Розвідка: росіяни готуються до епідемії холери в прикордонних з Україною областях 

2.05.2022, 19:42 Переглядів: 2 483

 Керівництво рф може вдатися до провокацій, звинувативши Україну в застосуванні біологічної зброї, а відповідальність за це традиційно перекласти на Україну 

Росія готується до епідемії холери в прикордонних з Україною областях, повідомляє  Головне управління розвідки (ГУР) Міноборони.

Головний державний санітарний лікар росії Анна Попова підписала постанову «Про додаткові заходи щодо профілактики холери». Особлива увага приділяється додатковим заходам з профілактики у прикордонних з Україною регіонах: Брянська, Курська, Бєлгородська, Воронезька, Ростовська обл., Краснодарський край та окупований Крим», - повідомили в українській розвідці.

Зазначається, що до 15 травня керівникам територіальних управлінь роспотребнадзору доручили підготувати лабораторії для проведення досліджень на холеру, а також посилити контроль за торговельними об’єктами, місцями масового скупчення людей та поінформувати людей про заходи з профілактики хвороби. До 1 червня в Росії мають забезпечити готовність медичних установ до проведення протиепідемічних заходів та підготувати розрахунок необхідних для цього препаратів.

В українській розвідці вважають, що «ймовірно, наприкінці травня – початку червня керівництво рф може вдатись до провокацій у прикордонних з Україною районах. Відповідальність за це традиційно спробують перекласти на Україну, звинувативши у «застосуванні біологічної зброї», - повідомили в ГУР.

Нещодавно розвідка заявила, що проти людей на Азовсталі загарбники можуть застосувати хімічну зброю, щоб не дати можливості нікому вийти живим.

 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх