розмочити" ворота Сергія Люльчука. Кременчужани з 47 очками після 27 ігор залишилися на третьому місці УХЛ.


Обидві команди почали принциповий поєдинок з активних атак, проте нулі на табло трималися аж до середини першого періоду - рахунок в матчі відкрив Дмитро Даниленко, скориставшись дезорієнтацією Віталія Власенка. Всі спроби господарів відігратися зводилися "нанівець" завдяки надійній грі Сергія Люльчука.


Істину «не забиваєш ти - забивають тобі» підтвердили гравці «Білого Барса». Подвоїти рахунок на екваторі поєдинку зміг Микита Табашник, перегравши захист "Кременчука". Дуже багато гольових моментів було біля воріт обох команд, проте використовувати їх клубам так і не вдалося.


У заключній двадцятихвилинці господарі активно атакували ворота Сергія Люльчука, намагаючись відіграти дві пропущені шайби, але "шайба ніяк не йшлося в ворота. Третю нерозділену шайбу в ворота господарів у меншості відправив капітан «Білого Барса» Руслан Ромащенко, зменшивши шанси підопічних Олександра Савицького відігратися.


Під завісу матчу біля воріт "барсів" зчепилися Рубан і Воронін. Ініціативу в бійці перехопив кременчужанин, він технічним нокаутомм здобув перемогу. 



Останні 10 хвилин поєдинку "Кременчук" знову створював небезпечні моменти біля воріт «Білого Барса», але голкіпер білоцерківського клубу не дозволив кременчужанам закинути навіть одну шайбу, тим самим записавши шатаут на свій рахунок.


Можливо новий патріотичний шолом голкіпера "барсів" і збірної України Сергія Ляльчука не дав "Кременчуку" забити хоч одну шайбу в їх ворота. Шолом виконаний в кольорах клубу і прапора України, центральний елемент - кам'яна стіна. 


- Дизайн виконаний в кольорах клубу: жовто-чорна кам'яна стіна, з правого боку білий барс, з лівого боку зображена скульптура «Батьківщина-мати» - символ міста, в якому я народився. На підборідді мої ініціали і прапор України. На потиличній частині стіна оформлена в кольорах національної збірної з гербом по центру. Шолом готували в Києві, - пояснив свій вибір розмальовки голкіпер "Білого Барсу".


 


Відзначимо, що другий матч через хворобу пропустив капітан кременчужан Севастян Карпенко.


Головний тренер ХК «Кременчук» Олександр Савицький: 

- Сьогодні у нас в черговий раз були моменти, які ми не змогли використати, а суперник свої реалізував. Вийшла хороша бойова гра, досить жорстка. Це чоловічий хокей. Ми сьогодні зробили багато очевидних і прикрих помилок, яких не можна допускати. Пропустили в меншості третю шайбу у заключному періоді і перейшли, можна сказати, точку, після якої важко повернутися в гру. Всі хлопці билися до кінця і створювали моменти протягом всієї гри. Тримали удар, намагалися атакувати, бачити, однак не вийшло. Не вистачило майстерності. Втомилися в кінці.

- Не дивлячись на непоганий хокей, у другій грі з лідерами поспіль команда не може забити, у чому на вашу думку причина?

- Як і раніше нам не вистачає майстерності. Вдало зіграв воротар суперника. При цьому ми створюємо багато моментів. У третьому періоді ми перекидали суперника, і моментів у нас було більше. Але при цьому майстерності для взяття воріт і не вистачає.

- Може сьогодні не вистачало на майданчику капітана Севастян Карпенко, і що з ним?

- Він захворів. Я не думаю, що звалювати невдачі на його відсутність, не можна. Хоча може в якихось моментах його і не вистачило.


Головний тренер «Білого Барса» Костянтин Буценко:

- Як і всі матчі, що проходять в цьому сезоні між нашими клубами, сьогоднішня гра вийшла дуже видовищною і цікавою для вболівальників, а також суворої і надійної в плані саме ігрової дисципліни. Я дуже вдячний хокеїстам «Кременчука» та «Білого Барса» за те, що вони не дали грі перетворитися в побоїще. Всі хлопці старалися. Є багато моментів в спорті, коли травми неминучі, однак сьогодні не було травм, а була жорстка чоловіча боротьба. Тому я вдячний всім хокеїстам, саме, обох команд за прекрасний вечір. По грі можна сказати, що «Кременчук» - традиційно сильний і хороший суперник. Але ми сьогодні були трохи сильнішими. Ми працювали вдома на тренуваннях і отримали сьогодні такий результат.

- Завдяки чому ви сьогодні були кращими? Завдяки успіху, реалізації, правильному настою. Що допомогло здобути перемогу в матчі, який, в принципі, був приблизно рівним?

- Для того, щоб дати оцінку переможним факторів, так само як і допущених помилок, мені потрібно ще раз подивитися запис гри. В цьому випадку я можу провести детальний аналіз гри, а коли в живу на емоціях, то це зовсім інше сприйняття. Так, сьогодні була рівна боротьба. Але ми проявили сьогодні характер в ігровій дисципліні і змогли забити потрібні для нас голи. Сьогодні ми грали вперше на цій оновленій арені, на якій дуже прекрасна атмосфера, за що величезне спасибі керівникам «Кременчука», які у важкий час змогли провести таку реконструкцію. Тут дуже приємно перебувати. Сьогодні ми в потрібний момент забили потрібні шайби, адже коли суперник пропускає, то йому потрібно вже забивати дві шайби, щоб відігратися. Тому вийшло так, як вийшло. Хлопці молодці, велике їм спасибі.


Турнірна таблиця

 


27 січня ХК "Кременчук" прийме вдома "Вовків". Початок гри о 16.00. Вхід безкоштовний.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: ХК "Кременчук" Джерело відео: XSPORT.ua, УХЛ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх