І знову нічия: «Кремінь» з «Таврією Сімферополь» розписали мирову

27.08.2018, 18:51 Переглядів: 2 543

  

Підопічні Ігоря Столовицького зіграли на виїзді з “Таврією Сімферополь”

27 серпня футболісти "Кременя" розписали мирову з "Таврією Сімферополь" - 0:0. Обидві команди, які не зазнавали поразок після 5 турів вирішили продовжити серію без поразок. 


 

«Таврія Сімферополь» - «Кремінь» - 0:0

На 23-й хвилині Воронченко («Таврія») не реалізував пенальті

«Таврія Сімферополь»: Гурін, Куксенко, Клочко, Масалов, Фетісов (Тищенко, 85), Біжко (Журавленко, 88), Гриппа, Єлоєв, Воронченко (Жиганов, 69), Жавко, Жуков (Логвиненко, 69). Запасні: Кушнір, Дмитроченко, Мізернюк. Головний тренер: Сергій Шевченко

«Кремінь»: Котляров, Бичков, Ентін, Ченбай, Вовкодав, Піскун, Серденюк, Астахов (Богданов, 89), Черній (Степанчук, 80), Павлик (Сидоренко, 53), Бєлоусов (Мурашов, 53). Запасні: Олійник, Курелєх, Сидоренко, Попов. Головний тренер: Ігор Столовицький


Арбітр: Клим Заброда (Київ)
Асистенти: Павло Касанов і Руслан Кобялко (Вінниця)
Спостерігач: Олег Муравьйов (Маріуполь)



З перших хвилин першого тайму “Кремінь” розпочав тиск на ворота господарів. За 5 турів ні “Кремінь” ні “Таврія Сімферополь” не зазнавали поразок, тому для команд принциповим став поєдинок між командами, які в графі турнірної таблиці мають “нуль”. Вже на 23 хвилині Сергій Вовкодав у власній штрафній рукою зупинив м'яч. Виконувати пенальті пішов Воронченко. Він намагався пробити у нижній правий кут, але пробив повз стійку. Хоча голкіпер “Кременя” Ярослав Котляров прочитав удар і вже летів в напрямку м'яча, допомога не знадобилася.


 


Свою майстерність воротар “синьо-білих” продемонстрував за кілька хвилин, коли “Таврія” виконуючи штрафний перекинула м'яч над “стінкою”, Ярослав вибив м'яч на кутовий. “Кремінь” відповів ударом Влада Піскуна, який з пів розвороту намагався поцілити у ворота суперника. “Таврія Сімферополь” з відповіддю не забарилася - з поза меж штрафної Жуков поцілив прямо у поперечину.

 

Щільна гра обох команд у першому таймі й активний початок “Таврії” після перерви змусив тренерський штаб “Кременя” внести корективи в гру - провести подвійну заміну. “Кремінь” зрівняв гру й Костянтин Черній мав можливість відкрити рахунок, але після навісу не зміг замкнути передачу. На 60 хв Воронченко потужним ударом пробивав у створ воріт, але Котляров надійно зафіксував м'яч. За кілька хвилин голкіпер “Кременя” вже з ближньої “дев'ятки” відбив м'яч вкотре врятувавши команду від пропущеного.

 

Після шести ігор із трьома перемогами та нічиїми «Кремінь» очолює турнірну таблицю, а “Таврія Сімферополь” записує до свого активу 5 нічию.

 

Після гри нападник «синьо-білих» Костянтин Черній зазначив, що їхали за перемогою, проте кожне очко в скарбничку.


- Кожне очко в скарбничку, але ми їхали за перемогою. Нам необхідна була перемога, щоб укріпити свої позиції. Якщо брати по грі, то десь закономірний нічийний результат. Трохи не вистачило в завершальній стадії. Десь воротар виручив, десь майстерність підвела.
В 1 таймі було 2 моменти, які ми повинні були реалізовувати, і вихід 2 на 1, били по воротах, а потрапили у захисника. Обопільна гостра гра, - зазначив бомбардир "Кременя".


 


Керманич «Кременя» Ігор Столовицький прокоментував гру:
- Перед грою налаштовували хлопців на позитивний результат – хотіли звідси увезти три очки, адже в графі поразок у «Таврії» нуль, як і у нас. Хотіли їм трохи зіпсувати настрій, не вийшло. Гра вийшла обопільно гострою. В 1 таймі у нас було більше передумов взяти ворота, у 2 таймі все змінилося. Так, був пенальті у першому таймі, який ми самі собі привезли. Трохи неправильно тактично зіграли. Якщо чесно, коли поставили пенальті я пішов зі стадіону, навіть забув, що він був. В цій ситуації нам пощастило. А перекладина… у нас також були хороші моменти, єдине, що не довели їх до логічного завершення, на жаль, кульгала остання передача. В принципі підсумок по грі. Ні ми, ні суперник на перемогу не награли.


Наставник «Таврії Сімферополь» Сергій Шевченко також зауважив, що його команді не вистачило останнього пасу.


- Якщо брати, то не дуже багато було 100% моментів. Навіть пенальті це не 100% момент. В поперечину потрапили, ще й у Куксенка було 2 моменти, у 1 таймі головою й наприкінці матчу... не можемо поки забити.


Нехай говорять, що «нічийна» команда. Скільки людей й стільки думок. Очки набираємо.


Це все (гра та результати - ред.) показує картинку нашому керівництву, що необхідно підсилюватися... Флангових передач немає й паса останнього в лінії атаці немає.


Результати 6 туру:

«Реал Фарма» - «Миколаїв-2» - 1:1

«Гірник» - «Кристал» - 1:0

«Нікополь» - «Металург» - 1:2

«Мир» - «Енергія» - 2:1

«Таврія Сімферополь» - «Кремінь» - 0:0


Турнірна таблиця

М Команда I П Н П РМ О
1 "Кремінь" 6 3 3 0 8-2 12
2 "Гірник" 6 3 1 2 11-11 10
3 "Кристал" 6 3 1 2 7-7 10
4 "Мир" 6 3 0 3 10-8 9
5 "Таврія Сімферополь" 6 1 5 0 7-6 8
6 "Енергія" 6 2 2 2 5-5 8
7 "Реал Фарма" 6 2 2 2 6-7 8
8 "Металург" 6 2 1 3 9-8 7
9 "Миколаїв-2" 6 1 3 2 5-9 6
10 "Нікополь" 6 1 0 5 5-10 3


Розклад 7 туру, 1-2 вересня

«Енергія» - «Металург»

«Кремінь» - «Реал Фарма»

«Кристал» - «Мир»

«Миколаїв-2» - «Гірник»

«Нікополь» - «Таврія Сімферополь»


1 вересня «Кремінь» на стадіоні «Кремінь-арена» прийме одеську «Реал Фарму», початок матчу о 17.00.

Автор: Альона Душенко Джерело відео: ФК ТАВРИЯ Симферополь
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх