Салат із кабачків та солоного сиру — готуємо з газетою «Для дому і сім'ї»

17.07.2025, 07:03 Переглядів: 553

 

Смачна страва до вашого столу

Складові:

кабачки — 400 г;

солоний сир (бринза або фета) — 100 г;

рукола чи інша зелень — пучок;

насіння соняшника — 1 ст. л.;

олія — 1 ст. л.;

лимонний сік — 2 ч. л.;

сіль, перець — на смак.

  • Кабачки порізати тонкими кружечками аба слайсами, посолити і поперчити, обсмажити на олії до легкого зарум’янення. Насіння теж злегка обсмажуємо.
  • Викласти кабачки на тарілку, остудити, присипати насінням і зеленню.
  • Зверху викласти порізану брусочками фету.
  • Поперчити і полити рослинною олією, змішаною з лимонним соком.
  • Салат можна їсти як теплим, так і охолодженим.

 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 6 від 6 лютого 2025)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх