Домашній квас від читачки газети «Для дому і сім'ї» Оксани Коваленко
21.07.2025, 07:04
Переглядів: 1 598
Смачний напій, який зможе освіжити у літню спеку
Складові на 3-літрову банку:
1 стакан цукру
1 ч. л. лимонної кислоти
2 ст. л. сухого цикорію
10-15 шт. ізюму
1 ч. л. сухих дріжджів
- Заливаємо всю суміш чистою вдою кімнатної температури, розмішуємо й додаємо дріжджі — не мішаємо.
- Поставити на чотири години в темне тепле місце без кришки.
- Розмішати й розлити по пляшках. Покласти в холодильник до ранку.
- Зранку можна пити.
- Якщо квас тримати 3-5 днів, в ньому збільшиться градус. Краще випити на другий день після приготування.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.