Голубці з кабачків — готуємо з газетою «Для дому і сім'ї»

16.07.2025, 07:00 Переглядів: 449

 

Складові:

кабачки — 3 штуки;

м’ясний фарш — 250 г;

цибуля — 1 штука;

рис відварений до напівготовності — півсклянки;

сіль — 1 ч. ложка;

запашний і чорний чи гострий перець-чілі — на смак;

томатна паста — 2 ст. ложки;

сметана — 2 ст. ложки;

вода — півсклянки;

хмелі-сунелі — 1 ч. ложка.

  • Приготуйте начинку: подрібніть цибулю, додайте до фаршу рис, сіль, перець і трохи гострого перцю чилі, ретельно перемішати.
  • Кабачки промити під проточною водою, нарізати тонкими слайсами уздовж. Відберіть для голубців ширші слайси, решту кабачків подрібніть і додайте до фаршу.
  • На дошку викладіть слайс з кабачка, візьміть трохи начинки, сформуйте невелику ковбаску, і покладіть на кінець слайса.
  • Загорніть в рулетик. Рулетики з начинкою викладіть щільно в попередньо добре розігріту глибоку сковороду.
  • Заливка: У миску покладіть томатну пасту і сметану, потім хмелі-сунелі і півсклянки холодної води. Перемішайте.
  • Вилийте заливку в сковорідку. Закрийте кришкою і тушкуйте на невеликому вогні 30-35 хвилин. За бажанням такі голубці можна протушкувати в духовці чи в мультиварці.
  • Після виключення вогню, нехай голубці постоять ще 10 хвилин у посуді, в якому готувалися.
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 6 від 6 лютого 2025)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх