Готуємо з газетою «Для дому і сім'ї»: грецький пиріг

30.07.2025, 07:00 Переглядів: 671

 

Складові:

кабачки — 500 г;

цибуля ріпчаста — 2 шт.;

сир на вибір (сулугуні, бринза, моцарела) — 150 г;

рідкий йогурт — 125 мл;

соняшникова олія — 50 мл;

борошно — 75 г;

яйця — 3 шт.;

розпушувач — 1 ч. л.;

орегано — 1 ст. л.;

петрушка — 1 пучок;

сіль — 0,5 ч. л.

  • Нарізаємо маленьким кубиком кабачок, ріжемо цибулю півкільцями, шаткуємо дрібно орегано.
  • Обсмажуємо овочі на сильному вогні 10 хвилин. Через п’ять хвилин смаження можна посолити овочі, через дві хвилини посипаємо орегано, перемішуємо.
  • Поки овочева суміш остуджується, потрібно приготувати тісто. У мисці з’єднуємо яйця з йогуртом, висипаємо борошно та розпушувач.
  • Замішуємо кілька хвилин однорідне тісто, в яке викладаємо кабачкову суміш. Нарізаємо невеликим кубиком сир, викладаємо в тісто з кабачками.
  • Шинкуємо дрібно петрушку, висипаємо в миску з тістом, сиром та кабачками.
  • Викладаємо тісто у форму для випікання, вирівнюємо його по поверхні.
  • Зверху можна посипати солодкою паприкою.
  • Випікаємо грецький пиріг при 180 градусах у духовці 40 хвилин.
  • Виходить ситний незвичайний пиріг із кабачків.
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 6 від 6 лютого 2025)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх